Warning: session_start(): open(/var/www/clients/client1/web34/tmp/sess_o0ml9i0dk7h2v0rni1193737h2, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /var/www/clients/client1/web34/web/config-actions.php on line 15
Tippek, hogy könnyebben menjen az építkezés!

Tippek, hogy könnyebben menjen az építkezés!

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

Tippek, hogy könnyebben menjen az építkezés!


Tippek építkezésekhez

Nem találta meg a megfelelő ingatlant, ezért úgy döntött, inkább megépítetti magának a tökéleteset, a saját elképzelései alapján? Egy építkezés nem kis feladat, és hosszú ideig is elhúzódhat, számtalan dologra oda kell figyelni a tervezéstől kezdve a kivitlezésig, ahhoz, hogy minden gördülékenyen menjen. Adunk is néhány tippet, hogy az építkezés során minden a tervek szerint haladjon.https://www.kekharmonia.hu/takaritas-kek-harmonia-kapcsolat.html


Tervezés A-tól Z-ig

Egy építkezést mindig megelőz egy alapos tervezés. Ha most fog bele a tervezésbe, akkor jól tudja, hogy ez elengedhetetlen Azonban sokszor hagyunk ki fontos dolgokat a tervezésből. Ilyenkor érdemes már a berendezést is megtervezni, hogy a fürdőszobába a zuhanyzó és a sarokkád mellé még biztosan beférjen a mosógép, sőt, még az ajtaját is ki lehessen nyitni.

 

A megfelelő telek kiválasztása

Igen minden itt kezdődik, a megfelelő telek kiválasztásánál. Tervek nélkül nem szabad megvenni a telket, legyen az bármilyen jó helyen és jó áron. Érdemes ez szakértővel is megnézetni a vásárlás előtt a telket, és kikérni a véleményét, hogy a tervek megvalósíthatóak-e a beépítési szabályok alapján. Nem saccolni kell, hanem mindent pontosan kimérni.

 

Pontos kalkulációk

Ha meg vannak a tervek, bekéri az árajánlatokat a kivitelezőktől, akkor jól lehet látni, hogy mennyi mindenre lesz szükség, milyen költségekkel lehet kalkulálnia. Mindent vegyen számításba, a legapróbb költségtényezőket is, hiszen sok kicsi sokra megy, és az apró csavarok, pár darab plusz csempe könnyen megemelheti a költségeket.

 

Kössön szerződéseket!

Kössön minden kivitelezővel szerződéseket, amik tartalmazzák a munka részletes leírását, az elvárt eredményt, a határidőket, valamint azt is, hogy mik a következményei, ha ezeket nem tartják be. Nagyon könnyen elhúzódhat egy építkezés, ha az egyik részfeladat csúszik, majd a ráépülő feladatot végző szakember nem tud csak sokkal később kezdeni a többi munkája miatt. Ezt elkerülve mindenkivel szerződjön, még akkor is, ha a legjobb barátjáról van szó!

 

Legyen B terve!

Sajnos sokszor előfordulnak nem várt események, váratlan helyzetek. Előfordulhat, hogy elfogy a készlet bizonyos anyagokból, vagy megbetegszik a festő, ezekre a helyzetekre készüljön fel, és kezelje rugalmasan. Legyen meg több szakember elérhetősége is, és legyen többfajta csempe is kinézve!

 

Ne féljen kifejezni a nem tetszését!

Ha nem elégedett valamivel, akkor ne féljen ezt megmondani. Ha nem azt az eredményt kapta, amiről szó volt, valamint amit a szerződésbe rögzítettek, akkor mondja meg. A szakember vagy korrigálja a munkáját, vagy ne kérje el a teljes összeget.

 

Gondoljon minden lépésre!

Ha a szakemberek kivonultak, kész az építkezés, rendszerint hatalmas a kosz, a szemét és a káosz. Ilyenkor jól jön egy szakképzett takarító csapat, akik rendet tesznek, hogy Ön mielőbb élvezhesse az eredményt. A Kék Harmónia kifejezetten az építkezés utáni nagytakarításokra szakosodott. Minden szükséges szaktudásunk, tapasztalatunk, eszközünk és hatékony alapanyagunk megvan hozzá, hogy segítsünk önnek tisztává, rendezetté és minden szennyeződéstől mentessé varázsolni frissen elkészült otthonát, irodáját, vagy egyéb ingatlanát! IDE kattintva vegye fel velünk a kapcsolatot! 

Szerző: VN

Ossza meg!

Vissza: Cikk kategória
címkék: otthon

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.Warning: Unknown: open(/var/www/clients/client1/web34/tmp/sess_o0ml9i0dk7h2v0rni1193737h2, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/www/clients/client1/web34/tmp) in Unknown on line 0