Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten: felújítás, építkezés utáni takarítási tippek

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten


Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten egyszerűen

Az utóbbi években nagyon megugrott az építkezések száma. Mindenki építkezik, vagy legalább is felújít. Éppen ezért egyre fontosabb téma az építkezés utáni nagytakarítás Budapesten. Ugyanis, ha az épület, lakás, ház, iroda, vagy bármi egyéb épület elkészült még közel sem tekinthető lezártnak a projekt. Az építkezés utáni nyomok, szennyeződések eltávolítása egy igen komoly feladat, amivel sokunknak meggyűlik a baja.


Nem egyszerű az építkezés utáni nagytakarítás Budapesten

Ha elkészült az épület, végezetét vette az építkezés, vagy éppen a felújítás, a munkások mindent megcsináltak, és elhagyták a terepet, akkor képesek vagyunk megkönnyebbülni, de csak néhány pillanatra, egészen addig, amíg nem szembesülünk az állapotokkal. Rengeteg szemét, leírhatatlan mennyiségű por, koszos felületek, és festékfoltok, amiket ötletünk sincs, hogy mégis hogyan távolíthatnánk el. Az építkezés utáni nagytakarítás Budapesten bizony sok fejfájást tud okozni. Bár a heti rendszerességgel végzet takarítás rutin műveletnek számít, az építkezés utáni nagytakarítás feladatai teljesen mások, sokkal összetettebbek, és nagyobb szaktudást igényelnek.

 

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten: milyen takarítószerekre van szükség?

A másik nagy probléma, hogy az építkezés utáni nagytakarítás Budapesten olyan szennyeződéseket hagy maga után, amiket a hagyományos házi praktikákkal, mint az ecet vagy citromsav, valamint a drogériákban kapható általános tisztítószerekkel nem, vagy csak nagyon nehezen lehet eltávolítani. Ezek a szerek ugyanis nem erre lettek kifejlesztve, míg a rendszeres takarítás során remekül teljesítenek, addig a felújítás után képződött nagymértékű szennyeződéseket nem biztos, hogy hatékonyan, vagy egyáltalán akárhogy el tudják távolítani.

 

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten: a festékfoltokkal nehéz felvenni a harcot

A legnagyobb problémát a festékfoltok szokták jelenteni, ez még a leggyakorlottabb háziasszonyoknak is nagy kihívást jelent. Bármennyire is voltak a munkálatok során körültekintőek a szakemberek, és fóliáztak le mindent, festékfoltok nélkül nem lehet egyetlen építkezést sem megúszni. De nemcsak egy építkezés vagy nagyobb lélegzetvételű felújítás, hanem egy egyszerű tisztasági festés után is szükség lehet profi segítségre. Ha Ön sem boldogul a festékfoltokkal, akkor vegye fel a kapcsolatot, az építkezés utáni nagytakarításra specializálódott takarító szolgálatunkkal! Több éves tapasztalattal rendelkezünk ezen a területen, megvannak a leghatékonyabb tisztítószereink, valamint legmodernebb gépeink, és leghatásosabb módszereink, amivel az Ön válláról is levehetjük az építkezés utáni nagytakarítás terhét! IDE kattintva vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot!

 

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten: egy másik nagy probléma a por

Ha építkezés utáni nagytakarítás Budapesten, akkor ne csak egykét porcicára számítson! Sajnos az ilyen munkálatok nagyon sok porral járnak, ami az egész lakásban nyomot fog hagyni, egy egyszeri porszívózás, portörlés, valamint felmosás nem szünteti meg az egész lakásban szálló port. Ráadásul az egészségre is káros hatással van. Bízza profi takarító cégünkre a por eltüntetését is, higgye el hatékony eszközeinkkel gyorsan megszabadítjuk a portól az egész lakást bármilyen építkezés után.  A többéves tapasztalattal rendelkező kollégáink minden kérésének eleget tesznek, megfelelő szakmai hozzáértésük révén az újonnan épült, vagy felújításon átesett lakása, vagy más épülete ragyogni fog a tisztaságtól!

 

Amennyiben szeretne profi segítséget kérni a felújítás utáni nagytakarításban Budapesten, vagy  a környező településeken IDE kattintva vegye fel velünk a kapcsolatot!
 

Ossza meg!

Vissza: Cikk kategória
címkék: takarítás, tisztaság

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Nagytakarítás festés után: ezek a legjobb módszerek

Nagytakarítás festés után

A falak lefestésével még nem nyilváníthatja késznek a festési munkálatokat. Ugyanis vár még önre a nagytakarítás festés után, ami bár egyszerűnek tűnik, sajnos nem az. Rengeteg időbe, energiába, és tisztítószerbe is kerülhet, mire megszabadul a...

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten egyszerűen

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten

Az utóbbi években nagyon megugrott az építkezések száma. Mindenki építkezik, vagy legalább is felújít. Éppen ezért egyre fontosabb téma az építkezés utáni nagytakarítás Budapesten. Ugyanis, ha az épület, lakás, ház, iroda, vagy bármi egyéb épület...

Hatékony takarítási tippek por ellen

Így vedd fel a harcot a porral- tippek por ellen a fűtési szezonban

A tél sokaknak nem a kedvenc időszaka, a fénye hiánya, és a zord időjárás miatt, és arról már ne is beszéljünk, hogy ilyenkor nagyon tud szállni a por az egész lakásban, ami nem tesz jót az egyébként is terhelt szervezetnek, de esztétikailag sem szép...

Tavaszi takarítás Budapesten, lépésről lépésre

Tavaszi takarítás Budapesten

Nemsokára búcsút inthetünk a hideg télnek, ugyanis felváltja a remélhetőleg napsütéssel teli tavasz. A tavasz szó hallatán, biztosan önnek is csupa pozitív dolog jut az eszébe, ami nem véletlen. Nem is akarjuk nagyon elrontani ezt a reményteli várakozást, de...