Lakástakarítás ősszel időtakarékos megoldásokkal!

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

Lakástakarítás ősszel - Gyorsan és könnyen tippjeinkkel!


A lakástakarítás ősszel sosem volt egyszerűbb, mint trükkjeink segítségével

A tavaszi nagytakarítás általában nem szokott soha elmaradni, mert a tél végén mindenkinek jól esik egyik kicsit nyitni a tavaszi megújulás felé, és ebbe beletartozik a ház megújulása is. Azonban az iskolakezdés miatt, és a nyári szabadságok után a munkafolyamatok beindulása miatt a lakástakarítás ősszel nem örvend túl nagy népszerűségnek, pedig ősszel minden évszakban legalább egyszer elengedhetetlen a lakás nagytakarítása. 


Lakástakarítás ősszel – Rég nem látott kincsek


A lakásnak vannak bizonyos pontjai, melyek csak a nagytakarítások során vállnak elérhetővé. A nagytakarítás során érdemes eltolni a bútorokat a faltól, és olyan területeket is alaposan kitakarítani, mely az általános havi, és heti takarítások során elérhetetlenek maradnak. Ilyenkor felfedezhetők a kanapé mögött megbújó kis apróságok, vagy a szekrények mögé beesett kincsek. A család bevonása a bútorok eltolása miatt elengedhetetlen, viszont játékos formában az egész család keresheti a Lakástakarítás ősszel során az elhagyott kincseket. Nagy előnye az ilyen nagy volumenű takarításoknak, hogy a por, és kosz szintje is könnyedén csökkenthető, ha a bútorok mögött is alapos portalanítást végeznek. 

 


Lakástakarítás ősszel – Ablakpucolás


Az ablakok a nyár folyamán is hajlamosak nagyon elkoszolódni, és míg általában az emberek az őszi nagytakarításra időzítik az ablakpucolást, addig a szekértők ősszel is ajánlják ezen takarítási feladatok elvégzését. A nyár folyamán ugyanis a függönyök nagyon elkoszolódhatnak, az ablaküvegen lerakódott kosz pedig a téli fűtés hatására a levegőbe kerülhet. A tél során ráadásul nem lesz lehetőség a nagy hidegben az ablak megtakarítására, hiszen a hidegben nem túl kényelmes, és a mosószer is könnyebben ráfagyhat az üvegre. Egy kis ecettel azonban könnyedén pillanatok alatt megtakaríthatók az ablakok, és a szennyeződések is sokkal könnyebben leszedhetők ezzel a házi praktikával, így nem lesz túl nagy kihívás ezen feladat elvégzése a lakástakarítás ősszel során. 

 


Lakástakarítás ősszel – Felkészülés a télre


A tél közeledtével sajnos egyre kevesebb időnk marad a Lakástakarítás ősszel elvégzésére pedig érdemes, ha tiszta, rendes lakásban szeretnénk tölteni a téli időszakot. A legtöbben kisebb lakásokban élnek, melyekben kifejezetten nagy gondot okozhat a ruhák tárolása. A Lakástakarítás ősszel folyamataiba érdemes beiktatni a ruhatár cseréjét is, és a nyári ruhákat lecserélni a szekrényben a téli ruhákra. Ezzel nem csak helyet spórolhat magának az ember, hanem sokkal átláthatóbban rendszerezheti a mindennap használt dolgokat, ugyanis ez a szortírozási folyamat az egész lakásban elvégezhető. A strand kellékek egészen biztosan nem fognak kelleni a tél folyamán, ezért érdemes őket lecserélni a garázsban a hólapátra, és a szánkóra. Azzal, ha a lakást felkészítjük a télre, sok időt, és energiát, na meg helyet spórolhatnak a lakásban, melyért nagyon hálásak lesznek a tél folyamán. 

 


Lakástakarítás ősszel – Bízza profikra a felkészülés nagyrészt


A szortírozási feladatokat ne lehet kiszervezni, azonban a Lakástakarítás ősszel folyamatainak nagy részét igen. Ami azért kifejezetten jó lehetőség, mert a munkahelyeken a nyári lazább időszak után az ősz kezdetén indulnak be a projektek, ráadásul az iskolakezdés miatt sok idő nem áll a családok rendelkezésére a lakástakarítás ősszel feladatainak elvégzésére. Ebben az esetben érdemes profi szakembereket megbízni, akik segítenek az egész lakás kitakarításában. A Kék Harmónia csapat kifejezetten ilyen munkákra szakosodott, így tökéletesen tudják kollégáink melyik szennyeződést milyen eszközökkel, és módszerekkel lehet a leghatékonyabban eltűntetni. Ráadásul a lakástakarítás ősszel egy felkészülés nem csak a télre, de a karácsonyi ünnepekre is, így már jó előre sok időt, és energiát spórolhat meg, ha rendesen elvégzi a lakástakarítás ősszel feladatait. A sütő takarítása például olyan feladat, ami a legprofibb háziasszonyokon is kifoghat, azonban ha profikra bízza ezt a munkát, karácsonyig nem lesz rá gondja. Készüljön fel a télre, és a karácsonyra profi szakemberek segítségével, hogy ne legyen más dolga, mint finom süteményeket készíteni az ünnepi menühöz. 

 

Cégünk az Ön igényeihez teljes mértékben igazodva végzi el a takarítási feladatokat a lakásban, miközben kezeskedünk minden munkatársunkért. Referenciáink és a közel tíz éves fennállásunk garantálja a lehető legnagyobb szakértelmet és megbízhatóságot, amire az Ön lakókörnyezetének is szüksége van. Dolgozóink rendelkeznek a megfelelő szakmai hozzáértéssel, és minden olyan takarítási eszközzel, amelyek elengedhetetlenek a nagyobb munkálatok elvégzéséhez is.
 
 
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen ajánlatot tőlünk mihamarabb, hogy az egész lakás ragyogóan tisztává váljon!

Lakástakarítás ősszel könnyedén profi tippek segítségével


 

Ossza meg!

Vissza: Cikk kategória
címkék:

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Tippek építkezésekhez

Tippek, hogy könnyebben menjen az építkezés!

Nem találta meg a megfelelő ingatlant, ezért úgy döntött, inkább megépítetti magának a tökéleteset, a saját elképzelései alapján? Egy építkezés nem kis feladat, és hosszú ideig is elhúzódhat, számtalan dologra oda kell figyelni a tervezéstől kezdve a...

Felújítás utáni nagytakarítás egyszerűen

Neked is meggyűlt a bajod a felújítás utáni nagytakarítással? Mutatjuk az okát, és a megoldást!

Véget ért a várva várt felújítás, örülnie kéne, de mégis úgy érzi, hogy összecsaptak a feje felett a hullámok? A csodás látvány helyett csak a káoszt, szemetet és a kosz látja mindenütt? Úgy érzi sosem lesz vége a felújításnak, mert a...

Nagytakarítás festés után: ezek a legjobb módszerek

Nagytakarítás festés után

A falak lefestésével még nem nyilváníthatja késznek a festési munkálatokat. Ugyanis vár még önre a nagytakarítás festés után, ami bár egyszerűnek tűnik, sajnos nem az. Rengeteg időbe, energiába, és tisztítószerbe is kerülhet, mire megszabadul a...

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten egyszerűen

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten

Az utóbbi években nagyon megugrott az építkezések száma. Mindenki építkezik, vagy legalább is felújít. Éppen ezért egyre fontosabb téma az építkezés utáni nagytakarítás Budapesten. Ugyanis, ha az épület, lakás, ház, iroda, vagy bármi egyéb épület...