Neked is meggyűlt a bajod a felújítás utáni nagytakarítással? Így lehet egyszerűbb a felújítás utáni nagytakarítás

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

Neked is meggyűlt a bajod a felújítás utáni nagytakarítással? Mutatjuk az okát, és a megoldást!


Felújítás utáni nagytakarítás egyszerűen

Véget ért a várva várt felújítás, örülnie kéne, de mégis úgy érzi, hogy összecsaptak a feje felett a hullámok? A csodás látvány helyett csak a káoszt, szemetet és a kosz látja mindenütt? Úgy érzi sosem lesz vége a felújításnak, mert a felújítás utáni takarítás egyszerűn sosem ér véget, sosem tudja rendbe tenni a lakást? Elmondjuk miért olyan nehéz a felújítás utáni takarítás.


Nem hétköznapi szennyeződések

Egy felújítás után általában nem a megszokott, mindennapos szennyeződések keletkeznek. Óriási mennyiségű por, lecsöppent festékfoltok esetleg törmelékek. Ezekre a nemmindennapos problémákra a mindennapokban használt praktikák nem feltétlenül válnak be. Ezt a pormennyiséget nem lehet egyszerűen egy portörlő segítségével eltávolítani, és a festékfoltokat sem lehet úgy letörölni, mintha lecsöppen olaj, vagy egyéb konyhai szennyeződés lenne. Nem hiába érezheti úgy, hogy hiába takarít, nem lesz nagyobb tisztaság, sosem lesz vége a folyamatnak.

 

A házi praktikák nem segítenek

Ecet, ciromsav, szódabikarbóna, és társaik: nagyon hatékonyak tudnak lenni a takarításan, nagyon jól oldják a vízkövet, és egyéb makacs szennyeződéseket, ráadásul nagyon gazdaságosak is, de nem, a felújítás utáni takarításhoz nem igazán lehet őket hatékonyan felhasználni. A festékcseppek oldásához ennél komolyabb szerekre lesz szükség.

 

Sokszor a hagyományos takarítószerek is kevesek

Sőt tovább megyünk a drogériákban kapható speciális takarítószerek sem ilyen használatra vannak kitalálva. Még egy hét, vagy két hét alatt keletkezett háztartási szennyeződésekkel hatékonyan elbánnak, addig a felújítás után akár órákig is súrolhatjuk velük a felületet eredménytelenül. Ez se nem a takarítószerek, se nem az Ön hibája, egyszerűen csak nem erre valók ezek a szerek.

 

A háztartási eszközei sem megfelelőek

Sokszor az is problémát jelent, hogy a megfelelő anyagok mellett nagyteljesítményű gépekből is hiány van. Egy felújíts után a leggyakoribb problémát az óriási por mennyisége szokta jelenteni. Bármennyire is vigyázunk, vagy takarjuk le a különböző tárgyakat, sajnos elkerülhetetlen, hogy megelőzzük a porképződést. És tényleg nem a megszokott pormennyiségről beszélünk, hanem a többszöröséről. Ezt a háztartási porszívókkal lehelten eltávolítani.

 

Akkor mi a megoldás a hatékony felújítás utáni takarításhoz?

Ha a házi praktikák, az otthon megtalálható anyagok, valamint eszközök nem segítenek, akkor mégis mi a teendő? A legjobb, ha egy erre a feladatra szakosodott takarító céged hív segítségül, akik rendelkeznek nemcsak a megfelelő szaktudással, és tapasztalattal, de a leghatékonyabb anyagokkal és eszközökkel is. Cégünk, a Kék Harmónia, egyik szakterülete az építkezés, valamint felújítás utáni nagytakarítás cégek, valamint magánszemélyek részére is. Kollégáink mind-mind képzett, tapasztalt, megbízható szakemberek. Ha nem akar bajlódni a felújítás utáni nagytakarítással, akkor IDE kattintva kérje a segítségüket!  
 

Szerző: VN

Ossza meg!

Vissza: Cikk kategória
címkék: ablak, folttisztítás, lakás

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Tippek építkezésekhez

Tippek, hogy könnyebben menjen az építkezés!

Nem találta meg a megfelelő ingatlant, ezért úgy döntött, inkább megépítetti magának a tökéleteset, a saját elképzelései alapján? Egy építkezés nem kis feladat, és hosszú ideig is elhúzódhat, számtalan dologra oda kell figyelni a tervezéstől kezdve a...

Felújítás utáni nagytakarítás egyszerűen

Neked is meggyűlt a bajod a felújítás utáni nagytakarítással? Mutatjuk az okát, és a megoldást!

Véget ért a várva várt felújítás, örülnie kéne, de mégis úgy érzi, hogy összecsaptak a feje felett a hullámok? A csodás látvány helyett csak a káoszt, szemetet és a kosz látja mindenütt? Úgy érzi sosem lesz vége a felújításnak, mert a...

Nagytakarítás festés után: ezek a legjobb módszerek

Nagytakarítás festés után

A falak lefestésével még nem nyilváníthatja késznek a festési munkálatokat. Ugyanis vár még önre a nagytakarítás festés után, ami bár egyszerűnek tűnik, sajnos nem az. Rengeteg időbe, energiába, és tisztítószerbe is kerülhet, mire megszabadul a...

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten egyszerűen

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten

Az utóbbi években nagyon megugrott az építkezések száma. Mindenki építkezik, vagy legalább is felújít. Éppen ezért egyre fontosabb téma az építkezés utáni nagytakarítás Budapesten. Ugyanis, ha az épület, lakás, ház, iroda, vagy bármi egyéb épület...