Kerülje el a koszt lakásodban, tippjeinkkel!

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

Fővárosi lakástakarítás - Pillanatok alatt profikkal


Fővárosi lakástakarítás pillanatok alatt tippjeinkkel

A lakástakarítás sokaknak jelent problémát manapság, hiszen a rohanó világban, az egyre több munka, és szabadidős program mellett nem mindig jut idő a fővárosi lakástakarítás feladataira. Igen, elsősorban a fővárosban lehet probléma, hiszen itt annyi csábító szabadidős programlehetőség közül lehet választani, hogy kinek lenne kedve helyettük a lakás takarítását választani. Azonban nem szabad elfelejteni, hogy a takarítás elmulasztása komoly kockázatokkal járhat, leginkább az egészségre nézve. A következő tippekkel Ön is könnyedén, gyorsan elvégezheti a fővárosi lakástakarítás feladatait.


Fővárosi lakástakarítás – Fürdőszoba

A családtagok sokszor, a vendégek pedig legalább egyszer megfordulnak a fürdőszobában. Könnyen koszolódik, és ráadásul látványosan. Egy fővárosi lakástakarítás kihagyhatatlan része, és valóban nagy odafigyelést igényel, de bizonyos praktikákkal könnyedén végezhetnek vele. Nélkülözhetetlen hozzá egy nagy tekercs papírtörlő, egy méretes szemeteszsák, némi fertőtlenítőszer és ecet. Ha van otthon külön WC-tisztítószer, és fürdőkádtisztító akkor azokat is használhatja, de a természetes alapanyagok is rendkívül jól működnek tisztító és fertőtleítő szerként. A zsákot a kilincsre akasztjuk és beleöntjük a fürdőszobai szemetes tartalmát. Ezután fogjuk a fertőtlenítőt, és a wc-be, öntjük a perem alá is. Hagya nyugodtan a hatását-kifejteni, ezalatt pedig fogjuk az ecetet és 2/3 ecet egy harmad víz arányban töltsünk meg vele egy spriccelős tetejű üveget, majd a fürsőszoba porcelán részeit jó alaposan fújjuk körbe vele. Ezután visszatérhet a wc-hez, amit így már pillanatok alatt tisztává lehet varászsolni. Az ecetet öblítsük le, és egy nedves szivaccsal a lerakódásokat töröljük át. A felmosásáról se feledkezzünk meg. Így könnydén pillanatok alatt elvégezhető a fővárosi lakástakarítás.

 

Fővárosi lakástakarítás –  Konyha

A konyha csak akkor szép tiszta, ha nem használják. Sajnos ez egy család életében kivitelezhetetlen, ezért kell egy szuper gyors, és egyszerű megoldás, amivel könnyedén elvégezhetjük a fővárosi lakástakarítás ezen feladatát. Erre is van egy tökéletes praktikánk, így az idő miatt itt sem kell aggódni, és a hosszas dörgöléstől is megkímélhetik magukat. A konyhapult és az étkezőasztal általában ki sem látszik a limlom alól. Legyen kíméletlen, fogja a szemeteszsákot és minden otthagyott kaját, papírokat, szórólapot, elolvasott újságot és társaikat dobjon ki. Ha vendégek is jönnek, akkor próbáljunk meg minél több alig használt háztartási gépet is eltenni az útból, majd pedig jöhet a szokásos módszer – takarítóspray és papírtörlők. A fővárosi lakástakarítás feladatai azonban itt még nem érnek véget.

 

Fővárosi lakástakarítás – Bízza profikra a munkát

A nagytakarítás az ami a fővárosi lakástakarítás során a lgtöbbeken kifog. Mégpedig az időhiány miatt, hiszen a nagy rohanásban nincsenek napjaink amiket a dolgaink szortírozásával, vagy a lakás teljes körű takarításával tudnánk eltöltnei, szabadságot pedig inkább nyaralásra, és pihenésre vesz ki az ember mint sem takarításra. Erre egy szuper megoldás, ha profi szakemberekre bízza a munka oroszlán részét. Sokan nem tudják, de nem mindegy milyen felületet mivel tisztítanak, illetve melyik szenyeződés milyen tisztítószerekkel tűntethető el a legkönnyebben. Éppen ezért, ennek a tudásnak a birtokában a szakemberek sokkal gyorsabban képesek elvégezni a fővárosi lakástakarítás feladatait mint eddig bárki bármikor a lakásában. Nem csak időt spórolhat, de a takarításra szánt időben új élményeket is gyűjthet hiszen lakása megbízható, profi takarítók kezében van.

 

Cégünk az Ön igényeihez teljes mértékben igazodva végzi el a takarítási feladatokat a lakásban, miközben kezeskedünk minden munkatársunkért. Referenciáink és a közel tíz éves fennállásunk garantálja a lehető legnagyobb szakértelmet és megbízhatóságot, amire az Ön lakókörnyezetének is szüksége van. Dolgozóink rendelkeznek a megfelelő szakmai hozzáértéssel, és minden olyan takarítási eszközzel, amelyek elengedhetetlenek a nagyobb munkálatok elvégzéséhez is.


Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen ajánlatot tőlünk mihamarabb, hogy az egész lakás ragyogóan tisztává váljon!

Kérje ajánlatunkat!

Szerző: Kékharmónia

Ossza meg!

Vissza: Takarítás magányszemélyeknek...
címkék:

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Szeretnéd idén pihenéssel tölteni a tavaszi nagytakarítás idejét? Dobd el a felmosórongyot, élvezd a szép időt – aztán pedig a tisztaságot és harmóniát, amit megteremtünk otthonodban! Ismerd meg megbízható takarító cégünket, és bízd ránk a tavaszi nagytak

Tavaszi nagytakarítás Budapesten – profi takarító cég segítségével

Szeretnéd idén pihenéssel tölteni a tavaszi nagytakarítás idejét? Dobd el a felmosórongyot, élvezd a szép időt – aztán pedig a tisztaságot és harmóniát, amit megteremtünk otthonodban! Ismerd meg megbízható takarító cégünket, és bízd ránk a tavaszi nagytakarítást.

Tavaszi nagytakarítás tippek

Tavaszi nagytakarítás-terv: Így készülhetsz fel profin a tavaszi nagytakarításra!

Mielőtt beköszönt a kánikula – és sokaknak az iskolaszünet – érdemes minden évben egy nagyobb, átfogó tavaszi nagytakarítást tartani otthonodban, amely egész nyárra képes megalapozni a harmóniát. Ez nem ritkán egy egész, vagy akár több napos...

Vegye könnyedén az otthon takarítás feladatait trükkjeink segítségével

Otthon takarítás - Okosan tippjeinkkel

Az otthon takarítás nem egy könnyű és egyszerű feladat. A napi rutin része, de sajnos sokan elkövetnek alapvető hibákat. Éppen ezért szeretnénk megmutatni hogyan ütemezheti be a mindennapok forgatagába az otthon takarítás egyszerű lépéseit, hogy egy fáradt...

Alapos takarítás után nem csak a lakás, de a mindennapok is ragyogni fognak

Alapos takarítás - Tippek, trükkök, hogy ne legyen nehézség!

A takarítási feladatoka hajlamosak vagyunk szükséges rossznak megélni, pedig egy alapos takarítás nem csak a lakást, de a mindennapjaikat is megszépítheti. Senkinek sem jó egy koszos, a részletekben piszkos lakásban laknia, hiszen az otthont a nyugodtság és a...