Ütemterv karácsonyi nagytakarításhoz: Időbeosztás karácsonyra a takarításhoz

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

Időbeosztás karácsony előtti nagytakarításhoz


Ütemterv, pontos feladat leírás karácsonyi nagytakarításhoz

A karácsony előtti nagytakarítás nem kis feladat, rengeteg időt vesz igénybe, lehetetlen egyetlen nap alatt megcsinálni mindent, főleg, ha azt is hozzá számoljuk, hogy más feladatok is vannak az ünnepekkel kapcsolatban. Ezért segítség gyanánt most készítettünk egy időbeosztás tervezetet a karácsony előtti nagytakarításhoz.


Karácsonyi nagytakarítás feladatai 2 héttel karácsony előtt

A mellett, hogy folyamatosan takarít, ajánlott 2 héttel karácsony előtt bele kezdeni a nagytakarítás lépéseibe is, annak érdekében, hogy a folyamat végére minden ragyogjon a tisztaságtól, és ne maradjon ki egyetlen felület sem. Ilyenkorra érdemes időzíteni az ablakpucolást, és a függönyök átmosását. Továbbá ilyenkor ajánlott megcsinálni az ajtók, bútorok, szőnyegek alapos rendbetételét, a és a csempék lesikálását is. Törölje le a port egészen a szekrény tetejétől kezdve, és pakolja el az olyan fölösleges dolgokat, mint az őszi dekorációk, illetve alaposan tisztítja meg a szőnyegeket is. Ne feledkezzen meg az ajtókról sem! Nem kell mindent egy nap alatt megcsinálni, hiszen a legtöbb feladat nem függ össze, ha úgy kényelmesebb, bontsa napokra a teendőket! Ha a takarítás kész, akkor fel lehet helyezni a karácsonyi fényfüzéreket és egyéb dekorációs elemeket is.

 

Karácsonyi nagytakarítás feladatai 1 héttel karácsony előtt

1 héttel karácsony előtt érdemes a konyhára koncentrálni, hiszen nemsokára eljön a karácsonyi menü elkészítésének az ideje. Alaposan súrolja meg a tűzhelyet, a mikrót, a kávéfőzőt, de ajánlott a mosogatógépet is kitisztítani. Ha múlt héten alapos munkát végezett, akkor a többi helyiségben gyakorlatilag csak az állapotot kell fenttartani, portörléssel és porszívózással. Ha van ideje, akkor a párnahuzatokat, karácsonyi terítőt,és a plédeket, takarókat is mossa ki! Válassza ki idejében azt is, hogy mit szeretne felvenni az ünnepek alkalmával, és mosson ki minden szükséges ruhadarabot még időben. Ilyenkor már a karácsonyi bevásárlást is jó megkezdeni az ünnepi fogásokhoz, továbbá ellenőrizni a karácsonyfa díszeket is.

 

Karácsony előtti nagytakarítás feladatai a karácsony előtti napokban

Minél több feladatot végzett el az elmúlt hetekben, annyival kevesebb dolga lesz a karácsony előtti napokban, és annyival több időt tud az egyéb feladatokra, és a családjára szentelni. De van néhány feladat, amit nem lehet hamarabb megcsinálni, ilyen a karácsony előtti általános takarítás (portörlés, porszívózás, felmosás), asztalterítő kivasalása, evőeszközök, edények, tálak, poharak eltörlése, illetve a fürdőszoba és a WC alapos rendbetétele. Azonban ez még így is sokkal kevesebb feladat, mintha mindent egy napon kellene csinálni.

 

A karácsonyi nagytakarítás rengeteg feladatból áll, ha nem boldogul velük, akkor IDE kattintva kérje segítségünket!
 

Ossza meg!

Vissza: Cikk kategória
címkék: nagytakarítás, takarítás, tisztaság

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Hatékony takarítási tippek por ellen

Így vedd fel a harcot a porral- tippek por ellen a fűtési szezonban

A tél sokaknak nem a kedvenc időszaka, a fénye hiánya, és a zord időjárás miatt, és arról már ne is beszéljünk, hogy ilyenkor nagyon tud szállni a por az egész lakásban, ami nem tesz jót az egyébként is terhelt szervezetnek, de esztétikailag sem szép...

Tavaszi takarítás Budapesten, lépésről lépésre

Tavaszi takarítás Budapesten

Nemsokára búcsút inthetünk a hideg télnek, ugyanis felváltja a remélhetőleg napsütéssel teli tavasz. A tavasz szó hallatán, biztosan önnek is csupa pozitív dolog jut az eszébe, ami nem véletlen. Nem is akarjuk nagyon elrontani ezt a reményteli várakozást, de...

Ütemterv, pontos feladat leírás karácsonyi nagytakarításhoz

Időbeosztás karácsony előtti nagytakarításhoz

A karácsony előtti nagytakarítás nem kis feladat, rengeteg időt vesz igénybe, lehetetlen egyetlen nap alatt megcsinálni mindent, főleg, ha azt is hozzá számoljuk, hogy más feladatok is vannak az ünnepekkel kapcsolatban. Ezért segítség gyanánt most készítettünk...

5 tipp karácsonyi takarításhoz

5 tipikus hiba karácsony előtti nagytakarításkor

Karácsony előtt mindenki nagytakarításba kezd általában, hiszen az ünnepekre ragyognia kell az egész háznak. De sokan olyan apró hibákat követnek el, amik megnehezíthetik, vagy hosszabbá tehetik a takarítási folyamatot. Mutatjuk mik ezek, és hogyan lehet elkerülni őket.