Mitől függ a takarítás ára Budapesten?

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

Mitől függ a takarítás ára Budapesten?


Mitől függ a takarítás ára Budapesten?

Takarítani senki sem szeret… Éppen ezért sokan eljátszanak a gondolattal arról, hogy milyen jó is lenne legalább a havi nagytakarítást, vagy akár a rendszeres takarítást is egy takarító cégre bízni! Sokan azonban tartanak tőle, hogy ezt a „luxust” nem engedhetik meg maguknak, hiszen drága mulatság lehet. Mutatjuk, mi a valóság a takarítás ára körül! 


A takarítás ára – mennyibe fog kerülni lakása kitakarítása?

Sajnos erre a kérdésre most itt nem fogunk tudni Önnek pontos választ adni, a takarítás ára ugyanis rendkívül sok tényezőn múlik. Amennyiben azonban felveszi velünk a kapcsolatot ITT, készíthetünk Önnek egy személyre szabott ajánlatot, amely alapján el tudja dönteni, hogy szeretné-e megkönnyíteni a mindennapokat! 

 

Mitől függ a takarítás ára Budapesten?

Sokan gondolják, hogy a takarítás ára a lakás, otthon nagyságától, négyzetméterétől függ első sorban. Nos, tény, hogy a négyzetméter nagyban meghatározza a takarítás árát, hiszen minél nagyobb egy otthon, annál több ideig tarthat maga a takarítás is, ám ez csak a jéghegy csúcsa.


Alapvetően a takarítás árának kalkulálásakor a négyzetméter szám ugyanis kevésbé befolyásolható: a nagy területeket felsúrolni, porszívózni gyerekjáték ugyanis szakképzett kollégáink számára. A munka nagy része másból áll: az üvegfelületek tisztítása, a keretek pucolása, a vízkőtlenítés és a konyha zsírtalanítása például sokkal keményebb, időigényesebb munka.


Ezen kívül nagyon sokat számít az is, hogy milyen berendezettséggel, felszereltséggel rendelkezik az adott lakás. Míg egy modern, minimalista stílusban épült és berendezett otthon takarítása a legegyszerűbb feladat, addig egy zsúfolt otthonban a bútorok tologatása, a berendezési tárgyak visszahelyezése sokkal időigényesebb.

 

A takarítás ára Budapesten: mindig relatív, hogy mi a drága

Sokan azt gondolják, hogy takarítani mindenki tud. Az igazság azonban az, hogy egy profi, szakképzett takarító csapat azért okozhat meglepetést! A precizitás, a gyakorlat sokat számít – így otthonában olyan harmóniát tudunk teremteni akár negyed idő alatt mint Ön, amilyenről talán nem is álmodott.


Pénzbe kerül? Nos, igen – takarító csapatunk is abból él. Ám hogy ez drága-e, az relatív. Ön is el tudja végezni a takarítást, de egy kicsit számoljunk csak utána! Milyen órabéren dolgozik például? Ha a takarításra fordított időt munkára fordítaná, mennyit keresne? Megéri azt a párezer forintot a nagytakarítás, vagy jobban szeretné ezt az időt a családjával tölteni?

 

A takarítás ára: de mi van, ha eltör valamit a takarító cég?

A megbízhatóságon és a precizitáson kívül gyakori kérdés a takarító cégekkel szemben, hogy mi van, ha a csapat valamit tönkretesz, esetleg eltörik takarítás közben…
Egyben biztosak vagyunk: csapatunk a legnagyobb odafigyeléssel és óvatossággal dolgozik, így erre szerencsére nincs sokszor példa. Mindazonáltal ők is emberek, és balesetek néha történhetnek…

 

Viszont olyannyira ritka az ilyen eset, hogy teljes körű garanciát tudunk rá vállalni! Ha a munkálatok során bármely berendezési tárgyának baja esik, azt természetesen cégünk állja.

 

Segítséget kérjen tőlünk!

Ossza meg!

Vissza: Cikk kategória
címkék:

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Hatékony takarítási tippek por ellen

Így vedd fel a harcot a porral- tippek por ellen a fűtési szezonban

A tél sokaknak nem a kedvenc időszaka, a fénye hiánya, és a zord időjárás miatt, és arról már ne is beszéljünk, hogy ilyenkor nagyon tud szállni a por az egész lakásban, ami nem tesz jót az egyébként is terhelt szervezetnek, de esztétikailag sem szép...

Tavaszi takarítás Budapesten, lépésről lépésre

Tavaszi takarítás Budapesten

Nemsokára búcsút inthetünk a hideg télnek, ugyanis felváltja a remélhetőleg napsütéssel teli tavasz. A tavasz szó hallatán, biztosan önnek is csupa pozitív dolog jut az eszébe, ami nem véletlen. Nem is akarjuk nagyon elrontani ezt a reményteli várakozást, de...

Ütemterv, pontos feladat leírás karácsonyi nagytakarításhoz

Időbeosztás karácsony előtti nagytakarításhoz

A karácsony előtti nagytakarítás nem kis feladat, rengeteg időt vesz igénybe, lehetetlen egyetlen nap alatt megcsinálni mindent, főleg, ha azt is hozzá számoljuk, hogy más feladatok is vannak az ünnepekkel kapcsolatban. Ezért segítség gyanánt most készítettünk...

5 tipp karácsonyi takarításhoz

5 tipikus hiba karácsony előtti nagytakarításkor

Karácsony előtt mindenki nagytakarításba kezd általában, hiszen az ünnepekre ragyognia kell az egész háznak. De sokan olyan apró hibákat követnek el, amik megnehezíthetik, vagy hosszabbá tehetik a takarítási folyamatot. Mutatjuk mik ezek, és hogyan lehet elkerülni őket.