Könnyű Nagytakarítás lakásfelújítás után profi csapattal

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

Nagytakarítás lakásfelújítás után profi eszközökkel


Nagytakarítás lakásfelújítás után egyszerűen, szakszerűen

Az albérlet piac még mindig szárnyal, és minél szebb, és modernebb egy lakás, annál jobban kiadható. Ennek következtében szinte senki sem maradhat ki a lakás felújítási őrületből, ami ez elmúlt években egyre jobban erősödött. Azonban sokan nem gondolnak bele, hogy mi lesz akkor, ha a munkások elvonulnak, és egy snittel, festékfoltokkal, és szennyeződésekkel teli lakás vár rájuk. A Kék harmónia csapatunk az ilyen helyzetekre szakosodott. A nagytakarítás lakásfelújítás során nem is mehetne máshogy, mint egy ilyen profi csapattal, akik szakszerűen képesek a legjobb, és legmodernebb eszközöket felhasználni a makacs szennyeződések ellen.


Nagytakarítás lakásfelújítás után – Az első sokk


Sajnos a munkások amellett, hogy gyönyörű szépen végzik a munkájukat, nem igazán figyelnek oda a takarításra, és a munkafolyamatok során sem veszik fegyelembe ezt a tényezőt. Miután mindennel végeztek, ránk marad a takarítás oroszlán része, és ezzel olyan kihívásokkal állítanak szembe, amire nem is számítottunk. A festés során sajnos mindig csöppen egy kis festék a parkettára, vagy az ablakpárkányra, amit rettenetesen nehéz eltűntetni, nem beszélve arról a sok porról, ami az átalakítás során halmozódik fel a lakásban. A nagytakarítás lakásfelújítás során még a képzettebb takarítóknak is feladja a leckét, és nagyon kevesen vannak, akik meg tudnak birkózni ezekkel a makacs szennyeződésekkel. 

 


Nagytakarítás lakásfelújítás után – Tervezetten a szennyeződések ellen


A nagytakarítás lakásfelújítás után egyik legnagyobb kihívása a por eltűntetése. Sokszor kell végig menni egy felületen, és még a többszöri felmosás sem hoz végleges eredményt. Nagyon megterhelő, időigényes, fárasztó ez a takarítási folyamat, amit egy szuper megoldással kihagyhat. Nálunk olyan szakemberek dolgoznak, akik a legjobb gépeket használják a takarítás közben, így szinte gyerekjáték a nagytakarítás lakásfelújítás után. A festékfoltoktól kezdve, a csempe, és a parketta tisztításon át, minden felületre meg van a több éves tapasztalat során kidolgozott profi módszerünk, mellyel, garantáltan tisztaságot és pormentességet varázsolunk otthonába.  A makacsabb lerakódások sem jelentenek problémát, és minden eshetőségre fel vagyunk készülve, ami egy lakásfelújítás után várhat ránk. 

 


Nagytakarítás lakásfelújítás után – Miért a Kék Harmónia?


 
Cégünk az Ön igényeihez teljes mértékben igazodva végzi el a takarítási feladatokat a lakásban, miközben kezeskedünk minden munkatársunkért. Referenciáink és a közel tíz éves fennállásunk garantálja a lehető legnagyobb szakértelmet és megbízhatóságot, amire az Ön lakókörnyezetének is szüksége van. Dolgozóink rendelkeznek a megfelelő szakmai hozzáértéssel, és minden olyan takarítási eszközzel, amelyek elengedhetetlenek a nagyobb munkálatok elvégzéséhez is.


 
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen ajánlatot tőlünk mihamarabb, hogy az egész lakás ragyogóan tisztává váljon!

Nagytakarítás lakásfelújítás után még sosem volt ennyire egyszerű!

Ossza meg!

Vissza: Takarítás magányszemélyeknek...
címkék: takarítás, tisztaság

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Budai lakások takarítása

Takarítás Budán

A takarítás nagyon fontos dolog, elengedhetetlen része a mindennapi életnek, azonban a rohanó világunkban előfordul, hogy nem jut rá kellő idő. Önnek is segítségre van szüksége a takarításban? Mi segíthetünk: takarítás Budán, szakképzett, tapasztalt...

Hatékony takarítási módszer

Takarítás Budapesten

Mindenki szereti a rendet és a tisztaságot. De a mai rohanó világunkban, lássuk be nem egyszerű a takarítás Budapesten. A hétköznapok a munkáról és egyéb ügyek elintézőről szólnak, haza érve már a legtöbbünknek semmi energiája kitakarítani az egész...

Hatékony téli nagytakarítás lépései

Téli nagytakarítás Budapesten

Lassan újabb évszakváltáshoz közeledünk, az ősz után a tél következik. Télen az ünnepek miatt nem lehet kihagyni a téli nagytakarítást. Ez nem a legkellemesebb dolog a karácsonnyal kapcsolatban, sokakat még a gondolatától is ráz a hideg, de mind jól tudjuk,...

Őszi nagytakarítás lépései Budapesten

Őszi nagytakarítás Budapesten

Tagadhatatlanul beköszöntött az ősz, és vele együtt a hidegebb idő. Ez azt jelenti, hogy egyre kevesebb időt tudunk eltölteni a szabadban. Nincs is jobb időpont a lakás rendbetételére. Vágjon bele ön is: őszi nagytakarítás Budapesten, ezek a legfontosabb lépések.