Őszi nagytakarítás Budapesten: az őszi nagytakarítás legfontosabb feladatai

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

Őszi nagytakarítás Budapesten


Őszi nagytakarítás lépései Budapesten

Tagadhatatlanul beköszöntött az ősz, és vele együtt a hidegebb idő. Ez azt jelenti, hogy egyre kevesebb időt tudunk eltölteni a szabadban. Nincs is jobb időpont a lakás rendbetételére. Vágjon bele ön is: őszi nagytakarítás Budapesten, ezek a legfontosabb lépések.


Őszi nagytakarítás Budapesten

A nyár végével változás következik, a levegő lehül és a természet is átváltozik, a fő életterünk a szabadból a lakásunk felé összpontosul. Nincs is jobb időpont egy nagytakarításra. Egy őszi nagytakarítás Budapesten, és más városokban nem egyszerű, sok mindent kell rendbe tenni, nem csak egyszerűen port törölni és felporszívózni. De nézzük is, mi minden vár önre!

 

Őszi nagytakarítás Budapesten- hálószoba

A hálószoba, az őszi nagytakarítás nagyon fontos része. Alapszabály, amit ne csak itt, hanem minden helyiségben tartson be: fentről lefelé, bentről kifelé. Ha ezt az irányt követi, akkor nem dolgozik majd feleslegesen, hiszen az őszi nagytakarítás Budapesten így is nagyon sok idő, akár több napot is felölelhet. Ilyenkor érdemes az alap takarítások mellett, mint a portörlés, és a porszívózás, az ágyat is áthúzni, és kiporszívózni a matracot. Ne hagyja ki az ablakok megpucolását sem! Az őszi időben még kint is megszárad az ágynemű, érdemes kihasználni.

 

Őszi nagytakarítás Budapesten- fürdőszoba

A fürdő is egy nagyon fontos része a nagytakarításnak, persze folyamatosan tisztán kell tartanunk ezt a helyiséget, de ilyenkor nagyon aprólékosan rendbe kell tenni! Kezdje azzal, hogy ellenőri a kozmetikai termékeket, ami már lejárt, beszáradt, vagy régóta nem használta, azt dobja ki! Ezután kezdődhet csak el igazán a fürdőszobában az őszi nagytakarítás! Fentről lefelé tisztítsa le a csempét, ne hagyja ki az ablakokat sem! Ezután folytassa a WC takarításával, hiszen itt több ideig kell állnia a tisztítószernek, amíg állni hagyod, pakolj le a polcokról, és törölgesd le azokat, majd a tükröt is, következő lépés a kád és a csap alapos tisztítása, ezek után pedig egy még alaposabb felmosás.

 

Őszi nagytakarítás Budapesten- konyha

A konyha talán a legnehezebb része az őszi nagytakarításnak Budapesten, ugyanis itt rengeteg feladat van, amit el kell végeznie, így erre szánjon legalább egy fél napot! Itt is érdemes átnézni a szekrényeket és a kamrát is, és kidobni, ami már romlott, vagy nem kell, így lesz hely az szezonális termékeknek. A fűszertartókat és a kávéfőzőt sem árt áttakarítani egy ilyen nagytakarítás során, illetve a hűtőre is ráfér egy alapos tisztítás. Ami biztos, hogy rengeteg idejét el fogja rabolni, az a tűzhely sűrolása, ez nem kis feladat. De ha ezek kész vannak, már nincs sok hátra: a konyhapult, a polcok és a padló.

 

Őszi nagytakarítás Budapesten- nappali

Az őszi nagytakarítás utolsó lépése a nappali. A rutintakarítások, mint a portörlés, porszívózás és feltörlés mellett ne hagyja ki a selejtezést se! Ősz elején érdemes nemcsak kitakarítani, de a szekrényeket is átpakolni. A nyári ruhákat lecserélni melegebb darabokra. Ilyenkor akár ki is válogathatja, hogy mik azok, amiket már nem használ, és ezeket másoknak ajándékozhatja, hogy ne foglalják a helyet. Az őszi nagytakarítás Budapesten ne csak egy kötelező tevékenység legyen, csinálja szívvel lélekkel és hangolódjon az őszre egy kicsit! Érdemes a takarítást is kicsit alaposabban elvégezni: pókhálózni a szekrény mögött, arrébb tolni a kanapét, felcsavarni a szőnyeget és alaposan átmosni a parkettát.

 

Rengeteg teendő, és rengeteg idő, ha nem szeretne ennyi mindennel bajlódni kérje ajánlatunkat IDE kattintva: Őszi nagytakarítás Budapesten több éves szakértelemmel! 
 

Ossza meg!

Vissza: Takarítás magányszemélyeknek...
címkék: lakás, nagytakarítás, rendrakás, takarítás

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Hatékony takarítási tippek por ellen

Így vedd fel a harcot a porral- tippek por ellen a fűtési szezonban

A tél sokaknak nem a kedvenc időszaka, a fénye hiánya, és a zord időjárás miatt, és arról már ne is beszéljünk, hogy ilyenkor nagyon tud szállni a por az egész lakásban, ami nem tesz jót az egyébként is terhelt szervezetnek, de esztétikailag sem szép...

Tavaszi takarítás Budapesten, lépésről lépésre

Tavaszi takarítás Budapesten

Nemsokára búcsút inthetünk a hideg télnek, ugyanis felváltja a remélhetőleg napsütéssel teli tavasz. A tavasz szó hallatán, biztosan önnek is csupa pozitív dolog jut az eszébe, ami nem véletlen. Nem is akarjuk nagyon elrontani ezt a reményteli várakozást, de...

Ütemterv, pontos feladat leírás karácsonyi nagytakarításhoz

Időbeosztás karácsony előtti nagytakarításhoz

A karácsony előtti nagytakarítás nem kis feladat, rengeteg időt vesz igénybe, lehetetlen egyetlen nap alatt megcsinálni mindent, főleg, ha azt is hozzá számoljuk, hogy más feladatok is vannak az ünnepekkel kapcsolatban. Ezért segítség gyanánt most készítettünk...

5 tipp karácsonyi takarításhoz

5 tipikus hiba karácsony előtti nagytakarításkor

Karácsony előtt mindenki nagytakarításba kezd általában, hiszen az ünnepekre ragyognia kell az egész háznak. De sokan olyan apró hibákat követnek el, amik megnehezíthetik, vagy hosszabbá tehetik a takarítási folyamatot. Mutatjuk mik ezek, és hogyan lehet elkerülni őket.