Társasház takarítás egyszerűen - Válassza a Kék Harmóniát!

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

Társasház takarítás megbízható cég által


Társasház takarítás profi módszerekkel

Egy társasház tisztátartása nem egyszerű feladat. Ahol többen élnek, ott a tisztaságra fokozott figyelmet kell fordítani, hogy mindenki a lehető legotthonosabban tudja érezni magát. Egy lakókörnyezet tisztaságának fenntartása nagy erőket és nagy teljesítményű gépeket igényelhet, ezért érdemes ezzel egy profi takarító céget megbízni, akik mindig gondoskodnak a társasház takarításról, valamint a ragyogó tisztaságról.


Társasház takarítás – Legyen az Ön lakókörnyezete a legszebb

 

A sok munka, rohanás, gyerekekkel eltöltött idő, sport és különóra mellett nem mindig jut elég időnk a takarításra. Ezért érdemes ezt a munkát profikra, így a Kék Harmóniára bízni. Pláne, ha épp egy társasházról van szó, aminek a takarítása sok időt és energiát vesz igénybe, ráadásul nehéz lenne megegyezni a lakókkal is, hogy alkalmanként kinek a feladata lenne ez. Ha szeretné, hogy mindig ragyogjon a folyosó, a lépcsőház, és az egész lakókörnyezet, akkor hívjon minket bizalommal, és legyen az Ön lakókörnyezete a legszebb a környéken!

 

Társasház takarítás – Mi tartozik bele?

 

A társasház takarítás egy nagyobb feladat, hiszen egy komplett lakókörnyezetnek kell egységesen tisztának és rendezettnek lennie ahhoz, hogy a összkép és a lakók elégedettsége tökéletes legyen. Mi ennek a harmóniának a megteremtésére törekszünk több éves szakértelmünkkel és profi gépparkunkkal. Hogy milyen munkákat vállalunk társasház takarítás esetén?

- lépcsőház seprése, felmosása

- nagytakarítás, ablaktisztítással

- az épület udvari és utcafronti területeinek tisztán tartása

- a hulladéktároló edények üríttetése és fertőtlenítése, és igény szerint az, amire szükségse van.

 

Társasház takarítás – Miért a Kék Harmónia?

 

Cégünk az Ön igényeihez teljes mértékben igazodva végzi el a takarítási feladatokat a társasházban, miközben kezeskedünk minden munkatársunkért. Referenciáink és a közel tíz éves fennállásunk garantálja a lehető legnagyobb szakértelmet és megbízhatóságot, amire az Ön lakókörnyezetének is szüksége van. Dolgozóink rendelkeznek a megfelelő szakmai hozzáértéssel, és minden olyan takarítási eszközzel, amelyek elengedhetetlenek a nagyobb munkálatok elvégzéséhez is.

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen ajánlatot tölünk mihamarabb, hogy az egész lakókörnyezet ragyógóan tisztává váljon!

 

 

Szerző: Kék Harmónia

Ossza meg!

Vissza: Takarítás magányszemélyeknek...
címkék: lakás, nagytakarítás, takarítás, tisztaság

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Tippek építkezésekhez

Tippek, hogy könnyebben menjen az építkezés!

Nem találta meg a megfelelő ingatlant, ezért úgy döntött, inkább megépítetti magának a tökéleteset, a saját elképzelései alapján? Egy építkezés nem kis feladat, és hosszú ideig is elhúzódhat, számtalan dologra oda kell figyelni a tervezéstől kezdve a...

Felújítás utáni nagytakarítás egyszerűen

Neked is meggyűlt a bajod a felújítás utáni nagytakarítással? Mutatjuk az okát, és a megoldást!

Véget ért a várva várt felújítás, örülnie kéne, de mégis úgy érzi, hogy összecsaptak a feje felett a hullámok? A csodás látvány helyett csak a káoszt, szemetet és a kosz látja mindenütt? Úgy érzi sosem lesz vége a felújításnak, mert a...

Nagytakarítás festés után: ezek a legjobb módszerek

Nagytakarítás festés után

A falak lefestésével még nem nyilváníthatja késznek a festési munkálatokat. Ugyanis vár még önre a nagytakarítás festés után, ami bár egyszerűnek tűnik, sajnos nem az. Rengeteg időbe, energiába, és tisztítószerbe is kerülhet, mire megszabadul a...

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten egyszerűen

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten

Az utóbbi években nagyon megugrott az építkezések száma. Mindenki építkezik, vagy legalább is felújít. Éppen ezért egyre fontosabb téma az építkezés utáni nagytakarítás Budapesten. Ugyanis, ha az épület, lakás, ház, iroda, vagy bármi egyéb épület...