Tavaszi nagytakarítás-terv: Így készülhet fel profin a tavaszi nagytakarításra!

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

Tavaszi nagytakarítás-terv: Így készülhet fel profin a tavaszi nagytakarításra!


Tavaszi nagytakarítás tippek

Mielőtt beköszönt a kánikula – és sokaknak az iskolaszünet – érdemes minden évben egy nagyobb, átfogó tavaszi nagytakarítást tartani otthonában, amely egész nyárra képes megalapozni a harmóniát. Ez nem ritkán egy egész, vagy akár több napos elfoglaltság! Néhány nagyobb akadályt azonban könnyen megkerülhet, ha megfogadja tippjeinket.


#1: A nagy tavaszi takarítási terv: csak rendszerezetten! 

A legtöbb esetben a kapkodás csak ide-oda rohangáláshoz vezet. Ez a tavaszi nagytakarítás alkalmával is éppen így van, ezért érdemes egy előre jól átgondold tervvel indulnia! Ha a család többi tagja is részt vesz a nagytakarításban, ebben a tervben tudják meghatározni, hogy kinek mi lesz pontosan a feladata, és ki melyik helyiség tisztaságáért felel.


Érdemes a takarítást minden alkalommal a belső szobáktól kezdeni, és onnan haladni kifelé – így megakadályozhatják, hogy a már kitisztított részeket a takarítás során újabb „támadások” érjék. 

 

#2 A tavaszi nagytakarítás során használt eszközök és takarítószerek beszerzése

Nincs is annál idegölőbb érzés, mint minkor a tavaszi nagytakarítás során már harmadszor kell kiugrania a boltba, mert elfogyott ez vagy az… Éppen ezért javasoljuk, hogy a nagytakarítás napját úgy tervezze meg, hogy legyen ideje előtte mindent beszerezni amire szükség lehet! 


Készítsen bátran listát az otthon lévő takarító szerekből és eszközökből, és ha bármi hiányzik, azt egy korábbi napon szerezzék be. 

 

#3 Helyettesítse a vegyszereket természetes, mégis hatékony összetevőkkel a tavaszi nagytakarítás során is! 

Ezzel nem csak a környezetét, de pénztárcáját is megóvhatja a plusz kiadásoktól. A legtöbb vegyszer egy általános takarítás során (ahol nincsenek kifejezetten makacs foltok) helyettesíthető otthon is fellelhető, jóval olcsóbb és környezetkímélőbb szerekkel is. A tavaszi nagytakarításhoz mindenképp szerezzen be szódabikarbónát, citromot és ecetet is, hiszen ezek kiváló segítséget nyújtanak majd otthona megtisztításában! 

 

#4 Próbálja meg élvezni a tavaszi nagytakarítást! 

Ha már a takarítás gondolatától is elmegy a kedve a felkeléstől, úgy nehéz lesz hatékonyan elvégezni ezt a munkát. Azt javasoljuk hát, hogy próbálja meg élvezni! Nehéznek tűnik, igaz? Tudjuk… De ha egy kalandos családi programot, mókával teli napot szervez ahol mindenki elvégzi a saját feladatát, úgy sokkal könnyebb lesz! Bátran hallgassanak zenét, tartsanak szüneteket és próbálják meg a végeredményt szem előtt tartani! 

 

#5 Ha pihenne egy kicsit… Bízza a tavaszi nagytakarítást ránk! 

Akármilyen felkészült is lehet, a tavaszi nagytakarítás nem gyerekjáték, és sokszor igen kimerítő. Ha úgy gondolja, idén szeretné a kertben, a teraszon vagy bárhol máshol tölteni a tavaszi nagytakarítás idejét, mint a takarítószerek társaságában, bízza ránk bátran otthona rendbetételét! 


Kiváló kollégákkal dolgozunk, akik 100%-ban megbízhatóak és profin végzik munkájukat, így akár már egy nap alatt olyan tisztaságot képesek varázsolni otthonába, amiről nem is álmodott korábban…

 

Kérje ajánlatunkat az alábbi gombra kattintva! 
 

Segítséget kérjen tőlünk!

Ossza meg!

Vissza: Cikk kategória
címkék:

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Hatékony téli nagytakarítás lépései

Téli nagytakarítás Budapesten

Lassan újabb évszakváltáshoz közeledünk, az ősz után a tél következik. Télen az ünnepek miatt nem lehet kihagyni a téli nagytakarítást. Ez nem a legkellemesebb dolog a karácsonnyal kapcsolatban, sokakat még a gondolatától is ráz a hideg, de mind jól tudjuk,...

Őszi nagytakarítás lépései Budapesten

Őszi nagytakarítás Budapesten

Tagadhatatlanul beköszöntött az ősz, és vele együtt a hidegebb idő. Ez azt jelenti, hogy egyre kevesebb időt tudunk eltölteni a szabadban. Nincs is jobb időpont a lakás rendbetételére. Vágjon bele ön is: őszi nagytakarítás Budapesten, ezek a legfontosabb lépések.

Hétvégi irodatakarítás Budapesten a legnagyobb szakértelemmel

Hétvégi irodatakarítás Budapest

Az irodák takarítása ugyanannyira fontos, mint az otthonunké, hiszen itt is rengeteg időt töltünk el. Egészségünk megóvása, illetve a jó komfortérzetünk kialakítása miatt nagyon fontos az irodák rendszeres takarítása. De mikor kerítsenek erre sort, ha...

Hatékon irodaház takarítás Budapesten

Irodaház takarítás Budapesten

Ha takarításról van szó, sokan elsősorban az otthoni takarításra gondolnak, pedig a dolog itt nem ér véget. Az irodaház takarítás épp ugyanannyira fontos, mint az otthoni takarítás, ráadásul sokkal nagyobb szaktudást és professzionális eszközöket, illetve...