Így vedd fel a harcot a porral- takarítási tippek por ellen, a fűtési szezonban

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

Így vedd fel a harcot a porral- tippek por ellen a fűtési szezonban


Hatékony takarítási tippek por ellen

A tél sokaknak nem a kedvenc időszaka, a fénye hiánya, és a zord időjárás miatt, és arról már ne is beszéljünk, hogy ilyenkor nagyon tud szállni a por az egész lakásban, ami nem tesz jót az egyébként is terhelt szervezetnek, de esztétikailag sem szép látvány. A következőkben adunk néhány tippet a por elleni harchoz!


Takarítási tippek por ellen: szellőztetni muszáj

Elterjedt tévhit, hogy a szellőztetés révén jut a por a lakásba, de ez nem így van. Minden helyiségnek szüksége van friss levegőre, hogy a por ki tudjon ürülni. Tehát épp ellenkezőleg, a szellőztetéssel csak csökken a lakásban található por mennyisége. Bármennyire is van odakint hideg, szellőztetni mindenképpen ajánlatos, a legideálisabb a reggeli órákat választani, hiszen ilyenkor még párásabb a levegő. Szuper takarítási tipp por ellen: porszívózás közben is tartja nyitva az ablakot, hogy ne csak a lakásban kavarogjon a por.

 

Takarítási tippek por ellen: tartsa tisztán a porfogókat

Teljesen természetes, hogy nem tud annyit, és olyan gyakran szellőztetni, mint a melegebb időkben. Ebben az esetben megoldás lehet, ha sűrűbben tisztítja a legnagyobb porfogókat, azaz a textíliákat. A függönyök, párnák, plédek, és szőnyegek, törölközők nagyon sok port magukba szívhatnak, érdemes ezeket nagyobb rendszerességgel mosni.

 

Takarítási tippek por ellen: ügyeljen a takarítás menetére

Ilyenkor különösen fontos, hogy megfelelő sorrendben végezze el a különböző feladatokat: portörlés, szellőztetés, porszívózás, felmosás. Ebben az esetben a por nem csupán a lakásban fog keringeni. És azt se feledje el, hogy mindig fentről lentre, illetve bentről kifelé haladjon. Ha biztosra akar menni akkor először nedves ronggyal kezdje a portörlést, és csak ezután használj a bútorápolót, így sokkal hosszabban tartó eredményt érhet el!

 

Takarítási tippek por ellen: szerezzen be megdelelő eszközöket

A speciálisan portörlésre kifejlesztett mikroszálas eszközök nagyban hozzájárulnak a sikerhez. Mindenképpen megéri jó minőségű anyagokba, és eszközökbe fektetni, amik hatékonyan veszik fel a harcot a poratkákkal szemben. 

 

Takarítási tippek por ellen: a növények a barátai

A páratartalom is nagyon meghatározó, minél szárazabb a levegő a lakásban, annál inkább több por képződik. Az ideális páratartalom 40-60% között van. A növények pedig nemcsak magas páratartalmat biztosítanak, aminek köszönhetően csökken a szálló por mennyisége, hanem a levegőt is megszűrik, ami szintén azt eredményezi, hogy csökken a levegőben található por, és egyéb szennyeződés mennyisége.

 

Ha több segítségre van szüksége a por ellen, akkor IDE kattintva vegye fel a  kapcsolatot takarító szolgáltatásunkkal!
 

Ossza meg!

Vissza: Cikk kategória
címkék: otthon, padlótisztítás, szőnyegtisztítás, takarítás

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Tippek építkezésekhez

Tippek, hogy könnyebben menjen az építkezés!

Nem találta meg a megfelelő ingatlant, ezért úgy döntött, inkább megépítetti magának a tökéleteset, a saját elképzelései alapján? Egy építkezés nem kis feladat, és hosszú ideig is elhúzódhat, számtalan dologra oda kell figyelni a tervezéstől kezdve a...

Felújítás utáni nagytakarítás egyszerűen

Neked is meggyűlt a bajod a felújítás utáni nagytakarítással? Mutatjuk az okát, és a megoldást!

Véget ért a várva várt felújítás, örülnie kéne, de mégis úgy érzi, hogy összecsaptak a feje felett a hullámok? A csodás látvány helyett csak a káoszt, szemetet és a kosz látja mindenütt? Úgy érzi sosem lesz vége a felújításnak, mert a...

Nagytakarítás festés után: ezek a legjobb módszerek

Nagytakarítás festés után

A falak lefestésével még nem nyilváníthatja késznek a festési munkálatokat. Ugyanis vár még önre a nagytakarítás festés után, ami bár egyszerűnek tűnik, sajnos nem az. Rengeteg időbe, energiába, és tisztítószerbe is kerülhet, mire megszabadul a...

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten egyszerűen

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten

Az utóbbi években nagyon megugrott az építkezések száma. Mindenki építkezik, vagy legalább is felújít. Éppen ezért egyre fontosabb téma az építkezés utáni nagytakarítás Budapesten. Ugyanis, ha az épület, lakás, ház, iroda, vagy bármi egyéb épület...