Gyors nagytakarítás karácsony előtt, hogy garantáltan stressz mentesen teljenek az ünnepi napok az egész család számára!

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

Nagytakarítás karácsony előtt


A nagytakarítás karácsony előtt sokkal könnyebb lehet tippjeink segítségével

Lassan közelednek az ünnepek, és a háziasszonyok egyre inkább úgy érzik, hogy kifutnak az időből. A sok feladat mellett, mint az ajándékok megvásárlása és becsomagolása, vagy az ünnepi menü megfőzése nagyon nehéz beszorítani a nagytakarítás karácsony előtt feladatait, pedig senki sem szeretne makacs szennyeződésekkel teli lakásban ünnepelni. A nagytakarítás karácsony előtt nem okozhat gondot alábbi tippjeink segítségével. 


A nagytakarítás karácsony előtt nagy kihívásokat tartogathat a háziasszonyok számára. Ilyenkor a szokásos mindennapi háztartási feladatok mellé még a nagytakarítás karácsony előtt feladatait is be kell sűríteni valahogy, a karácsonyi előkészületekről nem is beszélve. Embert próbáló feladat ennyi mindent egyszerre elintézni, és mindent egy kézben tartani, főleg ha még a napi 8 órás munka feladatait is hozzá vesszük. Tippjeinkkel, sokkal könnyebb lehet idén a nagytakarítás karácsony előtt feladatait elvégezni, így egy csomó idegeskedéstől mentesülhetnek idén. 

 


Nagytakarítás karácsony előtt – A tervezés a legfontosabb

Sokan elvesznek a sok teendő és lista között, és az ünnepek előtti napokban eluralkodik rajtuk a pánik, mert úgy érzik, sosem lesznek készen a rájuk váró ünnepi feladatokkal. A legfontosabb az ünnepek előtt a jó tervezés, így egy csomó idegeskedést lehet elkerülni, és több idő és energia marad a boldog pillanatok megélésére. A tervezés során fontos, hogy mindenre elég idő maradjon, így az időbeosztásba már december elején fontos, hogy minden feladat fel legyen írva, a rájuk szánt idővel együtt. Ezzel a módszerrel, ha sikerül az ünnepekig betartani az ütemezést a nagytakarítás karácsony előtt feladataira is bőven marad idő, és nem kell egy rendetlen konyhában megfőzni az ünnepi fogásokat.

 


Nagytakarítás karácsony előtt – Előre elvégezhető feladatok

 

Sok olyan feladat van a háztartásban, melyeket jó előre elvégezhetnek a háziasszonyok, ezzel sokat könnyítve az ünnepi teendők elvégzésében. A sütő kitakarítása tökéletes választás novemberre, hiszen ha sikerül makacs, régóta folyamatosan lerakódó zsír és olajfoltokat eltűntetni, már csak szinten kell tartani az ünnepekig. A nagytakarítás karácsony előtt feladatai közül az ablakokat is lehúzhatják, ha már októberben elvégzik az ablak, és függönytakarítással kapcsolatos feladatokat, így ragyogóan fehér függönyök között élvezheti a család az ünnepi fogásokat. A nagytakarítás karácsony előtt feladatai sokkal könnyebbek lehetnek, ha már novemberben elvégzik a nagy részét, és csak kisebb szinten tartó feladatokat hagynak az ünnepek előttre, ezzel sok időt s energiát szabadíthatnak fel az ünnepi készülődésben. 

 


Nagytakarítás karácsony előtt – Bízza profikra a munka oroszlánrészét

A karácsonyi készülődés minden család számára stresszes lehet, éppen ezért sokszor előfordul, hogy csak kisebb takarítási feladatok férnek bele az időbe, és az energia befektetés sem lehetséges, ami ahhoz kellene, hogy az ünnepekre ragyogjon a lakás. Ebben az esetben érdemes profi szakemberekre bízni a nagytakarítás karácsony előtt feladatainak nagy részét, hiszen ezzel nem csak időt, de nagyon sok energiát is meg lehet spórolni. A Kék Harmónia csapata profi szakemberekből áll, akik kifejezetten a lakások nagytakarítására specializálódtak. Ha mesésen ragyogó lakást szeretne, válassza a képzett szakembereket a nehezebb feladatra, hiszen speciális gépekkel, és tisztítószerekkel veszik fel a harcot a makacsabb szennyeződésekkel, melyeke akár pillanatok alatt is képesek lehetnek eltűntetni. Rég lett kitakarítva a sütő vagy hűtő, és a makacs szennyeződésekkel nincs kedve megbirkózni? Válassza a nagytakarítás karácsony előtt nehezebb feladataihoz a Kék Harmónia csapatát, akik minden szennyeződés eltűntetésében segítségére lesznek. 

 

Cégünk az Ön igényeihez teljes mértékben igazodva végzi el a takarítási feladatokat a lakásban, miközben kezeskedünk minden munkatársunkért. Referenciáink és a közel tíz éves fennállásunk garantálja a lehető legnagyobb szakértelmet és megbízhatóságot, amire az Ön lakókörnyezetének is szüksége van. Dolgozóink rendelkeznek a megfelelő szakmai hozzáértéssel, és minden olyan takarítási eszközzel, amelyek elengedhetetlenek a nagyobb munkálatok elvégzéséhez is.
 
 
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen ajánlatot tőlünk mihamarabb, hogy az egész lakás ragyogóan tisztává váljon!
 

 

Nagytakarítás karácsony előtt könnyedén profik segítségével
 

Ossza meg!

Vissza: Takarítás magányszemélyeknek...
címkék:

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Tudatos takarítási szokások családosoknak, amelyeket érdemes kialakítani a ház körül

Tudatos takarítási szokások családosoknak, amelyeket érdemes kialakítani a ház körül

Amit ma örömmel, azt holnap körömmel… tartja a mondás, és ez a takarításra nagyon is igaz. Szerintem mindenki, aki a házvezetést feladatának érzi, pontosan tudja mi történik ha ő, vagy valamely családtagja egy picit is „elengedi” magát: akár...

Mitől függ a takarítás ára Budapesten?

Mitől függ a takarítás ára Budapesten?

Takarítani senki sem szeret… Éppen ezért sokan eljátszanak a gondolattal arról, hogy milyen jó is lenne legalább a havi nagytakarítást, vagy akár a rendszeres takarítást is egy takarító cégre bízni! Sokan azonban tartanak tőle, hogy ezt a...

Szeretnéd idén pihenéssel tölteni a tavaszi nagytakarítás idejét? Dobd el a felmosórongyot, élvezd a szép időt – aztán pedig a tisztaságot és harmóniát, amit megteremtünk otthonodban! Ismerd meg megbízható takarító cégünket, és bízd ránk a tavaszi nagytak

Tavaszi nagytakarítás Budapesten – profi takarító cég segítségével

Szeretné idén pihenéssel tölteni a tavaszi nagytakarítás idejét? Dobja el a felmosórongyot, élvezze a szép időt – aztán pedig a tisztaságot és harmóniát, amit megteremtünk otthonában! Ismerje meg megbízható takarító cégünket, és bízd ránk a tavaszi nagytakarítást.

Tavaszi nagytakarítás tippek

Tavaszi nagytakarítás-terv: Így készülhet fel profin a tavaszi nagytakarításra!

Mielőtt beköszönt a kánikula – és sokaknak az iskolaszünet – érdemes minden évben egy nagyobb, átfogó tavaszi nagytakarítást tartani otthonában, amely egész nyárra képes megalapozni a harmóniát. Ez nem ritkán egy egész, vagy akár több napos...