Mitől függ a takarítás ára Budapesten?

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

Mitől függ a takarítás ára Budapesten?


Mitől függ a takarítás ára Budapesten?

Takarítani senki sem szeret… Éppen ezért sokan eljátszanak a gondolattal arról, hogy milyen jó is lenne legalább a havi nagytakarítást, vagy akár a rendszeres takarítást is egy takarító cégre bízni! Sokan azonban tartanak tőle, hogy ezt a „luxust” nem engedhetik meg maguknak, hiszen drága mulatság lehet. Mutatjuk, mi a valóság a takarítás ára körül! 


A takarítás ára – mennyibe fog kerülni lakása kitakarítása?

Sajnos erre a kérdésre most itt nem fogunk tudni Önnek pontos választ adni, a takarítás ára ugyanis rendkívül sok tényezőn múlik. Amennyiben azonban felveszi velünk a kapcsolatot ITT, készíthetünk Önnek egy személyre szabott ajánlatot, amely alapján el tudja dönteni, hogy szeretné-e megkönnyíteni a mindennapokat! 

 

Mitől függ a takarítás ára Budapesten?

Sokan gondolják, hogy a takarítás ára a lakás, otthon nagyságától, négyzetméterétől függ első sorban. Nos, tény, hogy a négyzetméter nagyban meghatározza a takarítás árát, hiszen minél nagyobb egy otthon, annál több ideig tarthat maga a takarítás is, ám ez csak a jéghegy csúcsa.


Alapvetően a takarítás árának kalkulálásakor a négyzetméter szám ugyanis kevésbé befolyásolható: a nagy területeket felsúrolni, porszívózni gyerekjáték ugyanis szakképzett kollégáink számára. A munka nagy része másból áll: az üvegfelületek tisztítása, a keretek pucolása, a vízkőtlenítés és a konyha zsírtalanítása például sokkal keményebb, időigényesebb munka.


Ezen kívül nagyon sokat számít az is, hogy milyen berendezettséggel, felszereltséggel rendelkezik az adott lakás. Míg egy modern, minimalista stílusban épült és berendezett otthon takarítása a legegyszerűbb feladat, addig egy zsúfolt otthonban a bútorok tologatása, a berendezési tárgyak visszahelyezése sokkal időigényesebb.

 

A takarítás ára Budapesten: mindig relatív, hogy mi a drága

Sokan azt gondolják, hogy takarítani mindenki tud. Az igazság azonban az, hogy egy profi, szakképzett takarító csapat azért okozhat meglepetést! A precizitás, a gyakorlat sokat számít – így otthonában olyan harmóniát tudunk teremteni akár negyed idő alatt mint Ön, amilyenről talán nem is álmodott.


Pénzbe kerül? Nos, igen – takarító csapatunk is abból él. Ám hogy ez drága-e, az relatív. Ön is el tudja végezni a takarítást, de egy kicsit számoljunk csak utána! Milyen órabéren dolgozik például? Ha a takarításra fordított időt munkára fordítaná, mennyit keresne? Megéri azt a párezer forintot a nagytakarítás, vagy jobban szeretné ezt az időt a családjával tölteni?

 

A takarítás ára: de mi van, ha eltör valamit a takarító cég?

A megbízhatóságon és a precizitáson kívül gyakori kérdés a takarító cégekkel szemben, hogy mi van, ha a csapat valamit tönkretesz, esetleg eltörik takarítás közben…
Egyben biztosak vagyunk: csapatunk a legnagyobb odafigyeléssel és óvatossággal dolgozik, így erre szerencsére nincs sokszor példa. Mindazonáltal ők is emberek, és balesetek néha történhetnek…

 

Viszont olyannyira ritka az ilyen eset, hogy teljes körű garanciát tudunk rá vállalni! Ha a munkálatok során bármely berendezési tárgyának baja esik, azt természetesen cégünk állja.

 

Segítséget kérjen tőlünk!

Ossza meg!

Vissza: Cikk kategória
címkék:

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Tippek építkezésekhez

Tippek, hogy könnyebben menjen az építkezés!

Nem találta meg a megfelelő ingatlant, ezért úgy döntött, inkább megépítetti magának a tökéleteset, a saját elképzelései alapján? Egy építkezés nem kis feladat, és hosszú ideig is elhúzódhat, számtalan dologra oda kell figyelni a tervezéstől kezdve a...

Felújítás utáni nagytakarítás egyszerűen

Neked is meggyűlt a bajod a felújítás utáni nagytakarítással? Mutatjuk az okát, és a megoldást!

Véget ért a várva várt felújítás, örülnie kéne, de mégis úgy érzi, hogy összecsaptak a feje felett a hullámok? A csodás látvány helyett csak a káoszt, szemetet és a kosz látja mindenütt? Úgy érzi sosem lesz vége a felújításnak, mert a...

Nagytakarítás festés után: ezek a legjobb módszerek

Nagytakarítás festés után

A falak lefestésével még nem nyilváníthatja késznek a festési munkálatokat. Ugyanis vár még önre a nagytakarítás festés után, ami bár egyszerűnek tűnik, sajnos nem az. Rengeteg időbe, energiába, és tisztítószerbe is kerülhet, mire megszabadul a...

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten egyszerűen

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten

Az utóbbi években nagyon megugrott az építkezések száma. Mindenki építkezik, vagy legalább is felújít. Éppen ezért egyre fontosabb téma az építkezés utáni nagytakarítás Budapesten. Ugyanis, ha az épület, lakás, ház, iroda, vagy bármi egyéb épület...