Társasház takarítás egyszerűen - Válassza a Kék Harmóniát!

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

Társasház takarítás megbízható cég által


Társasház takarítás profi módszerekkel

Egy társasház tisztátartása nem egyszerű feladat. Ahol többen élnek, ott a tisztaságra fokozott figyelmet kell fordítani, hogy mindenki a lehető legotthonosabban tudja érezni magát. Egy lakókörnyezet tisztaságának fenntartása nagy erőket és nagy teljesítményű gépeket igényelhet, ezért érdemes ezzel egy profi takarító céget megbízni, akik mindig gondoskodnak a társasház takarításról, valamint a ragyogó tisztaságról.


Társasház takarítás – Legyen az Ön lakókörnyezete a legszebb

 

A sok munka, rohanás, gyerekekkel eltöltött idő, sport és különóra mellett nem mindig jut elég időnk a takarításra. Ezért érdemes ezt a munkát profikra, így a Kék Harmóniára bízni. Pláne, ha épp egy társasházról van szó, aminek a takarítása sok időt és energiát vesz igénybe, ráadásul nehéz lenne megegyezni a lakókkal is, hogy alkalmanként kinek a feladata lenne ez. Ha szeretné, hogy mindig ragyogjon a folyosó, a lépcsőház, és az egész lakókörnyezet, akkor hívjon minket bizalommal, és legyen az Ön lakókörnyezete a legszebb a környéken!

 

Társasház takarítás – Mi tartozik bele?

 

A társasház takarítás egy nagyobb feladat, hiszen egy komplett lakókörnyezetnek kell egységesen tisztának és rendezettnek lennie ahhoz, hogy a összkép és a lakók elégedettsége tökéletes legyen. Mi ennek a harmóniának a megteremtésére törekszünk több éves szakértelmünkkel és profi gépparkunkkal. Hogy milyen munkákat vállalunk társasház takarítás esetén?

- lépcsőház seprése, felmosása

- nagytakarítás, ablaktisztítással

- az épület udvari és utcafronti területeinek tisztán tartása

- a hulladéktároló edények üríttetése és fertőtlenítése, és igény szerint az, amire szükségse van.

 

Társasház takarítás – Miért a Kék Harmónia?

 

Cégünk az Ön igényeihez teljes mértékben igazodva végzi el a takarítási feladatokat a társasházban, miközben kezeskedünk minden munkatársunkért. Referenciáink és a közel tíz éves fennállásunk garantálja a lehető legnagyobb szakértelmet és megbízhatóságot, amire az Ön lakókörnyezetének is szüksége van. Dolgozóink rendelkeznek a megfelelő szakmai hozzáértéssel, és minden olyan takarítási eszközzel, amelyek elengedhetetlenek a nagyobb munkálatok elvégzéséhez is.

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen ajánlatot tölünk mihamarabb, hogy az egész lakókörnyezet ragyógóan tisztává váljon!

 

 

Szerző: Kék Harmónia

Ossza meg!

Vissza: Takarítás magányszemélyeknek...
címkék: lakás, nagytakarítás, takarítás, tisztaság

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Tudatos takarítási szokások családosoknak, amelyeket érdemes kialakítani a ház körül

Tudatos takarítási szokások családosoknak, amelyeket érdemes kialakítani a ház körül

Amit ma örömmel, azt holnap körömmel… tartja a mondás, és ez a takarításra nagyon is igaz. Szerintem mindenki, aki a házvezetést feladatának érzi, pontosan tudja mi történik ha ő, vagy valamely családtagja egy picit is „elengedi” magát: akár...

Mitől függ a takarítás ára Budapesten?

Mitől függ a takarítás ára Budapesten?

Takarítani senki sem szeret… Éppen ezért sokan eljátszanak a gondolattal arról, hogy milyen jó is lenne legalább a havi nagytakarítást, vagy akár a rendszeres takarítást is egy takarító cégre bízni! Sokan azonban tartanak tőle, hogy ezt a...

Szeretnéd idén pihenéssel tölteni a tavaszi nagytakarítás idejét? Dobd el a felmosórongyot, élvezd a szép időt – aztán pedig a tisztaságot és harmóniát, amit megteremtünk otthonodban! Ismerd meg megbízható takarító cégünket, és bízd ránk a tavaszi nagytak

Tavaszi nagytakarítás Budapesten – profi takarító cég segítségével

Szeretné idén pihenéssel tölteni a tavaszi nagytakarítás idejét? Dobja el a felmosórongyot, élvezze a szép időt – aztán pedig a tisztaságot és harmóniát, amit megteremtünk otthonában! Ismerje meg megbízható takarító cégünket, és bízd ránk a tavaszi nagytakarítást.

Tavaszi nagytakarítás tippek

Tavaszi nagytakarítás-terv: Így készülhet fel profin a tavaszi nagytakarításra!

Mielőtt beköszönt a kánikula – és sokaknak az iskolaszünet – érdemes minden évben egy nagyobb, átfogó tavaszi nagytakarítást tartani otthonában, amely egész nyárra képes megalapozni a harmóniát. Ez nem ritkán egy egész, vagy akár több napos...