Tavaszi nagytakarítás: ötletek és tippek, hogy gyorsan és vidáman teljen

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

Tavaszi nagytakarítás-terv: Így készülhetsz fel profin a tavaszi nagytakarításra!


Tavaszi nagytakarítás tippek

Mielőtt beköszönt a kánikula – és sokaknak az iskolaszünet – érdemes minden évben egy nagyobb, átfogó tavaszi nagytakarítást tartani otthonodban, amely egész nyárra képes megalapozni a harmóniát. Ez nem ritkán egy egész, vagy akár több napos elfoglaltság! Néhány nagyobb akadályt azonban könnyen megkerülhetsz, ha megfogadod tippjeinket – hiszen tapasztalatunk akad bőven!


#1: A nagy tavaszi takarítási terv: csak rendszerezetten! 

A legtöbb esetben a kapkodás csak ide-oda rohangáláshoz vezet. Ez a tavaszi nagytakarítás alkalmával is éppen így van, ezért érdemes egy előre jól átgondold tervvel indulnod! Ha a család többi tagja is részt vesz a nagytakarításban, ebben a tervben tudjátok meghatározni, hogy kinek mi lesz pontosan a feladata, és ki melyik helyiség tisztaságáért felel.


Érdemes a takarítást minden alkalommal a belső szobáktól kezdeni, és onnan haladni kifelé – így megakadályozhatjátok, hogy a már kitisztított részeket a takarítás során újabb „támadások” érjék. 

 

#2 A tavaszi nagytakarítás során használt eszközök és takarítószerek beszerzése

Nincs is annál idegölőbb érzés, mint minkor a tavaszi nagytakarítás során már harmadszor kell kiugranod a boltba, mert elfogyott ez vagy az… Éppen ezért javasoljuk, hogy a nagytakarítás napját úgy tervezd meg, hogy legyen időd előtte mindent beszerezni amire szükséged lehet! 


Készíts bátran listát az otthon lévő takarító szerekből és eszközökből, és ha bármi hiányzik, azt egy korábbi napon szerezzétek be. 

 

#3 Helyettesítsd a vegyszereket természetes, mégis hatékony összetevőkkel a tavaszi nagytakarítás során is! 

Ezzel nem csak a környezeted, de pénztárcád is megóvhatod a plusz kiadásoktól. A legtöbb vegyszer egy általános takarítás során (ahol nincsenek kifejezetten makacs foltok) helyettesíthető otthon is fellelhető, jóval olcsóbb és környezetkímélőbb szerekkel is. A tavaszi nagytakarításhoz mindenképp szerezz be szódabikarbónát, citromot és ecetet is, hiszen ezek kiváló segítséget nyújtanak majd otthonod megtisztításában! 

 

#4 Próbáld meg élvezni a tavaszi nagytakarítást! 

Ha már a takarítás gondolatától is elmegy a kedved a felkeléstől, úgy nehéz lesz hatékonyan elvégezni ezt a munkát. Azt javasoljuk hát, hogy próbáld meg élvezni! Nehéznek tűnik, igaz? Tudjuk… De ha egy kalandos családi programot, mókával teli napot szervezel ahol mindenki elvégzi a saját feladatát, úgy sokkal könnyebb lesz! Bátran hallgassatok zenét, tartsatok szüneteket és próbáljátok meg a végeredményt szem előtt tartani! 

 

#5 Ha pihennél egy kicsit… Bízd a tavaszi nagytakarítást ránk! 

Akármilyen felkészült is lehetsz, a tavaszi nagytakarítás nem gyerekjáték, és sokszor igen kimerítő. Ha úgy gondolod, idén szeretnéd a kertben, a teraszon vagy bárhol máshol tölteni a tavaszi nagytakarítás idejét, mint a takarítószerek társaságában, bízd ránk bátran otthonod rendbetételét! 


Kiváló kollégákkal dolgozunk, akik 100%-ban megbízhatóak és profin végzik munkájukat, így akár már egy nap alatt olyan tisztaságot képesek varázsolni otthonodba, amiről nem is álmodtál korábban…

 

Kérd ajánlatunkat az alábbi gombra kattintva! 
 

Segítséget kérjen tőlünk!

Ossza meg!

Vissza: Cikk kategória
címkék:

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Szeretnéd idén pihenéssel tölteni a tavaszi nagytakarítás idejét? Dobd el a felmosórongyot, élvezd a szép időt – aztán pedig a tisztaságot és harmóniát, amit megteremtünk otthonodban! Ismerd meg megbízható takarító cégünket, és bízd ránk a tavaszi nagytak

Tavaszi nagytakarítás Budapesten – profi takarító cég segítségével

Szeretnéd idén pihenéssel tölteni a tavaszi nagytakarítás idejét? Dobd el a felmosórongyot, élvezd a szép időt – aztán pedig a tisztaságot és harmóniát, amit megteremtünk otthonodban! Ismerd meg megbízható takarító cégünket, és bízd ránk a tavaszi nagytakarítást.

Tavaszi nagytakarítás tippek

Tavaszi nagytakarítás-terv: Így készülhetsz fel profin a tavaszi nagytakarításra!

Mielőtt beköszönt a kánikula – és sokaknak az iskolaszünet – érdemes minden évben egy nagyobb, átfogó tavaszi nagytakarítást tartani otthonodban, amely egész nyárra képes megalapozni a harmóniát. Ez nem ritkán egy egész, vagy akár több napos...

Vegye könnyedén az otthon takarítás feladatait trükkjeink segítségével

Otthon takarítás - Okosan tippjeinkkel

Az otthon takarítás nem egy könnyű és egyszerű feladat. A napi rutin része, de sajnos sokan elkövetnek alapvető hibákat. Éppen ezért szeretnénk megmutatni hogyan ütemezheti be a mindennapok forgatagába az otthon takarítás egyszerű lépéseit, hogy egy fáradt...

Alapos takarítás után nem csak a lakás, de a mindennapok is ragyogni fognak

Alapos takarítás - Tippek, trükkök, hogy ne legyen nehézség!

A takarítási feladatoka hajlamosak vagyunk szükséges rossznak megélni, pedig egy alapos takarítás nem csak a lakást, de a mindennapjaikat is megszépítheti. Senkinek sem jó egy koszos, a részletekben piszkos lakásban laknia, hiszen az otthont a nyugodtság és a...