Kék Harmónia - A tökéletes takarító cég Önnek is!

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!

Takarító cég - Szakszerű munkavégzés, kellemes árakon


Profi takarító cég Budapesten

Mindenkinek fontos, hogy környezetét tisztán tudja tartani, legyen az akár az otthona, lakása, vagy a munkahelye. A rengeteg napi teendőnk között viszont nem mindig akad elég idő arra, hogy ezt precízen meg is tegyük. Épp ezért van szükség arra, hogy megbízzunk egy takarító céget, aki elvégzi helyettünk a fárdtságos munkát.


Takarító cég a mindennapokra

 

Van az úgy, hogy egy csepp időnk se jut a takarításra, annyi minden másra kell koncentrálni. Ilyenkor a legnagyobb segítséget egy profi takarító cég tudja nyújtani, akik rendszeres jelleggel elvégzik otthonunk és környzeteünk tisztán tartását, hogy nekünk csupán élvezni kelljen a szépséget és a tisztaságot. Mi, a Kék Hamróniánál több éves tapasztalattal rendelkezünk, ami biztosítja mindenki számára a szakszerű takarítást és a megbízhatóságot.

 

Takarító cég az irodába

Egy iroda tisztán tartása fáradtságos, és költséges munka lehet, de nem velünk! Az iroda mindig ragyogni fog, mert tudjuk, hogy csak szép és kellemes környezetben lehet igazán jól dolgozni. Mi a Kék Harmóniánál arra törekszünk, hogy tisztaságot és harmóniát vigyünk minden környezetbe, így az irodába is, hogy mindenki jól érezhesse magát a napi munka során is. Cégünk profi csapattal és eszközökkel áll rendelkezésére, hogy az irodáját egy kellemes, otthonos környezetté varázsoljuk, és tisztán tartsuk rendszeres jelleggel.

 

Takarító cég eseti és általános jelleggel

 

Nincs ideje minden héten takarítani? Vagy csak a nagytakarításokkal gyűlik meg a baja? Nálunk ez nem okoz problémát. Több éves szakmai tapasztalatunk révén olyan takarító cég vagyunk, akiknek nem okozhat gondot semmilyen piszok. Akár rendszeres jellegel is állunk rendelkezésére Budapesten és környékén, de szívesen segítünk időszakos jelleggel is, például felújítás, festés, nagyobb munkálatok után, vagy a nagytakarításkor.

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, ne habozzon! Kérjen ajánlatot még ma, hogy mihamarabb élvezhesse a ragyogó környezetet, ami körülveszi!

 

Ossza meg!

Vissza: Cikk kategória
címkék: takarítás, tisztaság

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Általános nagytakarítás

Általános nagytakarítás

Az általános nagytakarítás minden lakásban elengedhetetlen, hiszen ezzel tesszük élhetővé az otthonunkat.  

Olcsó és gyors lakástakarítás tippek mindenkinek

Gyors lakástakarítás - Tippek, hogy Önnek is könnyen menjen

Mindenki egy gyors lakástakarításra vágyik, azonban sok esetben napokat vesz igénybe mire képesek vagyunk a teljes lakást kitakarítani. Általában mire a végére érnek a folyamatnak, már kezdhetik is az elejéről, és egy soha véget nem érő körforgásban...

Takarítás télen - Könnyedén profik segítségével

Vegye könnyedén a takarítás télen feladatokat profi szakemberek segítségével

A takarítás télen nem egyszerű feladat, hiszen a hideg időben nem túl sok kedve van az embernek neki állni az ablakpucolásnak, vagy a nagyobb házkörüli feladatoknak. Azonban a makacs szennyeződések, és a baktériumok megtelepedése ellen nem árt ebben az...

Ne spóroljon  a téli nagytakarítás feladatainak elvégzésén, mert sok baktérium veszélyeztethet

Téli nagytakarítás - Az új évet egy tiszta lakásban kell elkezdeni

A tél leginkább a a karácsonyi időszakra összpontosul, pedig után is érdemes belevetni magunkat a téli nagytakarítás feladataiba. Fontos, hogy ilyenkor se hanyagolja el, hiszen 3-4 hónap alatt, amíg a tél tart elképesztő mennyiségű kosz, és szennyeződés...