Warning: session_start(): open(/var/www/clients/client1/web34/tmp/sess_lk4qkfgc0n7h50n4lksdfrl3v5, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /var/www/clients/client1/web34/web/config-actions.php on line 15
Nagytakarítás festés után- Kék Harmónia

Nagytakarítás festés után: tippek festés utáni nagytakarításhoz

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

Nagytakarítás festés után


Nagytakarítás festés után: ezek a legjobb módszerek

A falak lefestésével még nem nyilváníthatja késznek a festési munkálatokat. Ugyanis vár még önre a nagytakarítás festés után, ami bár egyszerűnek tűnik, sajnos nem az. Rengeteg időbe, energiába, és tisztítószerbe is kerülhet, mire megszabadul a nemkívánt foltoktól, és egyéb szennyeződésektől.


A nagytakarítás festés után valójában festés előtt kezdődik

Ahogy mondtuk, a nagytakarítás festés után nem kis feladat, de megkönnyítheti a dolgát, ha gondosan előkészül! Kezdje azzal, hogy amit lehet elpakol a helyiségből, a nagyobb bútorok esetében ez nyilván nem lehetséges. A legjobb, ha ezeket egy helyre rendezi, a szoba közepébe és gondosan letakarja fóliával. A padlóról is érdemes gondoskodnia, hiszen a lecseppenő festék abban is kárt tehet. Érdemes vastag ragasztószalaggal rögzíteni a padlót takaró fóliát a falhoz. De ne feledkezzen meg az ajtók, ablakok, és konnektorok letakarásáról sem!

 

Nagytakarítás festés után: ilyen feladatokra lehet számítani

Sajnos bármennyire is végzett alapos munkát a fólia elhelyezésekor, és bármennyire is volt körültekintő a festést elvégző szakember, szinte elkerülhetetlen, hogy ne folyjon be a festék bizonyos helyekre, és ne legyenek festékfoltok. Ezek a foltok pedig bizony nagyon makacsak, nehezen eltávolíthatóak, a hagyományos takarítószerekkel szinte lehetetlen ellenük felvenni a harcot, ezért még a leggyakorlottabb háziasszonyokon is kifoghatnak. A nagytakarítás festés után éppen ezért közel sem egyszerű. Ha ön sem szeretne több napot ezzel eltölteni, esetleg kárt tenni a berendezési tárgyaiban a takarítás közben, akkor kérjen profi segítséget. 

 

Cégünk több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik takarítás terén, éppen a nagytakarítás festés után az egyik fő profilunk. Tudjuk, mik a leghatékonyabb módszerek, legjobb anyagok a makacs festékfoltok biztonságos eltávolításához, de minden egyéb takarítási feladatban is segítségére leszünk. Ha nagytakarítás festés után, akkor a Kék Harmónia a legjobb döntés, IDE kattintva vegye fel velünk a kapcsolatot! 

 

A nagytakarítás festés után rengeteg idő

Miután elkészült a falak lefestése biztosan ön is minél előbb vissza szeretne pakolni, és használatba venni a helyiséget. Azonban a nagytakarítás festés után nem kis idő, a napi feladatok, munka mellett akár több napig, hétig is elhúzodhat. A festési munkálatok mindig nagy káosszal járnak, szinte az egész lakásban felfordulás van, ami nem kellemes, mindenki érdeke, hogy ez minél hamarabb megszűnjön. Ha nem szeretne napokat várni, arra, hogy legyen ideje felszámolni a festés utáni káoszt, akkor bízza profi kezekre a nagytakarítást festés után! A Kék Harmónia kollégái az önnek legalkalmasabb időpontban végeznek el mindent, önnek már csak a tisztaságot kell élveznie!

 

A nagytakarítás festés után így a leghatékonyabb

A Kék Harmónia képzett, és megbízható szakemberekkel dolgozik, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek festés utáni nagytakarításban is többek között, továbbá szakszerű takarítóeszközeink, illetve takarítószereink vannak, amikkel sokkal egyszerűbb és hatékonyabb a nagytakarítás festés után. 

 

Ha szeretne segítséget kérni a festés utáni nagytakarításhoz, akkor IDE kattintva vegye fel velünk a kapcsolatot! 
 

Szerző: VN

Ossza meg!

Vissza: Takarítás magányszemélyeknek...
címkék: nagytakarítás, takarítás

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.Warning: Unknown: open(/var/www/clients/client1/web34/tmp/sess_lk4qkfgc0n7h50n4lksdfrl3v5, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/www/clients/client1/web34/tmp) in Unknown on line 0