A világ rohamosan fejlődik, szinte nap mint nap jelennek meg újabb termékek, amelyek a digitalizáció segítségével megkönnyítik egy kicsit mindennapjainkat – és ez alól a takarítás sem kivétel. De valóban olyan jól teljesítenek ezek, mint ha te magad takar

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

Takarítás digitalizálva: modern kütyük otthona kitakarítására


Takarítás digitalizálva: modern kütyük otthona kitakarítására

A világ rohamosan fejlődik, szinte nap mint nap jelennek meg újabb termékek, amelyek a digitalizáció segítségével megkönnyítik egy kicsit mindennapjainkat – és ez alól a takarítás sem kivétel. De valóban olyan jól teljesítenek ezek, mint ha te magad takarítanál? 


Automata padlókefe, robotporszívó, multifunkciós felmosók, és még rengeteg más okos kütyü áll rendelkezésére, ha szeretné egy kicsit megkönnyíteni a hétköznapokat. Találhatóak köztük olcsóbb kategóriás, és felső kategóriás termékcsoportok is, így mindenki megtalálhatja a pénztárcájának megfelelő verziót…


De vajon helyettesítik ezek az emberi erőt, a takarítást? Vajon képesek olyan alaposan megtisztítani a lakást, mint kollégáink, kolléganőink?

 

Az okoseszközök a takarításban csak kiegészítőként működnek jól

Az igazság az, hogy az ilyen háztartási okoseszközöknek nagyon sok hasznuk van, és valóban képesek megkönnyíteni a mindennapokat – azonban a rendszeres és alapos takarítás nem végezhető el velük.


Ha a robotporszívó minden nap megy, természetesen az sokat segít a lakás állapotán – ám ezek a szerkezetek nem helyettesíthetik egy alapos nagytakarítás során létrejövő folyamatokat, csupán két ilyen esemény között segítenek fenntartani a kialakított, tiszta állapotot.

 

A technika azonban nem áll meg itt! 

A mi munkánkat is nagyban segíti a technika fejlődése, hiszen nem csak a háztartásban használatos gépek fejlődnek az idők során. Munkatársaink számára biztosítjuk a megfelelő és szükséges, ipari takarító gépeket (pl. padlósúroló gépet, porszívót), amelynek segítségével az ő munkájuk is könnyebbé válik, és az ügyfél is elégedettebben dőlhet hátra makulátlanul tiszta otthonában.

 

Ezek a gépek azonban nem háztartásba valóak. A legtöbb esetben sem áruk, sem méretük nem teszi őket alkalmassá arra, hogy otthonában, saját felhasználásra tárolja őket – így ha szeretné kiélvezni az ipari gépek nyújtotta tisztaságot, érdemes velünk  felvennie a kapcsolatot IDE kattintva! 
 

Ossza meg!

Vissza: Cikk kategória
címkék:

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Hatékony téli nagytakarítás lépései

Téli nagytakarítás Budapesten

Lassan újabb évszakváltáshoz közeledünk, az ősz után a tél következik. Télen az ünnepek miatt nem lehet kihagyni a téli nagytakarítást. Ez nem a legkellemesebb dolog a karácsonnyal kapcsolatban, sokakat még a gondolatától is ráz a hideg, de mind jól tudjuk,...

Őszi nagytakarítás lépései Budapesten

Őszi nagytakarítás Budapesten

Tagadhatatlanul beköszöntött az ősz, és vele együtt a hidegebb idő. Ez azt jelenti, hogy egyre kevesebb időt tudunk eltölteni a szabadban. Nincs is jobb időpont a lakás rendbetételére. Vágjon bele ön is: őszi nagytakarítás Budapesten, ezek a legfontosabb lépések.

Hétvégi irodatakarítás Budapesten a legnagyobb szakértelemmel

Hétvégi irodatakarítás Budapest

Az irodák takarítása ugyanannyira fontos, mint az otthonunké, hiszen itt is rengeteg időt töltünk el. Egészségünk megóvása, illetve a jó komfortérzetünk kialakítása miatt nagyon fontos az irodák rendszeres takarítása. De mikor kerítsenek erre sort, ha...

Hatékon irodaház takarítás Budapesten

Irodaház takarítás Budapesten

Ha takarításról van szó, sokan elsősorban az otthoni takarításra gondolnak, pedig a dolog itt nem ér véget. Az irodaház takarítás épp ugyanannyira fontos, mint az otthoni takarítás, ráadásul sokkal nagyobb szaktudást és professzionális eszközöket, illetve...