Lakásfelújítás utáni takarítás a lehető legrövidebb idő alatt

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

Lakásfelújítás utáni takarítás


Lakásfelújítás utáni takarítás profik által

Lakásfelújítás során rengeteg kosz, por és szennyeződés kerül a levegőbe és otthonunkba egyaránt, amit nehéz eltávolítani. Ezért az utómunkálatok elég fáradtságosak lehetnek, kivéve, ha megbízunk valakit, aki helyettünk elvégzi a munkát.


Lakásfelújítás utáni takarítás könnyedén

 

Egy nagyobb felújítás után, ha a kivitelező nem fordított kellő figyelmet a munkálatok utáni takarításra, akkor bizony sok kosszal kell számolnunk. Erre az esetre több lehetőségünk is van. Elsőként az, hogy nekiállunk mi magunk a takarításnak, és pár nap alatt tisztává varázsoljuk otthonunkat. A második, hogy a családot hívjuk segítségül, így lerövidítve a takarításra szánt időt. Ha viszont épp senki nem ér rá, és mi magunk sem győzzük, akkor a legjobb választás, ha megbízunk egy profi céget a takarítással, mi pedig hátradőlve élvezzük, hogy pillanatok alatt tisztává varázsolják a profi kezek a lakásunkat.

 

Lakásfelújítás utáni takarítás – Miért hívjak profi céget?

 

Azért, mert ez a befektetés hamar megtérül. Először is azalatt az idő alatt, amíg mi takarítanánk, nem tudunk más egyéb dolgainkra időt fordítani. Amennyiben megbízunk egy céget erre a feladatra, úgy nem kell plusz időt találnunk arra, hogy minden teendőnket el tudjuk végezni.

 

Másfelől akadnak olyan szennyeződések, amiket mi magunk csak rendkívül nehezen tudnánk eltávolítani. Egy olyan cég, aki tapasztalt szakemberekkel és megbízható gépekkel rendelkezik, könnyedén megbírkózik az olyan piszokkal is, amivel mi nem tudnánk mit kezdeni.

 

Lakásfelújítás utáni takarítás – Spóroljunk időt!

 

Amennyiben megbízunk egy olyan céget, akik tapasztaltak a lakásfelújítás utáni takarításban, akkor akár fele annyi idő alatt élvezhetjük az új, csodálatos lakásunkat. Ráadásul ez idő alatt mi megvehetjük az új bútorokat, vagy megszervezhetjük a lakásavató ünnepséget.

 

Ha éppen lakásfelújítás alatt van az Ön otthona is, akkor hívjon minket bizalommal, és mi elvégezzük Ön helyett a piszkos munkát!

 

 

Ossza meg!

Vissza: Takarítás magányszemélyeknek...
címkék: nagytakarítás, otthon, rend, takarítás, tisztaság

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Tippek építkezésekhez

Tippek, hogy könnyebben menjen az építkezés!

Nem találta meg a megfelelő ingatlant, ezért úgy döntött, inkább megépítetti magának a tökéleteset, a saját elképzelései alapján? Egy építkezés nem kis feladat, és hosszú ideig is elhúzódhat, számtalan dologra oda kell figyelni a tervezéstől kezdve a...

Felújítás utáni nagytakarítás egyszerűen

Neked is meggyűlt a bajod a felújítás utáni nagytakarítással? Mutatjuk az okát, és a megoldást!

Véget ért a várva várt felújítás, örülnie kéne, de mégis úgy érzi, hogy összecsaptak a feje felett a hullámok? A csodás látvány helyett csak a káoszt, szemetet és a kosz látja mindenütt? Úgy érzi sosem lesz vége a felújításnak, mert a...

Nagytakarítás festés után: ezek a legjobb módszerek

Nagytakarítás festés után

A falak lefestésével még nem nyilváníthatja késznek a festési munkálatokat. Ugyanis vár még önre a nagytakarítás festés után, ami bár egyszerűnek tűnik, sajnos nem az. Rengeteg időbe, energiába, és tisztítószerbe is kerülhet, mire megszabadul a...

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten egyszerűen

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten

Az utóbbi években nagyon megugrott az építkezések száma. Mindenki építkezik, vagy legalább is felújít. Éppen ezért egyre fontosabb téma az építkezés utáni nagytakarítás Budapesten. Ugyanis, ha az épület, lakás, ház, iroda, vagy bármi egyéb épület...