Adatvédelmi szabályzat

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

Adatvédelmi szabályzat

Adatvédelmi szabályzat

 

  1. A szabályzat célja

 

Ezen szabályzat feladata, hogy a Kék Harmónia Kft (székhely cím: 2615 Csővár, Árpád út 5., adószáma: 23390474-2-13) megfeleljen az EU2016/679 RENDELETE (2016. április 27.) által meghatározott adatvédelmi és adatkezelési előírásainak.

 

  1. A rendelkezésben szereplő fogalmak értelmezése

 

    1. Adatkezelő: az a természetes vagy jogi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, amely a személyes adatok kezelésének céljait és eszközeit önállóan vagy másokkal együtt meghatározza; az adatkezelésre vonatkozó döntéseket meghozza és végrehajtja, vagy az adatfeldolgozóval végrehajttatja.
    2. Személyes adat: az érintettel kapcsolatba hozható adat, úgymint név, lakcím, elérhetőségek, olyan adatok, amelyek alapján következtetni lehet az adott személyre.
    3. Adatkezelés: az adatokon végzett bármely művelet, gyűjtés, rögzítés, rendszerezés, tárolás, megváltoztatás, betekintés, felhasználás, közlés továbbítás, terjesztés vagy egyéb módon történő hozzáférhetővé tétel útján, korlátozás, törlés.
    4. Adatfeldolgozó: az a természetes vagy jogi személy, amely az adatkezelő nevében személyes adatokat kezel.
    5. Hozzájárulás: az érintett akaratának önkéntes és határozott kinyilvánítása, amely megfelelő tájékoztatáson alapul, és amellyel félreérthetetlen beleegyezését adja a rá vonatkozó személyes adat kezeléséhez.

 

  1.  Az adatkezelő

Kék Harmónia Kft

 Székhelye: 2615 Csővár, Árpád út 5.

E-mail: kituljak.andras@kekharmonia.hu

 Adószáma: 23390474-2-13

 Cégjegyzék száma: 13 09 174992

- a továbbiakban Szolgáltató. Az Ügyfél személyes adatainak kezelése során a Szolgáltató betartja az információs önrendelkezési jogról szóló 2011. évi CXII. törvény előírásait. Tekintettel arra, hogy az adatkezelés az adatkezelővel ügyfélkapcsolatban álló felhasználókra vonatkozik, így az adatkezelés adatvédelmi nyilvántartásba vétele nem szükséges 2011. évi CXII. törvény 65. § (3) a) pontja értelmében: Nem vezet adatvédelmi nyilvántartást a Hatóság arról az adatkezelésről, amely a) az adatkezelővel munkaviszonyban, ügyfélkapcsolatban álló személyek adataira vonatkozik.

 

 

 

 

 

  1. Az adatokat az adatkezelő és annak munkatársai jogosultak megismerni, az adatokat nem teszik közzé, harmadik személyek számára nem adják ki.

Egyéb adatfeldolgozók:

Kilenced Kft Könyvelő Iroda- könyvelés,

EXPEDIENT Kft. – honlapkezelő és tárhely szolgáltató,

Marketing Professzorok Kft. – marketig szolgáltató.

 

  1. Az általunk kezelt személyes adatok köre

Az árajánlatok kérése során szükséges adatok:

  • Név
  • email cím
  • telefonszám
  • Város
  • utca
  • házszám

 

A számlázás során szükséges adatok:

  • Számlázási név
  • számlázási cím
  • adószám (cégek esetén)

 

A weboldalon történő  árajánlat kérés során, a felhasználási feltételek elfogadásával Ügyfél kijelenti, hogy a Szolgáltató által részére ingyenesen felkínált  árajánlat elkészítése után, annak megismerésének szándékával ügyfélkapcsolatot létesít Szolgáltatóval, melynek keretében a fentiekben megjelölt számlázási, kapcsolattartási adatainak  az Expedient Kft általi kezeléséhez hozzájárulását adja. Ezen rendelkezésre figyelemmel Szolgáltató az árajánlatot kérő személyeket ügyfélként kezeli, az adatkezelés során az ügyfelekre vonatkozó rendelkezések betartásával. A Weboldalon tett látogatások során egy vagy több cookie-t - apró információcsomagot, amelyet a szerver küld a böngészőnek, majd a böngésző visszaküld a szervernek minden, a szerver felé irányított kérés alkalmával - küldünk az Ügyfél számítógépére, amely(ek) révén annak böngészője egyedileg azonosítható lesz. Ezen cookie-k kizárólag a felhasználói élmény javítása, a belépési folyamat automatizálása, valamint reklámtevékenységünk hatékonyságának mérése érdekében működnek.

 

  1. Az adatfeldolgozás jogalapja: a GDPR, cikk (1) bekezdés f) pontja, illetve az elektronikus kereskedelemi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 13/A. § (3) bekezdése.

 

 

  1. Az adatkezelés időtartama

Az Ügyfél által kezdeményezett árajánlatkéréssel kezdődik és az Ügyfél kérésére, annak megküldése után, megszüntetendő.

Fenti rendelkezések nem érintik a jogszabályban (pl. számviteli jogszabályokban) meghatározott megőrzési kötelezettségek teljesítését.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Az Ügyfél jogai

 

Az Ügyfél jogosult tájékoztatást kérni a Szolgáltató által kezelt, rá vonatkozó személyes adatokról, továbbá bármikor módosíthatja, illetve kérheti a törlésüket.

A szolgáltató 3 munkanapon belül eleget tesz a kérésnek.

Nem vonatkozik a törlés a jogszabállyal rögzített megőrzési kötelességekre (pl. számla  megőrzés).

Szolgáltató az Ügyfél kérésére tájékoztatást ad a rá vonatkozó, általa kezelt adatokról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, valamint arról, hogy kik és milyen célból férnek hozzá adataihoz.

 

Az Ügyfél az adataival kapcsolatos kéréseivel az alábbi elérhetőségeken fordulhat a szolgáltatóhoz:

  • Levelezési cím: Kék Harmónia Kft

1143 Budapest, Mogyoródi út 6. 1/5.

 

 

Az ügyfél bíróság előtt érvényesítheti jogait, kérheti továbbá az adatvédelmi biztos segítségét is.

 

Amennyiben az Ügyfél szolgáltatás igénybevételéhez harmadik fél adatait adta meg, vagy a Weboldal használata során bármilyen módon kárt okozott, a Szolgáltató jogosult az Ügyféllel szembeni kártérítési igényét érvényesíteni.

 

  1. A Kék Harmónia Kft mint Szolgáltató kötelezi magát, hogy gondoskodik az adatok biztonságáról, gondoskodik arról, hogy a tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek, illetőleg mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozza azok jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását. Kötelezi magát arra, hogy azokat az ügyfél előzetes hozzájárulása nélkül harmadik személynek nem adja ki, hozzáférést nem engedélyez.

 

A Kék Harmónia Kft fenntartja a jogot, hogy ezen szabályzatot az Ügyfelek előzetes tájékoztatása mellett egyoldalúan módosítsa, akik a használattal hallgatólagosan elfogadják a módosított szabályzatot.


Ossza meg!

Vissza: Főoldal
címkék:

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Hatékony téli nagytakarítás lépései

Téli nagytakarítás Budapesten

Lassan újabb évszakváltáshoz közeledünk, az ősz után a tél következik. Télen az ünnepek miatt nem lehet kihagyni a téli nagytakarítást. Ez nem a legkellemesebb dolog a karácsonnyal kapcsolatban, sokakat még a gondolatától is ráz a hideg, de mind jól tudjuk,...

Őszi nagytakarítás lépései Budapesten

Őszi nagytakarítás Budapesten

Tagadhatatlanul beköszöntött az ősz, és vele együtt a hidegebb idő. Ez azt jelenti, hogy egyre kevesebb időt tudunk eltölteni a szabadban. Nincs is jobb időpont a lakás rendbetételére. Vágjon bele ön is: őszi nagytakarítás Budapesten, ezek a legfontosabb lépések.

Hétvégi irodatakarítás Budapesten a legnagyobb szakértelemmel

Hétvégi irodatakarítás Budapest

Az irodák takarítása ugyanannyira fontos, mint az otthonunké, hiszen itt is rengeteg időt töltünk el. Egészségünk megóvása, illetve a jó komfortérzetünk kialakítása miatt nagyon fontos az irodák rendszeres takarítása. De mikor kerítsenek erre sort, ha...

Hatékon irodaház takarítás Budapesten

Irodaház takarítás Budapesten

Ha takarításról van szó, sokan elsősorban az otthoni takarításra gondolnak, pedig a dolog itt nem ér véget. Az irodaház takarítás épp ugyanannyira fontos, mint az otthoni takarítás, ráadásul sokkal nagyobb szaktudást és professzionális eszközöket, illetve...