Vegye könnyedén a takarítás építkezés után feladatait tippjein segítségével!

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

Takarítás építkezés után? Profi tippjeinkkel megszabadulhat az építkezés utáni maradványoktól!


Végezze könnyedén a takarítás építkezés után feladatait tippjeink segítségével

A gazdasági fellendülés következtében az építkezések száma is megnőtt az elmúlt években. Sokan fektetek új ingatanba, vagy kezdenek bele álmaik otthonának megépítésébe. Az építkezések, felújítások azonban sokszor olyan szennyeződésekkel járnak, melyeket egy átlag háztartásban található tisztítószerekkel szinte lehetetlen eltávolítani. Egy takarítás építkezés után ezért nagy kihívásokat jelenthet, ha nem készülnek fel a leendő lakók előre az építkezés ezen szakaszára. 


Takarítás építkezés közben vagy után? Is!


Már az építkezés során sokszor előjönnek olyan szennyeződések, melyeket nehéz lehet eltakarítani, ugyanis sok por, és törmelék maradhat hátra az építési munkák befejezése utána, melyekkel meg kell küzdeni, hogy az építkezés tovább folyhasson. Ebben az esetben jobb előre gondolkozni, de sajnos az építkezéseken dolgozó szakemberek sokszor nem ügyelnek eléggé a munkafolyamataik során keletkező fölöslegre, szennyeződésekre, így a tulajdonosokra hárul a feladat, hogy ezen problémákat gyorsan megoldják. Az építkezés megkezdése előtt érdemes egy konténer vitetni az építkezés helyszínére, hiszen valószínűleg sok lesz a törmelék, melynek elszállítása problémát jelenthet. Érdemes lehet naponta megnézni a munkafolyamatok haladását, és a fölösleget a nap végén eltakarítani, hogy ne kelljen az építkezés munkafolyamatai között kerülgetni ezeket a kupacokat, így gyorsabban haladhat a munka. A takarítás építkezés után könnyebb lehet, ha már jó előre lefóliáznak mindent a házban, amiben a munkafolyamatok kárt tehetnek, így valóban leegyszerűsödhet a későbbiekben elvégezendő nagytakarítás. 

 


Takarítás építkezés, festés után


A festés az építkezés egyik legpiszkosabb feladata, hiszen a festék foltok mindenhol megjelenhetnek, ha nem kellő odafigyeléssel készítették elő a terepet a festés megkezdése előtt. Megkönnyítheti a takarítás építkezés után lépéseit, ha itt is jó előre gondolnak a védelemre. Érdemes még a parketta, csempe, szőnyeg letétele előtt elvégezni a festési munkákat a házban, hiszen így a lecsöpögő festékfoltokat nem kell majd olyan alaposan feltakarítani. Az ajtók behelyezése is jobb, ha a festés utánra marad, azonban sajnos az ablakokat már kénytelen a festés előtt behelyezni, ami okozhat problémákat a takarítás építkezés után lépéseinél. A festék foltot sok felületről szinte lehetetlen eltakarítani, mint például az új típusú műanyag ablakkeretek. Azért hogy a takarítás építkezés után legyen nagy kihívás, érdemes leragasztani ezeket a felületeket, ráadásul az ablaküveg kapargatását is elkerülhetik az építkezők, ha jó előre teljes felületében lefedik ezeket a pontokat a festés előtt. 

 

Az egyik legnagyobb kihívás az építkezés utáni takarítás során: a por

A porra sajnos egyre többek szervezete reagál érzékenyen, ezért nagy kihívást jelenhet a takarítás építkezés után során megszabadulni a sok portól a lakásban. A por nagyon alattomos, és mivel a levegő tele lesz vele az építkezési munkálatok miatt, ezért kifejezetten sok munkát jelent végleg megszabadulni tőle. A hatásai nem túl jók az egészségre, ezért mindenképpen el kell tűntetni a lakásból még a beköltözés előtt. A por eltakarításában sokat segíthet a sok szellőztetés, mely nem csak az erős szagokat tűnteti el, mely a festés után a lakásban marad, de a por nagy részét is segít eltűntetni a levegőből. Alaposan érdemes felsöpörni és felmosni, akár többször is, mely segít, hogy a padlóról se verődhessen fel az építkezés utáni por. 

 


Bízza profira a munka oroszlánrészét: Takarítás építkezés után, a Kék Harmónia Kft-vel


Sokan a takarítás építkezés után folyamatait egyedül, segítség nélkül szeretnék megoldani, azonban ez nem egy túl jó döntés. Az építkezés során ugyanis olyan szennyeződések keletkezhetnek, melyeket nagyon neéz, vagy szinte lehetetlen lehet eltakarítani, ráadásul nagyon idő igényesek is ezek a takarítási munkák. A profi szakemberek kifejezetten a takarítás építkezés után folyamataira specializálódtak, így minden szennyeződés fajtához rendelkeznek a megfelelő módszerekkel, eszközökkel, melyekkel könnyedén, pillanatok alatt képesek eltűnteti az elsőre eltakaríthatatlannak tűnő foltokat, szennyeződéseket. A profi csapat könnyedén veszi fel a versenyt a porral szemben is, így nem kell a tulajdonosoknak heteket küzdeniük a por eltakarításával. Sajnos a mindennap használt tisztítószerek nem alkalmasak a takarítás építkezés után folyamatainak teljes körű elvégzésére. Erre is nagy segítséget nyújthat egy profi csapat, akik olyan tisztítószerekkel, és eszközökkel rendelkeznek, melyekkel könnyedén, nyomtalanul képesek eltűntetni a legmakacsabb szennyeződéseket is, így a festék foltokat is a különböző felületekről. 

 

Cégünk az Ön igényeihez teljes mértékben igazodva végzi el a takarítási feladatokat a lakásban, miközben kezeskedünk minden munkatársunkért. Referenciáink és a közel tíz éves fennállásunk garantálja a lehető legnagyobb szakértelmet és megbízhatóságot, amire az Ön lakókörnyezetének is szüksége van. Dolgozóink rendelkeznek a megfelelő szakmai hozzáértéssel, és minden olyan takarítási eszközzel, amelyek elengedhetetlenek a nagyobb munkálatok elvégzéséhez is.
 
 
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen ajánlatot tőlünk mihamarabb, hogy az egész lakás ragyogóan tisztává váljon!

Vegye könnyedén a takarítás építkezés után feladatait!
 


 

Ossza meg!

Vissza: Cikk kategória
címkék:

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Tippek építkezésekhez

Tippek, hogy könnyebben menjen az építkezés!

Nem találta meg a megfelelő ingatlant, ezért úgy döntött, inkább megépítetti magának a tökéleteset, a saját elképzelései alapján? Egy építkezés nem kis feladat, és hosszú ideig is elhúzódhat, számtalan dologra oda kell figyelni a tervezéstől kezdve a...

Felújítás utáni nagytakarítás egyszerűen

Neked is meggyűlt a bajod a felújítás utáni nagytakarítással? Mutatjuk az okát, és a megoldást!

Véget ért a várva várt felújítás, örülnie kéne, de mégis úgy érzi, hogy összecsaptak a feje felett a hullámok? A csodás látvány helyett csak a káoszt, szemetet és a kosz látja mindenütt? Úgy érzi sosem lesz vége a felújításnak, mert a...

Nagytakarítás festés után: ezek a legjobb módszerek

Nagytakarítás festés után

A falak lefestésével még nem nyilváníthatja késznek a festési munkálatokat. Ugyanis vár még önre a nagytakarítás festés után, ami bár egyszerűnek tűnik, sajnos nem az. Rengeteg időbe, energiába, és tisztítószerbe is kerülhet, mire megszabadul a...

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten egyszerűen

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten

Az utóbbi években nagyon megugrott az építkezések száma. Mindenki építkezik, vagy legalább is felújít. Éppen ezért egyre fontosabb téma az építkezés utáni nagytakarítás Budapesten. Ugyanis, ha az épület, lakás, ház, iroda, vagy bármi egyéb épület...