Téli nagytakarítás Budapesten: így kell elvégezni a téli nagytakarítást

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

Téli nagytakarítás Budapesten


Hatékony téli nagytakarítás lépései

Lassan újabb évszakváltáshoz közeledünk, az ősz után a tél következik. Télen az ünnepek miatt nem lehet kihagyni a téli nagytakarítást. Ez nem a legkellemesebb dolog a karácsonnyal kapcsolatban, sokakat még a gondolatától is ráz a hideg, de mind jól tudjuk, a téli nagytakarítás Budapesten, és más városokban is elkerülhetetlen. Nézzük hogyan csinálja jól!


Téli nagytakarítás Budapesten: mikre lesz szükségem?

A téli nagytakarítás nem igényel különleges eszközöket és anyagokat, azokra a dolgokra lesz szüksége, mint minden más takarításnál. Portörlő, vízkőoldó, fertőtlenítő, zsíroldó, felmosószer. A lakás minden pontját alaposan ki kell takarítani, így vélhetően sok takarítószerre lesz szükség. Ha nem szeret egy folyamatot, akkor érdemes ahhoz jó minőségű takarítószert vásárolnia, hogy megkönnyítse a saját dolgát. Ügyeljen arra, hogy mindent, az arra alkalmas szerekkel takarítson, a különleges igényű felületekre kiemelten figyeljen! Érdemes takarításra kifejlesztett mikroszálas kendőket is beszereznie, a hatékonyság növelésének az érdekében.

 

Téli nagytakarítás Budapesten: mennyi időre lesz szükségem?

A téli nagytakarítás Budapesten semmiképpen sem pár perc, de azt nehéz megmondani, hogy menni időt vesz igénybe. A szükséges idő ugyanis függ a lakás méretétől, állapotától, a felületek fajtájától, és attól is, hogy ön milyen hatékonysággal, gyorsasággal vagy alaposan végzi a feladatokat. Van, aki szeret elkalandozni, elpakolászni, náluk több nap is lehet a folyamat, de ha valaki csak erre koncentrál akkor egy délelőtt alatt is rendbe szedhet egy kisebb lakást. 

 

Téli nagytakarítás Budapesten: főbb lépések

A téli nagytakarítás során minden sarkot alaposan ki kell takarítani. Alapszabály, amit minden helyiségben használnia kell: fentről lefelé, bentről kifelé, ha ezt mindig betartja, akkor biztos lehet benne, hogy nem fog feleslegesen dolgozni, hiszen a téli nagytakarítás Budapesten így is nagyon sok idő. Kezdje a hálószobában, húzza le az ágyneműt és porszívózza ki a matracot is! A fürdőszobában válogassa át a kozmetikumokat, ha valami már régi, beszáradt, nem használja, dobja ki. A csempéket is mossa le fentről lefelé, a többi általános feladat mellett, mint a kád, a csap és a WC takarítása, illetve a felmosás. A konyhában is mindent takarítson meg alaposan, bármennyi idejébe is kerül, itt is ajánlott kiválogatni és kidobálni a már lejárt termékeket.

 

Téli nagytakarítás Budapesten: a nappali

A téli nagytakarítás Budapesten egyik legfontosabb feladta a nappali, hiszen ez a karácsonyi ünnepség központi tere, így itt mindennél fontosabb, hogy rend és tisztaság legyen. Minden apró dolgot alaposan portalanítson le, mossa ki a függönyöket, porszívózza át a kanapét. Ilyenkor ajánlott kicsit alaposabban kitakarítani: pókhálózni a szekrény mögött, arrébb tolni a kanapét, felcsavarni a szőnyeget és alaposan átmosni a parkettát.

 

Téli nagytakarítás Budapesten: selejtezés

A takarítás mellett nem szabad megfeledkezni a selejtezésről sem. Ahogy már fent írtuk ajánlott selejtezni a kozmetikumokat a fürdőszobában, illetve a konyhában is az élelmiszerek között, de e mellett a ruhákat is átnézheti, ha ideje engedi. Ha vannak ruhái, amiket nem használ, vagy nem jók méretben, ajándékozza el, vagy adja oda egy szervezetnek, higgye el karácsony előtt örülni fognak neki, önnek pedig jól fog jönni egy kis felesleges hely a szekrényben.

 

De, ha ön sem szeretne hosszas munkálatokkal bajlódni az ünnepek előtt, bízza a téli nagytakarítást profikra, vegye fel velünk a kapcsolatot! Kérje ajánlatunkat még ma!


 

  

Ossza meg!

Vissza: Cikk kategória
címkék: lakás, nagytakarítás, otthon, rendrakás, szoba

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Tippek építkezésekhez

Tippek, hogy könnyebben menjen az építkezés!

Nem találta meg a megfelelő ingatlant, ezért úgy döntött, inkább megépítetti magának a tökéleteset, a saját elképzelései alapján? Egy építkezés nem kis feladat, és hosszú ideig is elhúzódhat, számtalan dologra oda kell figyelni a tervezéstől kezdve a...

Felújítás utáni nagytakarítás egyszerűen

Neked is meggyűlt a bajod a felújítás utáni nagytakarítással? Mutatjuk az okát, és a megoldást!

Véget ért a várva várt felújítás, örülnie kéne, de mégis úgy érzi, hogy összecsaptak a feje felett a hullámok? A csodás látvány helyett csak a káoszt, szemetet és a kosz látja mindenütt? Úgy érzi sosem lesz vége a felújításnak, mert a...

Nagytakarítás festés után: ezek a legjobb módszerek

Nagytakarítás festés után

A falak lefestésével még nem nyilváníthatja késznek a festési munkálatokat. Ugyanis vár még önre a nagytakarítás festés után, ami bár egyszerűnek tűnik, sajnos nem az. Rengeteg időbe, energiába, és tisztítószerbe is kerülhet, mire megszabadul a...

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten egyszerűen

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten

Az utóbbi években nagyon megugrott az építkezések száma. Mindenki építkezik, vagy legalább is felújít. Éppen ezért egyre fontosabb téma az építkezés utáni nagytakarítás Budapesten. Ugyanis, ha az épület, lakás, ház, iroda, vagy bármi egyéb épület...