Nagytakarítás ősszel könnyedén profi szakemberek segítségével!

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!

Nagytakarítás ősszel – Ezeket a feladatokat fontos, hogy mindenképpen megcsináljunk az ősz folyamán!


A Nagytakarítás ősszel ne jelentsen gondot, próbálja ki profi szolgáltatásainkat!

Az ősz az iskola kezdésről szól a gyermekes családoknak, és ilyenkor minden egy kicsit megváltozik. Éppen ezért fontos, hogy a nagytakarítás ősszel se maradjon el. Vannak olyan takarítási feladatok amiket nem árt mindennap elvégezni, azonban most azokat mutatjuk meg, amiket még ősszel mindenképpen érdemes elvégezni.


Nagytakarítás ősszel – Felkészülés az iskolára


A gyermekes családok életében nagy változást hoz minden évben az ősz. Ilyenkor kezdődik ilyenkor az iskola a gyermekeknek, ami sok izgalommal, és még több kupival jár. A korán kelés, magával hozza kezdetben a rohanást, ami pedig a kupi fő táplálója. Ilyenkor érdemes egy Nagytakarítás ősszel elvégzése, hiszen ha minden a helyén van a lakásban, a fejekben is minden a helyén lesz. A rendezett, tiszta környezet sokat segíthet a tanulásban, míg a káosz körülöttünk a fejekben is káoszt szülhet. Mivel fontos, hogy ebben az időszakban a gyerekek otthon jól érezhessék magukat, fontos, hogy a környezetüket jól kitakarítsuk. Első lépésként szortírozzuk ki a kinőtt, és már nem használt ruhákat, és iskolai dolgokat, majd pedig keressük meg mindennek a megfelelő helyet. A portalanításról se feledkezzünk meg, és az a legjobb, ha egy asztalnál sikerült kialakítani egy tökéletes tanuló sarkot a gyerekek számára. A régi könyvek mehetnek a padlásra, és az újak a fiókba. A kupi elkerülésére a legjobb tipp, ha minden este bepakolásra kerülnek a másnapra szükséges dolgok, így elkerülhető a reggeli rohanás, és a káosz kialakulása.  

 


Nagytakarítás ősszel – Téliesítés a kertben, és a garázsban


Egy nagytakarítás ősszel jó lehetőség a nyári játékok, és sport eszközök elpakolására, és a téli dolgok lehozására a padlásról. Ez az amit leginkább még ősszel érdemes megtenni, hiszen így még kiélvezhetők az utolsó meleg napsugarak előnyei a tiszta friss levegőn. Jó családi program lehet a lehullott falevelek összegyűjtése, és a gyermek medence elpakolása. A kint töltött idő, és a sok munka meghozza a gyümölcsét, és csak azok a szerszámok, és játékok lesznek elérhető közelségben, melyekre a hideg időben is valóban szükségünk lehet, a télen nem használható dolgokat pedig nem kell mindennap kerülgetni. A garázs a nyár alatt sok port és koszt gyűjthetett ősszel, nem is beszélve a sok pókról. A nagytakarítás ősszel lehetőséget ad a garázs teljes kitakarítására, így egész télen tiszta helyen tárolhatók a dolgok, anélkül, hogy koszosak vagy porosak ennének. 

 


Nagytakarítás ősszel – Lakás takarítás profin


Egy nagytakarítás ősszel során a lakás minden zugát érdemes egy kicsit kitakarítani, hiszen a tél során erre nem nagyon lesz lehetőség. Ilyen feladat például az ablak pucolás, amit érdemes még ősszel elvégezni, mert a téli nagy mínuszokban lehetetlen. A szőnyegek átmosása, vagy az ágyneműk rendes kitisztítása is ebben az időszakban a legjobb döntés, ezért ezekről érdemes még a tél beköszönte előtt gondoskodni. Ha úgy látja túl sok feladat hárul Önre a nagytakarítás ősszel során, akkor ne habozzon, és bízza profi szakemberekre a munka nagy részét. A KékHarmónia csapata teljes körű lakástakarításra szakosodott, így tökéletesen tisztában vannak csapataink azzal, hogy milyen szennyeződést, milyen tisztítószerrel lehet a legtökéletesebben eltünteti. Nem kell többet Önnek fáradnia a nagytakarítás ősszel feladataival, csapatunk pillanatok alatt varázsol tisztaságot egész otthonában. 

 


Ha úgy érzi, hogy egyéb teendői nem teszik lehetővé, hogy a nagytakarítás ősszel feladataival foglalkozzon, vagy inkább pihenne végre egy jót, 
vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen tőlünk alkalmi takarítást Budapesten!
Személyre szabott árajánlatunkért kattintson az alábbi gombra! Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

 

Nagytakarítás ősszel során próbáld ki profi takarítási szolgáltatók ajánlatait
 

Ossza meg!

Vissza: Takarító cég Budapest -...
címkék:

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Általános nagytakarítás

Általános nagytakarítás

Az általános nagytakarítás minden lakásban elengedhetetlen, hiszen ezzel tesszük élhetővé az otthonunkat.  

Ne okozzon gondot az építkezés után nagytakarítás!

Építkezés után nagytakarítás könnyedén profik segítségével!

Szerencsére a gazdasági válság nyomai mára szinte teljesen eltűntek, ennek köszönhetően pedig manapság egyre többen fektetik megtakarításaikat ingatlanba. Sokan az újépítésű lakások helyett az építkezéseket, vagy felújításokat választják, ami igazán...

A lakástakarítás ősszel sosem volt egyszerűbb, mint trükkjeink segítségével

Lakástakarítás ősszel - Gyorsan és könnyen tippjeinkkel!

A tavaszi nagytakarítás általában nem szokott soha elmaradni, mert a tél végén mindenkinek jól esik egyik kicsit nyitni a tavaszi megújulás felé, és ebbe beletartozik a ház megújulása is. Azonban az iskolakezdés miatt, és a nyári szabadságok után a...