Ütemterv karácsonyi nagytakarításhoz: Időbeosztás karácsonyra a takarításhoz

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

Időbeosztás karácsony előtti nagytakarításhoz


Ütemterv, pontos feladat leírás karácsonyi nagytakarításhoz

A karácsony előtti nagytakarítás nem kis feladat, rengeteg időt vesz igénybe, lehetetlen egyetlen nap alatt megcsinálni mindent, főleg, ha azt is hozzá számoljuk, hogy más feladatok is vannak az ünnepekkel kapcsolatban. Ezért segítség gyanánt most készítettünk egy időbeosztás tervezetet a karácsony előtti nagytakarításhoz.


Karácsonyi nagytakarítás feladatai 2 héttel karácsony előtt

A mellett, hogy folyamatosan takarít, ajánlott 2 héttel karácsony előtt bele kezdeni a nagytakarítás lépéseibe is, annak érdekében, hogy a folyamat végére minden ragyogjon a tisztaságtól, és ne maradjon ki egyetlen felület sem. Ilyenkorra érdemes időzíteni az ablakpucolást, és a függönyök átmosását. Továbbá ilyenkor ajánlott megcsinálni az ajtók, bútorok, szőnyegek alapos rendbetételét, a és a csempék lesikálását is. Törölje le a port egészen a szekrény tetejétől kezdve, és pakolja el az olyan fölösleges dolgokat, mint az őszi dekorációk, illetve alaposan tisztítja meg a szőnyegeket is. Ne feledkezzen meg az ajtókról sem! Nem kell mindent egy nap alatt megcsinálni, hiszen a legtöbb feladat nem függ össze, ha úgy kényelmesebb, bontsa napokra a teendőket! Ha a takarítás kész, akkor fel lehet helyezni a karácsonyi fényfüzéreket és egyéb dekorációs elemeket is.

 

Karácsonyi nagytakarítás feladatai 1 héttel karácsony előtt

1 héttel karácsony előtt érdemes a konyhára koncentrálni, hiszen nemsokára eljön a karácsonyi menü elkészítésének az ideje. Alaposan súrolja meg a tűzhelyet, a mikrót, a kávéfőzőt, de ajánlott a mosogatógépet is kitisztítani. Ha múlt héten alapos munkát végezett, akkor a többi helyiségben gyakorlatilag csak az állapotot kell fenttartani, portörléssel és porszívózással. Ha van ideje, akkor a párnahuzatokat, karácsonyi terítőt,és a plédeket, takarókat is mossa ki! Válassza ki idejében azt is, hogy mit szeretne felvenni az ünnepek alkalmával, és mosson ki minden szükséges ruhadarabot még időben. Ilyenkor már a karácsonyi bevásárlást is jó megkezdeni az ünnepi fogásokhoz, továbbá ellenőrizni a karácsonyfa díszeket is.

 

Karácsony előtti nagytakarítás feladatai a karácsony előtti napokban

Minél több feladatot végzett el az elmúlt hetekben, annyival kevesebb dolga lesz a karácsony előtti napokban, és annyival több időt tud az egyéb feladatokra, és a családjára szentelni. De van néhány feladat, amit nem lehet hamarabb megcsinálni, ilyen a karácsony előtti általános takarítás (portörlés, porszívózás, felmosás), asztalterítő kivasalása, evőeszközök, edények, tálak, poharak eltörlése, illetve a fürdőszoba és a WC alapos rendbetétele. Azonban ez még így is sokkal kevesebb feladat, mintha mindent egy napon kellene csinálni.

 

A karácsonyi nagytakarítás rengeteg feladatból áll, ha nem boldogul velük, akkor IDE kattintva kérje segítségünket!
 

Ossza meg!

Vissza: Cikk kategória
címkék: nagytakarítás, takarítás, tisztaság

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Tippek építkezésekhez

Tippek, hogy könnyebben menjen az építkezés!

Nem találta meg a megfelelő ingatlant, ezért úgy döntött, inkább megépítetti magának a tökéleteset, a saját elképzelései alapján? Egy építkezés nem kis feladat, és hosszú ideig is elhúzódhat, számtalan dologra oda kell figyelni a tervezéstől kezdve a...

Felújítás utáni nagytakarítás egyszerűen

Neked is meggyűlt a bajod a felújítás utáni nagytakarítással? Mutatjuk az okát, és a megoldást!

Véget ért a várva várt felújítás, örülnie kéne, de mégis úgy érzi, hogy összecsaptak a feje felett a hullámok? A csodás látvány helyett csak a káoszt, szemetet és a kosz látja mindenütt? Úgy érzi sosem lesz vége a felújításnak, mert a...

Nagytakarítás festés után: ezek a legjobb módszerek

Nagytakarítás festés után

A falak lefestésével még nem nyilváníthatja késznek a festési munkálatokat. Ugyanis vár még önre a nagytakarítás festés után, ami bár egyszerűnek tűnik, sajnos nem az. Rengeteg időbe, energiába, és tisztítószerbe is kerülhet, mire megszabadul a...

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten egyszerűen

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten

Az utóbbi években nagyon megugrott az építkezések száma. Mindenki építkezik, vagy legalább is felújít. Éppen ezért egyre fontosabb téma az építkezés utáni nagytakarítás Budapesten. Ugyanis, ha az épület, lakás, ház, iroda, vagy bármi egyéb épület...