Mitől függ a takarítás ára Budapesten?

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

Mitől függ a takarítás ára Budapesten?


Mitől függ a takarítás ára Budapesten?

Takarítani senki sem szeret… Éppen ezért sokan eljátszanak a gondolattal arról, hogy milyen jó is lenne legalább a havi nagytakarítást, vagy akár a rendszeres takarítást is egy takarító cégre bízni! Sokan azonban tartanak tőle, hogy ezt a „luxust” nem engedhetik meg maguknak, hiszen drága mulatság lehet. Mutatjuk, mi a valóság a takarítás ára körül! 


A takarítás ára – mennyibe fog kerülni lakása kitakarítása?

Sajnos erre a kérdésre most itt nem fogunk tudni Önnek pontos választ adni, a takarítás ára ugyanis rendkívül sok tényezőn múlik. Amennyiben azonban felveszi velünk a kapcsolatot ITT, készíthetünk Önnek egy személyre szabott ajánlatot, amely alapján el tudja dönteni, hogy szeretné-e megkönnyíteni a mindennapokat! 

 

Mitől függ a takarítás ára Budapesten?

Sokan gondolják, hogy a takarítás ára a lakás, otthon nagyságától, négyzetméterétől függ első sorban. Nos, tény, hogy a négyzetméter nagyban meghatározza a takarítás árát, hiszen minél nagyobb egy otthon, annál több ideig tarthat maga a takarítás is, ám ez csak a jéghegy csúcsa.


Alapvetően a takarítás árának kalkulálásakor a négyzetméter szám ugyanis kevésbé befolyásolható: a nagy területeket felsúrolni, porszívózni gyerekjáték ugyanis szakképzett kollégáink számára. A munka nagy része másból áll: az üvegfelületek tisztítása, a keretek pucolása, a vízkőtlenítés és a konyha zsírtalanítása például sokkal keményebb, időigényesebb munka.


Ezen kívül nagyon sokat számít az is, hogy milyen berendezettséggel, felszereltséggel rendelkezik az adott lakás. Míg egy modern, minimalista stílusban épült és berendezett otthon takarítása a legegyszerűbb feladat, addig egy zsúfolt otthonban a bútorok tologatása, a berendezési tárgyak visszahelyezése sokkal időigényesebb.

 

A takarítás ára Budapesten: mindig relatív, hogy mi a drága

Sokan azt gondolják, hogy takarítani mindenki tud. Az igazság azonban az, hogy egy profi, szakképzett takarító csapat azért okozhat meglepetést! A precizitás, a gyakorlat sokat számít – így otthonában olyan harmóniát tudunk teremteni akár negyed idő alatt mint Ön, amilyenről talán nem is álmodott.


Pénzbe kerül? Nos, igen – takarító csapatunk is abból él. Ám hogy ez drága-e, az relatív. Ön is el tudja végezni a takarítást, de egy kicsit számoljunk csak utána! Milyen órabéren dolgozik például? Ha a takarításra fordított időt munkára fordítaná, mennyit keresne? Megéri azt a párezer forintot a nagytakarítás, vagy jobban szeretné ezt az időt a családjával tölteni?

 

A takarítás ára: de mi van, ha eltör valamit a takarító cég?

A megbízhatóságon és a precizitáson kívül gyakori kérdés a takarító cégekkel szemben, hogy mi van, ha a csapat valamit tönkretesz, esetleg eltörik takarítás közben…
Egyben biztosak vagyunk: csapatunk a legnagyobb odafigyeléssel és óvatossággal dolgozik, így erre szerencsére nincs sokszor példa. Mindazonáltal ők is emberek, és balesetek néha történhetnek…

 

Viszont olyannyira ritka az ilyen eset, hogy teljes körű garanciát tudunk rá vállalni! Ha a munkálatok során bármely berendezési tárgyának baja esik, azt természetesen cégünk állja.

 

Segítséget kérjen tőlünk!

Ossza meg!

Vissza: Cikk kategória
címkék:

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Hol található a legtöbb baktérium a lakásban?

Hol található a legtöbb baktérium a lakásban?

Takarítás során a legfontosabb feladat a harmonikus, tiszta környezet megteremtése mellett, hogy azokat a „helyeket” is megtisztítsuk, amin talán nem is látszik, hogy koszos… Pedig a legtöbb esetben éppen az ilyen felületeken tenyészik a legtöbb baktérium!

Takarítás digitalizálva: modern kütyük otthona kitakarítására

Takarítás digitalizálva: modern kütyük otthona kitakarítására

A világ rohamosan fejlődik, szinte nap mint nap jelennek meg újabb termékek, amelyek a digitalizáció segítségével megkönnyítik egy kicsit mindennapjainkat – és ez alól a takarítás sem kivétel. De valóban olyan jól teljesítenek ezek, mint ha te magad takarítanál? 

Vízkőtlenítés tippek

Vízkőtlenítés tippek: így küzdheti le a makacs vízkövet!

A fürdőszoba és a konyha takarításának egyik legnehezebb része a vízkőtlenítés. A vízkő makacs foltokat képes hagyni, és sokszor végeláthatatlan folyamatnak tűnik a takarítás miatta – de vízkőtlenítésre vonatkozó tippjeinkkel biztos a siker! 

Felújítás utáni nagytakarítás a 13. kerületben

Lakástakarítás, felújítás utáni takarítás a Kék Harmóniával: beszéljenek helyettünk referenciáink!

Takarító cégként tudjuk, hogy mennyire fontos a megbízhatóság és a precíz munkavégzés, amelyek mindaddig csak üres szavak, amíg nincs mögöttük bizonyíték. Szeretnénk hát most bemutatni Önöknek egyik munkánkat, kitérve a takarítás részleteire!