Őszi nagytakarítás Budapesten: az őszi nagytakarítás legfontosabb feladatai

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

Őszi nagytakarítás Budapesten


Őszi nagytakarítás lépései Budapesten

Tagadhatatlanul beköszöntött az ősz, és vele együtt a hidegebb idő. Ez azt jelenti, hogy egyre kevesebb időt tudunk eltölteni a szabadban. Nincs is jobb időpont a lakás rendbetételére. Vágjon bele ön is: őszi nagytakarítás Budapesten, ezek a legfontosabb lépések.


Őszi nagytakarítás Budapesten

A nyár végével változás következik, a levegő lehül és a természet is átváltozik, a fő életterünk a szabadból a lakásunk felé összpontosul. Nincs is jobb időpont egy nagytakarításra. Egy őszi nagytakarítás Budapesten, és más városokban nem egyszerű, sok mindent kell rendbe tenni, nem csak egyszerűen port törölni és felporszívózni. De nézzük is, mi minden vár önre!

 

Őszi nagytakarítás Budapesten- hálószoba

A hálószoba, az őszi nagytakarítás nagyon fontos része. Alapszabály, amit ne csak itt, hanem minden helyiségben tartson be: fentről lefelé, bentről kifelé. Ha ezt az irányt követi, akkor nem dolgozik majd feleslegesen, hiszen az őszi nagytakarítás Budapesten így is nagyon sok idő, akár több napot is felölelhet. Ilyenkor érdemes az alap takarítások mellett, mint a portörlés, és a porszívózás, az ágyat is áthúzni, és kiporszívózni a matracot. Ne hagyja ki az ablakok megpucolását sem! Az őszi időben még kint is megszárad az ágynemű, érdemes kihasználni.

 

Őszi nagytakarítás Budapesten- fürdőszoba

A fürdő is egy nagyon fontos része a nagytakarításnak, persze folyamatosan tisztán kell tartanunk ezt a helyiséget, de ilyenkor nagyon aprólékosan rendbe kell tenni! Kezdje azzal, hogy ellenőri a kozmetikai termékeket, ami már lejárt, beszáradt, vagy régóta nem használta, azt dobja ki! Ezután kezdődhet csak el igazán a fürdőszobában az őszi nagytakarítás! Fentről lefelé tisztítsa le a csempét, ne hagyja ki az ablakokat sem! Ezután folytassa a WC takarításával, hiszen itt több ideig kell állnia a tisztítószernek, amíg állni hagyod, pakolj le a polcokról, és törölgesd le azokat, majd a tükröt is, következő lépés a kád és a csap alapos tisztítása, ezek után pedig egy még alaposabb felmosás.

 

Őszi nagytakarítás Budapesten- konyha

A konyha talán a legnehezebb része az őszi nagytakarításnak Budapesten, ugyanis itt rengeteg feladat van, amit el kell végeznie, így erre szánjon legalább egy fél napot! Itt is érdemes átnézni a szekrényeket és a kamrát is, és kidobni, ami már romlott, vagy nem kell, így lesz hely az szezonális termékeknek. A fűszertartókat és a kávéfőzőt sem árt áttakarítani egy ilyen nagytakarítás során, illetve a hűtőre is ráfér egy alapos tisztítás. Ami biztos, hogy rengeteg idejét el fogja rabolni, az a tűzhely sűrolása, ez nem kis feladat. De ha ezek kész vannak, már nincs sok hátra: a konyhapult, a polcok és a padló.

 

Őszi nagytakarítás Budapesten- nappali

Az őszi nagytakarítás utolsó lépése a nappali. A rutintakarítások, mint a portörlés, porszívózás és feltörlés mellett ne hagyja ki a selejtezést se! Ősz elején érdemes nemcsak kitakarítani, de a szekrényeket is átpakolni. A nyári ruhákat lecserélni melegebb darabokra. Ilyenkor akár ki is válogathatja, hogy mik azok, amiket már nem használ, és ezeket másoknak ajándékozhatja, hogy ne foglalják a helyet. Az őszi nagytakarítás Budapesten ne csak egy kötelező tevékenység legyen, csinálja szívvel lélekkel és hangolódjon az őszre egy kicsit! Érdemes a takarítást is kicsit alaposabban elvégezni: pókhálózni a szekrény mögött, arrébb tolni a kanapét, felcsavarni a szőnyeget és alaposan átmosni a parkettát.

 

Rengeteg teendő, és rengeteg idő, ha nem szeretne ennyi mindennel bajlódni kérje ajánlatunkat IDE kattintva: Őszi nagytakarítás Budapesten több éves szakértelemmel! 
 

Ossza meg!

Vissza: Takarítás magányszemélyeknek...
címkék: lakás, nagytakarítás, rendrakás, takarítás

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Tippek építkezésekhez

Tippek, hogy könnyebben menjen az építkezés!

Nem találta meg a megfelelő ingatlant, ezért úgy döntött, inkább megépítetti magának a tökéleteset, a saját elképzelései alapján? Egy építkezés nem kis feladat, és hosszú ideig is elhúzódhat, számtalan dologra oda kell figyelni a tervezéstől kezdve a...

Felújítás utáni nagytakarítás egyszerűen

Neked is meggyűlt a bajod a felújítás utáni nagytakarítással? Mutatjuk az okát, és a megoldást!

Véget ért a várva várt felújítás, örülnie kéne, de mégis úgy érzi, hogy összecsaptak a feje felett a hullámok? A csodás látvány helyett csak a káoszt, szemetet és a kosz látja mindenütt? Úgy érzi sosem lesz vége a felújításnak, mert a...

Nagytakarítás festés után: ezek a legjobb módszerek

Nagytakarítás festés után

A falak lefestésével még nem nyilváníthatja késznek a festési munkálatokat. Ugyanis vár még önre a nagytakarítás festés után, ami bár egyszerűnek tűnik, sajnos nem az. Rengeteg időbe, energiába, és tisztítószerbe is kerülhet, mire megszabadul a...

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten egyszerűen

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten

Az utóbbi években nagyon megugrott az építkezések száma. Mindenki építkezik, vagy legalább is felújít. Éppen ezért egyre fontosabb téma az építkezés utáni nagytakarítás Budapesten. Ugyanis, ha az épület, lakás, ház, iroda, vagy bármi egyéb épület...