Így vedd fel a harcot a porral- takarítási tippek por ellen, a fűtési szezonban

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

Így vedd fel a harcot a porral- tippek por ellen a fűtési szezonban


Hatékony takarítási tippek por ellen

A tél sokaknak nem a kedvenc időszaka, a fénye hiánya, és a zord időjárás miatt, és arról már ne is beszéljünk, hogy ilyenkor nagyon tud szállni a por az egész lakásban, ami nem tesz jót az egyébként is terhelt szervezetnek, de esztétikailag sem szép látvány. A következőkben adunk néhány tippet a por elleni harchoz!


Takarítási tippek por ellen: szellőztetni muszáj

Elterjedt tévhit, hogy a szellőztetés révén jut a por a lakásba, de ez nem így van. Minden helyiségnek szüksége van friss levegőre, hogy a por ki tudjon ürülni. Tehát épp ellenkezőleg, a szellőztetéssel csak csökken a lakásban található por mennyisége. Bármennyire is van odakint hideg, szellőztetni mindenképpen ajánlatos, a legideálisabb a reggeli órákat választani, hiszen ilyenkor még párásabb a levegő. Szuper takarítási tipp por ellen: porszívózás közben is tartja nyitva az ablakot, hogy ne csak a lakásban kavarogjon a por.

 

Takarítási tippek por ellen: tartsa tisztán a porfogókat

Teljesen természetes, hogy nem tud annyit, és olyan gyakran szellőztetni, mint a melegebb időkben. Ebben az esetben megoldás lehet, ha sűrűbben tisztítja a legnagyobb porfogókat, azaz a textíliákat. A függönyök, párnák, plédek, és szőnyegek, törölközők nagyon sok port magukba szívhatnak, érdemes ezeket nagyobb rendszerességgel mosni.

 

Takarítási tippek por ellen: ügyeljen a takarítás menetére

Ilyenkor különösen fontos, hogy megfelelő sorrendben végezze el a különböző feladatokat: portörlés, szellőztetés, porszívózás, felmosás. Ebben az esetben a por nem csupán a lakásban fog keringeni. És azt se feledje el, hogy mindig fentről lentre, illetve bentről kifelé haladjon. Ha biztosra akar menni akkor először nedves ronggyal kezdje a portörlést, és csak ezután használj a bútorápolót, így sokkal hosszabban tartó eredményt érhet el!

 

Takarítási tippek por ellen: szerezzen be megdelelő eszközöket

A speciálisan portörlésre kifejlesztett mikroszálas eszközök nagyban hozzájárulnak a sikerhez. Mindenképpen megéri jó minőségű anyagokba, és eszközökbe fektetni, amik hatékonyan veszik fel a harcot a poratkákkal szemben. 

 

Takarítási tippek por ellen: a növények a barátai

A páratartalom is nagyon meghatározó, minél szárazabb a levegő a lakásban, annál inkább több por képződik. Az ideális páratartalom 40-60% között van. A növények pedig nemcsak magas páratartalmat biztosítanak, aminek köszönhetően csökken a szálló por mennyisége, hanem a levegőt is megszűrik, ami szintén azt eredményezi, hogy csökken a levegőben található por, és egyéb szennyeződés mennyisége.

 

Ha több segítségre van szüksége a por ellen, akkor IDE kattintva vegye fel a  kapcsolatot takarító szolgáltatásunkkal!
 

Ossza meg!

Vissza: Cikk kategória
címkék: otthon, padlótisztítás, szőnyegtisztítás, takarítás

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Hatékony takarítási tippek por ellen

Így vedd fel a harcot a porral- tippek por ellen a fűtési szezonban

A tél sokaknak nem a kedvenc időszaka, a fénye hiánya, és a zord időjárás miatt, és arról már ne is beszéljünk, hogy ilyenkor nagyon tud szállni a por az egész lakásban, ami nem tesz jót az egyébként is terhelt szervezetnek, de esztétikailag sem szép...

Tavaszi takarítás Budapesten, lépésről lépésre

Tavaszi takarítás Budapesten

Nemsokára búcsút inthetünk a hideg télnek, ugyanis felváltja a remélhetőleg napsütéssel teli tavasz. A tavasz szó hallatán, biztosan önnek is csupa pozitív dolog jut az eszébe, ami nem véletlen. Nem is akarjuk nagyon elrontani ezt a reményteli várakozást, de...

Ütemterv, pontos feladat leírás karácsonyi nagytakarításhoz

Időbeosztás karácsony előtti nagytakarításhoz

A karácsony előtti nagytakarítás nem kis feladat, rengeteg időt vesz igénybe, lehetetlen egyetlen nap alatt megcsinálni mindent, főleg, ha azt is hozzá számoljuk, hogy más feladatok is vannak az ünnepekkel kapcsolatban. Ezért segítség gyanánt most készítettünk...

5 tipp karácsonyi takarításhoz

5 tipikus hiba karácsony előtti nagytakarításkor

Karácsony előtt mindenki nagytakarításba kezd általában, hiszen az ünnepekre ragyognia kell az egész háznak. De sokan olyan apró hibákat követnek el, amik megnehezíthetik, vagy hosszabbá tehetik a takarítási folyamatot. Mutatjuk mik ezek, és hogyan lehet elkerülni őket.