Tavaszi nagytakarítás Budapesten: hívd segítséggel takarító cégünket!

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

Tavaszi nagytakarítás Budapesten – profi takarító cég segítségével


Szeretnéd idén pihenéssel tölteni a tavaszi nagytakarítás idejét? Dobd el a felmosórongyot, élvezd a szép időt – aztán pedig a tisztaságot és harmóniát, amit megteremtünk otthonodban! Ismerd meg megbízható takarító cégünket, és bízd ránk a tavaszi nagytak

Szeretné idén pihenéssel tölteni a tavaszi nagytakarítás idejét? Dobja el a felmosórongyot, élvezze a szép időt – aztán pedig a tisztaságot és harmóniát, amit megteremtünk otthonában! Ismerje meg megbízható takarító cégünket, és bízd ránk a tavaszi nagytakarítást.


Tavaszi nagytakarítás Budapesten – Miért a Kék Harmónia Kft.?

Természetes, hogy ha még nem próbálta, talán egy kicsit tart tőle, hogy egy idegent engedjen be a házadba. Rengeteg rosszat hallani nap, mint nap – ezért nem árt körülnézni a piacon, hogy biztosan megbízható takarító céget találjon. Cégünk már több, mint egy évtizede a piacon van – és megbízhatóságunkon még sosem esett csorba. Kollégáinkat nagy precizitással választjuk ki, és felelősséget vállalunk értük. 2015-ben elnyertük a „Megbízható cég” tanúsítványt is, így gyakorlatilag papírunk is van arról, hogy ránk bízhatja otthonát.


Kollégáink azonban nem csak megbízhatóak, de a legjobbak is, ha takarításról van szó. Profizmusuknak köszönhetően jóval gyorsabban, mégis precízebben takarítják ki otthonát, mint bárki más! Ismerje meg Ön is a Kék Harmónia tisztaságot otthonodban! 

 

Tavaszi nagytakarítás takarító céggel – de nem lesz az drága?

Nos, az ár mindig relatív. Természetesen nekünk is ki kell fizetni tisztességesen a kollégákat, és nekünk is élni kell valamiből, ezért a takarításnak ára van. Valamiért azonban a korábbi évek során úgy terjedt el, hogy takarító céget csak az igen tehetős, gazdag emberek képesek fogadni, de ez egyáltalán nem igaz! Az árak korántsem olyan borsosak, hogy csak a felső tízezer engedhesse meg magának ezt a kényelmet.


Hogy pontosan mennyibe fog kerülni otthonában a tavaszi nagytakarítás, azt így nem tudjuk megmondani, hiszen nekünk is tudnunk kell a részleteket. Kérje ajánlatunkat IDE kattintva, az Ön által megadott paraméterek alapján tudunk kalkulálni, és még utána is bőven van ideje dönteni! 
 

Tavaszi nagytakarítás Budapesten: megéri?

Egy picit számoljon utána a kiadásainak, ami a tavaszi nagytakarításra mehet el. A legtöbb ember sajnos alapvetően csak egy-két nap szabadsággal tudja megoldani a teljes nagytakarítást, amely már hatalmas kiesés – és ugye, hogy azon a szabadnapodon éppen lenne jobb programja is? 


A takarítószerek, takarítóeszközök ára, a szabadnap(ok) miatt kiesett bevétel máris lejjebb viszi annak a bizonyos mérlegnek a nyelvét…

 

És akkor gondoljon még egy kicsit önmagára is… Jár ennyi pihenés, jár ennyi kényeztetés! 
 

Ossza meg!

Vissza: Takarítás magányszemélyeknek...
címkék:

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Vízkőtlenítés tippek

Vízkőtlenítés tippek: így küzdheti le a makacs vízkövet!

A fürdőszoba és a konyha takarításának egyik legnehezebb része a vízkőtlenítés. A vízkő makacs foltokat képes hagyni, és sokszor végeláthatatlan folyamatnak tűnik a takarítás miatta – de vízkőtlenítésre vonatkozó tippjeinkkel biztos a siker! 

Felújítás utáni nagytakarítás a 13. kerületben

Lakástakarítás, felújítás utáni takarítás a Kék Harmóniával: beszéljenek helyettünk referenciáink!

Takarító cégként tudjuk, hogy mennyire fontos a megbízhatóság és a precíz munkavégzés, amelyek mindaddig csak üres szavak, amíg nincs mögöttük bizonyíték. Szeretnénk hát most bemutatni Önöknek egyik munkánkat, kitérve a takarítás részleteire! 

Tudatos takarítási szokások családosoknak, amelyeket érdemes kialakítani a ház körül

Tudatos takarítási szokások családosoknak, amelyeket érdemes kialakítani a ház körül

Amit ma örömmel, azt holnap körömmel… tartja a mondás, és ez a takarításra nagyon is igaz. Szerintem mindenki, aki a házvezetést feladatának érzi, pontosan tudja mi történik ha ő, vagy valamely családtagja egy picit is „elengedi” magát: akár...

Mitől függ a takarítás ára Budapesten?

Mitől függ a takarítás ára Budapesten?

Takarítani senki sem szeret… Éppen ezért sokan eljátszanak a gondolattal arról, hogy milyen jó is lenne legalább a havi nagytakarítást, vagy akár a rendszeres takarítást is egy takarító cégre bízni! Sokan azonban tartanak tőle, hogy ezt a...