Kék Harmónia - Takarítás magánszemélyek részére

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

Takarítás magánszemélyek részére

Takarítás magánszemélyek részére

A mai rohanó világban sokaknak nincsen elég ideje lakásuk, házuk, esetleg nyaralójuk megfelelő kitakarításához, pedig mint tudjuk, rend – és tisztaság - a lelke mindennek.

 

Te is szeretnéd, hogy lakásod tisztán ragyogjon mindezt anélkül, hogy neked időt és energiát kéne rá szánnod? Ebben az esetben válaszd a Kék Harmóniát, aki leveszi válladról a takarítás okozta terhet, és gondoskodik otthonod tisztaságáról. Magánszemélyek részére szóló szolgáltatásaink között bizonyára megtalálod a neked leginkább megfelelőt. 

 

Lakástakarítás Budapest

 

Mivel lakásunk helyiségeiben töltjük el a legtöbb időt, ezért otthonunk tisztasága kiemelten fontos. Egy rendetlen, koszos környezetben valljuk be őszintén, hogy kevésbé szívesen tartózkodik az ember. Ha nincs időd a munka, gyerekek vagy hobbik miatt otthonod tisztántartására, akkor bízd ránk a takarítást, és nem fogsz csalódni!

 

 

Lakástakarítás

Otthonunk állandó tisztántartása elengedhetetlen feladatunk jó közérzetünk és egészségünk érdekében egyaránt. 

Fontos, hogy lakásunk minden szegletére figyeljünk oda annak kitakarításakor, melynek menetét most ismertetjük veletek. 

Abban az esetben ha pedig nincsen időd a takarítási munkálatokra, keress meg bennünket és mi tisztaságot varázsolunk otthonodban!

 

 

 

Rendszeres lakástakarítás Budapesten 

 

 A nagyvárosokban lévő szmog és por hatására la lakások még hamarabb bepiszkolódnak, így a rendszeres takarításra fokozottabban ügyelni kell. 

Ezzel kapcsolatban is állunk rendelkezésetekre, kérjetek tőlünk ajánlatot az alábbi linkre kattintva!

További információk >

 

 

Takarítás Budapesten

 

A takarítás fontossága megkérdőjelezhetetlen, annak elhagyása komoly megbetegedésekhez vezet. Ha Budapesten él és a takarítási munkálatok elvégzésre egyszerűen nincsen ideje, forduljon hozzánk bizalommal!

 

További információk >

 

Takarítónő Budapesten

 

Ha megbízható és gyors takarítónőt keres Budapesten, akkor vegye fel velünk, a Kék Harmóniával a kapcsolatot! Munkatársaink készséggel megválaszolják minden estlegesen felmerülő kérdését! 

 

További információk >

 

 

Takarítás környezetbarát szerekkel

 

Ha a környezettudatosság elkötelezett híve vagy, és garantáltan környezetbarát szerekkel szeretnéd tisztántartani háztartásodat, a Kék Harmónia ebben is partnered!

 

További információk >

 

 

Tavaszi nagytakarítás

 

A bimbózó fák és a természet megújulása alkalmával mi is belevágunk a tavaszi nagytakarításba. Ha idő szűkében vagy, de igényed mégis van a tavaszi nagytakarításra bízd csak a Kék Harmóniára a takarítást és élvezd a családod, vagy barátaid társaságában a jó időt.

 

További információk >

 

Őszi nagytakarítás

 

 Az évszakonkénti nagytakarítást rohanó világunkban igen nehéz kivitelezni, ugyanakkor néhány havonta saját és családunk egészsége miatt is nélkülözhetetlen beiktatni egy nagytakarítást. Ha idő szűkében vagy, keress minket bizalommal és mi kitakarítjuk otthonod ősszel is!

 

 

További információk >

 

Karácsony előtti nagytakarítás

 

Az egyik legnagyobb ünnepünk, a Karácsony a családi összejövetelekről, szeretetről szól. A munka mellett időt kell szánni az ajándékok beszerzésére, sütésre-főzésre, így érthető, ha a takarítást teherként éljük meg pláne ebben az időszakban. A Kék Harmónia segítségével úgy várhatod tisztasággal a rokonságot, hogy közben ki is pihened magad, bízd ránk a karácsonyi nagytakarítást!

 

További információk >

 

Alkalmi takarítás vidéken

 

A Kék Harmónia szolgáltatásai más takarító vállalatokkal szemben nem csupán fővárosunkban érhetők el. Legyen szó nyaralóról, vagy vidéki otthonról, csapatunk készséggel áll rendelkezésedre.

 

 

További információk >

 

 

 

Takarítás poratka ellen

 

A porallergia számos ember életét megkeseríti, tüsszögés, köhögés, bedugult orr… Megfelelő takarítással azonban véget vethetünk ezen kellemetlen tüneteknek. Kérd tőlünk poratka elleni takarításunkat, és mi elűzzük őket mind egy szálig!

 

További információk >

 

 

 

 

Felújítás utáni takarítás

Akár kisebb, akár nagyobb felújításról beszélünk, egy alapos takarítás ráfér utána otthonunkra, elég ha a festés utáni foltok felsúrolására gondolunk. Sokéves tapasztalattal rendelkező munkatársaink eredményesen veszik fel a harcot a makacs festékfoltokkal és a felújítás utáni szennyeződésekkel.

 

További információk >

 

 

 

Padlósúrolás

Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy mi a szakszerű módja a padlósúrolásnak, milyen eszközöket és szereket kell használni annak érdekében, hogy úgy távolítsuk el a szennyeződéseket, hogy a felület ne sérüljön. Érdemes ilyenkor szakszerű segítséget kérni.

 

További információk >

 

 

 

Tavaszi nagytakarítás Budapesten

 

A bimbózó fák és a természet megújulása alkalmával mi is belevágunk a tavaszi nagytakarításba. Ha idő szűkében vagy, de igényed mégis van a tavaszi nagytakarításra bízd csak a Kék Harmóniára a takarítást és élvezd a családod, vagy barátaid társaságában a jó időt.

 

További információk >

 

 

Heti takarítás Budapest

 

A heti rendszerességgel történő takarítás lenne az ideális mindenki számára, mivel ennyi idő alatt egy átlagos háztartásban, vagy irodában nem tud annyi szennyeződés felhalmozódni, amely egy nagyobb takarítást igényelne. A heti takarítás Budapesten kiemelten fontos, hiszen egy nagyváros, a forgalomnak, szmognak köszönhetően sajnos sokszor piszkosabb, mint például vidék, s ezeket a baktériumokat otthonunkba is bevisszük.

További információk >

 

 

Rendszeres takarítás Budapest

 

A rendszeres takarítás kiemelten fontos egészségünk és a jó közérzetünk szempontjából is.

A nem megfelelő otthoni higiénia, a poros polcok egészségkárosító hatással rendelkeznek, így ha jót akarunk magunknak – legyen szó akár otthonunkról, akár irodánkról – akkor feltétlenül oda kell figyelnünk a tisztaságra.

További információk >

 

Nagytakarítás Pest megyében

 

Nagytakarítás… e szó hallatán minden háziasszony hajlamos összerezzenni, hiszen ilyenkor nem elég csupán egy porszívózás-felmosás párosítás, bizony otthonunk minden szegletét gondosan ki kell suvickolnunk a szekrényajtótól elkezdve a csillár tetejéig.

További információk >

 

 

Lakástakarítás Pest megyében

 

Szeretné, ha otthonában mindig tisztaság lenne, de nincsen rá ideje? Bízza ránk a takarítási munkálatokat, a Kék Harmónia a legjobb partner lakása tisztán tartásában!

 

 

További információk >

 

Takarítás Budapest

 

Takarítás Budapest és a főváros térségében a Kék Harmónia által. Ha megbízható, precíz és gyors takarítókat keresel, vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

 

További információk >

 

 

Takarító Budapest

 

Takarító Budapest területén? A Kék Harmónia az ideális választás! Kérd személyre szabott ajánlatunkat és mi ragyogóvá varázsoljuk otthonodat!

 

 

További információk >


Ossza meg!

Vissza: Főoldal
címkék: takarítás

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Tippek építkezésekhez

Tippek, hogy könnyebben menjen az építkezés!

Nem találta meg a megfelelő ingatlant, ezért úgy döntött, inkább megépítetti magának a tökéleteset, a saját elképzelései alapján? Egy építkezés nem kis feladat, és hosszú ideig is elhúzódhat, számtalan dologra oda kell figyelni a tervezéstől kezdve a...

Felújítás utáni nagytakarítás egyszerűen

Neked is meggyűlt a bajod a felújítás utáni nagytakarítással? Mutatjuk az okát, és a megoldást!

Véget ért a várva várt felújítás, örülnie kéne, de mégis úgy érzi, hogy összecsaptak a feje felett a hullámok? A csodás látvány helyett csak a káoszt, szemetet és a kosz látja mindenütt? Úgy érzi sosem lesz vége a felújításnak, mert a...

Nagytakarítás festés után: ezek a legjobb módszerek

Nagytakarítás festés után

A falak lefestésével még nem nyilváníthatja késznek a festési munkálatokat. Ugyanis vár még önre a nagytakarítás festés után, ami bár egyszerűnek tűnik, sajnos nem az. Rengeteg időbe, energiába, és tisztítószerbe is kerülhet, mire megszabadul a...

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten egyszerűen

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten

Az utóbbi években nagyon megugrott az építkezések száma. Mindenki építkezik, vagy legalább is felújít. Éppen ezért egyre fontosabb téma az építkezés utáni nagytakarítás Budapesten. Ugyanis, ha az épület, lakás, ház, iroda, vagy bármi egyéb épület...