Egy építkezés után nagytakarítás sok gondot okozhat, de tanácsainkkal könnyedén előre felkészülhet!

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

Építkezés után nagytakarítás könnyedén profik segítségével!


Ne okozzon gondot az építkezés után nagytakarítás!

Szerencsére a gazdasági válság nyomai mára szinte teljesen eltűntek, ennek köszönhetően pedig manapság egyre többen fektetik megtakarításaikat ingatlanba. Sokan az újépítésű lakások helyett az építkezéseket, vagy felújításokat választják, ami igazán jó döntés, ha személyre szabott lakást szeretnének vásárolni. Azonban a nagy munkálatok végeztével sem érnek sokan a problémák végére, hiszen akkor jön még csak a neheze az építkezés után nagytakarítás feladatainak elvégzése. Megmutatjuk mikre érdemes már az építkezés kezdetekor odafigyelni, ha nem szeretnének sok időt és pénzt költeni a takarítási munkálatokra.


Építkezés után nagytakarítás – A kezdet ereje

Sokan nem is gondolnák, hogy mennyire meg lehet már az építkezés elején könnyíteni a munkafolyamatokat, és a takarítást is ha az ember előre tervez. Sokan próbálkoznak mindent egyedül koordinálni az építkezés során, és így fontos feladatokról maradnak le. Az egyik ilyen sok esetben kimaradó folyamat az építkezés után nagytakarítás lépéseinek megtervezése. Javasoljuk, hogy minden munkafolyamatot az építkezés során úgy tervezzenek meg, hogy az ne károsítsa a már készen lévő egységeket, illetve ne okozzon nagyobb koszt, mint ami feltétlenül szükséges lehet.

 

 

Építkezés után nagytakarítás – Védőfelszerelések

Fontos megemlíteni az egészség védelmét is ha építkezésről van szó. Sokan elfelejtkeznek róla, és a munkafolyamatokat minden féle védőfelszerelés nélkül tekintik meg, vagy hajtják végre. Pedig a por, és a ok kosz ami az építkezés során keletkezik, nem tesz jót az egészségnek, mint ahogyan a már készen levő részeknek sem. Ezért mindenképpen hordani kell maszkot a porosabb munkák során, illetve sisakot. De nem szabad az építkezés után nagytakarítás feladatait könnyebbé tevő védőfelszerelésről sem megfeledkezni. Ugyanis ha gondosan letakarják a már készen lévő részeket, akkor azok nem fognak beszennyeződni, és elkerülhetik ezek a részek a festék foltokat vagy egyéb makacsabb szennyeződéseket, melyektől a későbbiekben csak nagyon nehezen lehet megszabadulni.

 

 

Építkezés után nagytakarítás – A takarítás első lépései

Sokan csak úgy minden tervezés nélkül, össze vissza kezdenek bele a takarítási munkálatokba, ami nem túl jó, ha időt szeretnének spórolni. Ugyanis ahogyan az építkezés minden folyamatát megkönnyíti, és meggyorsítja a tervezés, így van ez az építkezés után nagytakarítás lépéseivel is. Első lépésként be kell szerezni a megfelelő tisztító szereke, majd a különleges eszközöket, melyekkel a speciálisabb, nehezebben eltűntethető makacs szennyeződésekkel lehet fel venni a harcot. Ezután jöhet csak a nehéz része, a por eltávolítása. Hiába ezt hagyná mindenki az utolsó lépésnek, még is azt javasoljuk, hogy kezdetnek mossanak fel jó alaposan, hiszen a nedvesség megköti a port, és a már letakarított részek nem lesznek újra porosak, koszosak. Sajnos a portól a legnehezebb megszabadulni az építkezés után nagytakarítás lépései során, ezért érdemes napjában többször is felmosni a padlót, ahol a legnagyobb mennyiségben található meg a kosz.

 

 

Építkezés után nagytakarítás – A profi a legjobb választás

Sokan az építkezés után nagytakarítás folyamatait egyedül, segítség nélkül szeretnék megoldani, azonban ez nem egy túl jó döntés. Az építkezés során ugyanis olyan szennyeződések keletkezhetnek, melyeket nagyon nehéz, vagy szinte lehetetlen lehet eltakarítani, ráadásul nagyon idő igényesek is ezek a takarítási munkák. A profi szakemberek kifejezetten a takarítás építkezés után folyamataira specializálódtak, így minden szennyeződés fajtához rendelkeznek a megfelelő módszerekkel, eszközökkel, melyekkel könnyedén, pillanatok alatt képesek eltűnteti az elsőre eltakaríthatatlannak tűnő foltokat, szennyeződéseket. A profi csapat könnyedén veszi fel a versenyt a porral szemben is, így nem kell a tulajdonosoknak heteket küzdeniük a por eltakarításával. Sajnos a mindennap használt tisztítószerek nem alkalmasak a takarítás építkezés után folyamatainak teljes körű elvégzésére. Erre is nagy segítséget nyújthat egy profi csapat, akik olyan tisztítószerekkel, és eszközökkel rendelkeznek, melyekkel könnyedén, nyomtalanul képesek eltűntetni a legmakacsabb szennyeződéseket is, így a festék foltokat is a különböző felületekről.

 

 

Cégünk az Ön igényeihez teljes mértékben igazodva végzi el a takarítási feladatokat a lakásban, miközben kezeskedünk minden munkatársunkért. Referenciáink és a közel tíz éves fennállásunk garantálja a lehető legnagyobb szakértelmet és megbízhatóságot, amire az Ön lakókörnyezetének is szüksége van. Dolgozóink rendelkeznek a megfelelő szakmai hozzáértéssel, és minden olyan takarítási eszközzel, amelyek elengedhetetlenek a nagyobb munkálatok elvégzéséhez is. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen ajánlatot tőlünk mihamarabb, hogy az egész lakás ragyogóan tisztává váljon!

Építkezés után nagytakarítás könnyedén szakemberek segítségével

Szerző: Kékharmónia

Ossza meg!

Vissza: Takarítás magányszemélyeknek...
címkék:

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Tudatos takarítási szokások családosoknak, amelyeket érdemes kialakítani a ház körül

Tudatos takarítási szokások családosoknak, amelyeket érdemes kialakítani a ház körül

Amit ma örömmel, azt holnap körömmel… tartja a mondás, és ez a takarításra nagyon is igaz. Szerintem mindenki, aki a házvezetést feladatának érzi, pontosan tudja mi történik ha ő, vagy valamely családtagja egy picit is „elengedi” magát: akár...

Mitől függ a takarítás ára Budapesten?

Mitől függ a takarítás ára Budapesten?

Takarítani senki sem szeret… Éppen ezért sokan eljátszanak a gondolattal arról, hogy milyen jó is lenne legalább a havi nagytakarítást, vagy akár a rendszeres takarítást is egy takarító cégre bízni! Sokan azonban tartanak tőle, hogy ezt a...

Szeretnéd idén pihenéssel tölteni a tavaszi nagytakarítás idejét? Dobd el a felmosórongyot, élvezd a szép időt – aztán pedig a tisztaságot és harmóniát, amit megteremtünk otthonodban! Ismerd meg megbízható takarító cégünket, és bízd ránk a tavaszi nagytak

Tavaszi nagytakarítás Budapesten – profi takarító cég segítségével

Szeretné idén pihenéssel tölteni a tavaszi nagytakarítás idejét? Dobja el a felmosórongyot, élvezze a szép időt – aztán pedig a tisztaságot és harmóniát, amit megteremtünk otthonában! Ismerje meg megbízható takarító cégünket, és bízd ránk a tavaszi nagytakarítást.

Tavaszi nagytakarítás tippek

Tavaszi nagytakarítás-terv: Így készülhet fel profin a tavaszi nagytakarításra!

Mielőtt beköszönt a kánikula – és sokaknak az iskolaszünet – érdemes minden évben egy nagyobb, átfogó tavaszi nagytakarítást tartani otthonában, amely egész nyárra képes megalapozni a harmóniát. Ez nem ritkán egy egész, vagy akár több napos...