Teljes lakástakarítás - Villámgyorsan 5 lépésben

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

Teljes lakástakarítás könnyedén? Tippjeinkkel biztos, hogy semmi nem marad ki!


próbálja ki teljes lakástakarítás tippjeinket

A teljes lakástakarítás képes kifogni az emberen. A sok lerakódott kosz a kevésbé látható helyeken ilyenkor válik jól láthatóvá, és bizony a nem takarított területeken olyan szennyeződések rakódhatnak le, amelyekkel az egyszerű takarítószerek nem tudnak elbánni. Megmutatjuk mit kell tennie ahhoz, hogy a teljes lakástakarítás könnyedén menjen, és heteket se kelljen rászánnia az idejéből.  


Teljes lakástakarítás - Tervezés

Először is tűzze ki a napot, melyet a teljes lakástakarításra kíván szánni. Ha ügyesen tervezi meg a teendőket akár egy nap is elég lehet a teljes lakás kitakarítására, ezért érdemes listát írni, és a tisztítószerekkel is jó előre felkészülni. Egyszerre csak egy szobával, és annak is csak egy oldalával küzdjön meg, így szépen követhető lesz a haladás, és a káoszt is könnyedén elkerülheti, ami a polcok, szekrények lepakolásánál sokszor előfordulhat. 

 

Teljes lakástakarítás - Portörlés

Elképesztő mennyiségű por képes lerakódni a lakás minden szegletében. A bútorok felületén, vagy alattuk, éppen ezért fontos, hogy megfelelő eszközök álljanak rendelkezésre, hogy a por elleni harc sikeres legyen. A mikorszálas kendő nagy segítséget jelenthet, érdemes a teljes lakástakarítás feladataihoz több ilyen portörlő kendőt is beszerezni, így nem kell megvárni míg megszáradnak, és haladhat a munka. 

 

Teljes lakástakarítás – Fürdőszoba

A wc-t, a fürdőkádat és a mosdókagylót érdemes előre beásztatni tisztító- vagy vízkőoldó szerrel, és hagyni hatni, miközben mással tevékenykedünk. Ehhez érdemes külön takarító szivacsot vagy kendőt tartani, tehát ne ugyanazzal takarítsuk a mosdót, mint mondjuk a konyhát. A wc helyiségének kitakarításakor ne felejtkezzünk el a wc-keféről és a villanykapcsolóról sem! Valamint nem árt időnként lecserélni a wc tartály zsinórját sem, azt is elég sokat fogdossa az ember, így kész baktériumforrássá válhat az idők során. A teljes lakástakarítás során ez a legkritikusabb helység, de ha előre felkészülünk a kihívásra könnyedén győzedelmeskedhetünk.

 

Teljes lakástakarítás –  Konyha

 A konyha az egyik legnehezebb része a teljes lakástakarításna, ugyanis a baciknak és koszoknak ez az egyik paradicsoma a lakásban. Pakoljunk le mindent a konyhapultról, aztán jó alaposan takarítsuk át az apró szegleteit is. A sütő, a mikró és a mosogató minden egyes négyzetmilliméterének essünk neki egy hatékony tisztítószerrel, és ne hagyjuk abba az áztatás sikálás kört, amíg ragyogóan tiszta nem lesz.

 

Teljes lakástakarítás – Kérjünk segítséget

Egy szuper megoldás a teljes lakástakarítás feladataink elvégzésére, ha profi szakemberekre bízza a munka oroszlán részét. Sokan nem tudják, de nem mindegy milyen felületet mivel tisztítanak, illetve melyik szenyeződés milyen tisztítószerekkel tűntethető el a legkönnyebben. Éppen ezért, ennek a tudásnak a birtokában a szakemberek sokkal gyorsabban képesek elvégezni a fővárosi lakástakarítás feladatait mint eddig bárki bármikor a lakásában. Nem csak időt spórolhat, de a takarításra szánt időben új élményeket is gyűjthet hiszen lakása megbízható, profi takarítók kezében van.

 

Cégünk az Ön igényeihez teljes mértékben igazodva végzi el a takarítási feladatokat a lakásban, miközben kezeskedünk minden munkatársunkért. Referenciáink és a közel tíz éves fennállásunk garantálja a lehető legnagyobb szakértelmet és megbízhatóságot, amire az Ön lakókörnyezetének is szüksége van. Dolgozóink rendelkeznek a megfelelő szakmai hozzáértéssel, és minden olyan takarítási eszközzel, amelyek elengedhetetlenek a nagyobb munkálatok elvégzéséhez is.


Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen ajánlatot tőlünk mihamarabb, hogy az egész lakás ragyogóan tisztává váljon!

 

Segítséget kérjen tőlünk!

Szerző: Kékharmónia

Ossza meg!

Vissza: Cikk kategória
címkék:

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Hétvégi irodatakarítás Budapesten a legnagyobb szakértelemmel

Hétvégi irodatakarítás Budapest

Az irodák takarítása ugyanannyira fontos, mint az otthonunké, hiszen itt is rengeteg időt töltünk el. Egészségünk megóvása, illetve a jó komfortérzetünk kialakítása miatt nagyon fontos az irodák rendszeres takarítása. De mikor kerítsenek erre sort, ha...

Hatékon irodaház takarítás Budapesten

Irodaház takarítás Budapesten

Ha takarításról van szó, sokan elsősorban az otthoni takarításra gondolnak, pedig a dolog itt nem ér véget. Az irodaház takarítás épp ugyanannyira fontos, mint az otthoni takarítás, ráadásul sokkal nagyobb szaktudást és professzionális eszközöket, illetve...

Hol található a legtöbb baktérium a lakásban?

Hol található a legtöbb baktérium a lakásban?

Takarítás során a legfontosabb feladat a harmonikus, tiszta környezet megteremtése mellett, hogy azokat a „helyeket” is megtisztítsuk, amin talán nem is látszik, hogy koszos… Pedig a legtöbb esetben éppen az ilyen felületeken tenyészik a legtöbb baktérium!

Takarítás digitalizálva: modern kütyük otthona kitakarítására

Takarítás digitalizálva: modern kütyük otthona kitakarítására

A világ rohamosan fejlődik, szinte nap mint nap jelennek meg újabb termékek, amelyek a digitalizáció segítségével megkönnyítik egy kicsit mindennapjainkat – és ez alól a takarítás sem kivétel. De valóban olyan jól teljesítenek ezek, mint ha te magad takarítanál?