Próbálja ki tippjeinket, hogy könnyebb legyen a takarítás lakásfelújítás után feladatainak elvégzése

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

Takarítás lakásfelújítás után


Kiváló tippek takarítás lakásfelújítás után feladataihoz

A takarítás lakásfelújítás után kifejezetten nehéz feladatot jelenthet, hiszen számos olyan szennyeződés, és építési törmelék maradhat hátra a felújításból, melyekkel egy háziasszonynak nehéz lehet az otthoni praktikákkal megbirkózni. A takarítás lakásfelújítás után nehézségeire, azonban vannak könnyű, és költséghatékony megoldások, melyekkel pillanatok alatt a legmakacsabb építésből származó szennyeződések is elkerülhetők.


A mostani lakáspiaci helyzetben érdemes elgondolkozni a felújítandó ingatlanok vásárlásán, hiszen sokkal olcsóbban lehet ezeket az ingatlanokat felújítani, és a tulajdonosok igényei szerint átépíteni mintha egy újat vennének a lakáskeresők. A fővárosban kifejezetten sok lakásfelújítással lehet találkozni, ami nem véletlen, hiszen számos olcsó ingatlan jelent meg a piacon az elmúl években, melyeket érdemes lehet lakhatási vagy befektetési célra is megvásárolni. A kiválasztás, és a megvásárlás után jönnek azonban az igazi nehézségek, a lakásfelújítás során. A pontos tervezés, és a nagy körültekintés sem garancia arra, hogy minden a tervek szerint alakul majd, és ha minden jól is megy a takarítás lakásfelújítás után okozhat az új tulajdonosoknak komoly fejtörést. 

 

 

Takarítás lakásfelújítás után – Ha nem készülnek fel előre a tulajdonosok


Számos hibát elkövethetnek az új lakástulajdonosok a felújítás során, még is az egyik legnagyobb hiba ha nem készülnek, és nem terveznek előre a takarítással. A lakásfelújítás során ugyanis sok olyan szennyeződés kerülhet a falakra, a padlóra, melyeket csak nagy energia befektetéssel, vagy még azzal sem lehet eltűntetni. Ilyenkor nincs más választás, mint azon részek kijavítása újabb kényelmetlen, és koszos munkálatokkal, pedig sokat spórolhatnak a lakásfelújítók ha már jó előre gondolnak a felújítás utáni teendőkre. A takarítás lakásfelújítás után sokkal könnyebb, és költségkímélőbb lehet, ha a lakásfelújítók jó előre gondolnak a későbbi takarítási munkálatokra, és beletervezik a felújítás munkafolyamataiba a már készen lévő részek védelmét.

 


Takarítás lakásfelújítás után – Előkészületek


A takarítás lakásfelújítás után sokkal könnyebb lehet ha már a lakásfelújítás során jó előre gondolnak a kész részek védelmére. Fontos, hogy a felújítási feladatok sorrendjét úgy tervezzék és ütemezzék be, hogy egy munkafolyamat ne tegye tönkre a már kész munkákat, és a szennyeződésektől is meglehessen kímélni a kész részeket. Éppen ezért jobb ha felülről haladnak lefelé a munkálatok során, és a padló csempézése, szőnyegezése, vagy parkettázása a felújítás végére marad. Sok problémát kerülhetnek el, ha a festés után kerülnek fel az ajtók, ezzel megvédve őket a festés közben szétcsöppenő foltoktól. A festés során érdemes az üveg felületeket alaposan leragasztani, és az ajtó kereteket is, hiszen így nem kell majd a felületekről lekapargatni a festék foltokat a munka végeztével. A takarítás lakásfelújítás után sokkal könnyebb lesz, ha minden munkafolyamat után a felesleges építőanyagokat, és a maradékokat eltávolítják. A takarítás lakásfelújítás után sokkal könnyebb lehet akkor, ha a munkafolyamatok tervezésénél ezt a szempontot is figyelembe veszik. 

 


Takarítás lakásfelújítás után – Az eltüntethetetlen por


A takarítás lakásfelújítás után egyik legnehezebb feladata megszabadulni a levegőben szálló portól, mely a munkafolyamatok során keletkezett. A lakás minden apró szegletében megtalálható, és akár a többszöri felmosás, portalanítás sem képes végleg megszűntetni a lakásban, ami nem csak esztétikailag nem mutat túl jól egy felújított lakásban, de az egészségre sincsen túl jó hatással. A takarítás lakásfelújítás után során nagyon nehéz megszabadulni a portól, és nagyon ok időbe, és energiába telhet, éppen ezért érdemes inkább profikra bízni az ilyen típusú takarítási problémákat, hiszen a szakképzett csapat a legjobb módszereket, és gépeket alkalmazva pillanatok alatt képes költséghatékonyan eltűntetni a lakásból a port.

 


Takarítás lakásfelújítás után – Szakszerű segítség elérhető áron


A takarítás lakásfelújítás után embert próbáló feladat, ráadásul nagyon költséges, és időigényes is lehet. A mindennapi teendők mellé nagyon nehéz beiktatni még ezeket a feladatokat is ráadásul az eredményt sem könnyű elérni. Éppen ezért jó választás lehet, ha a takarítás lakásfelújítás után feladatait inkább profi csapatra bízzák, hiszen így gondtalanul élvezhetik a patyolat tiszta lakás örömeit, anélkül, hogy a makacsabb szennyeződésekkel meg kellene küzdeniük. A takarítás lakásfelújítás után könnyedén kivitelezhető profi takarító csapattal, így a felszabadult időt a bútorok kiválasztására is lehet fordítani. Nem kell aggódni a makacs festék foltok és a por miatt sem, hiszen a Kék Harmónia csapata a legjobb takarító eszközökkel villám gyorsan képes megküzdeni ezekkel a kihívást jelentő szennyeződésekkel. 

 

 

Cégünk az Ön igényeihez teljes mértékben igazodva végzi el a takarítási feladatokat a lakásban, miközben kezeskedünk minden munkatársunkért. Referenciáink és a közel tíz éves fennállásunk garantálja a lehető legnagyobb szakértelmet és megbízhatóságot, amire az Ön lakókörnyezetének is szüksége van. Dolgozóink rendelkeznek a megfelelő szakmai hozzáértéssel, és minden olyan takarítási eszközzel, amelyek elengedhetetlenek a nagyobb munkálatok elvégzéséhez is.
 
 
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen ajánlatot tőlünk mihamarabb, hogy az egész lakás ragyogóan tisztává váljon!

Takarítás lakásfelújítás után könnyedén profi csapat segítségével!

Ossza meg!

Vissza: Takarítás magányszemélyeknek...
címkék:

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Tippek építkezésekhez

Tippek, hogy könnyebben menjen az építkezés!

Nem találta meg a megfelelő ingatlant, ezért úgy döntött, inkább megépítetti magának a tökéleteset, a saját elképzelései alapján? Egy építkezés nem kis feladat, és hosszú ideig is elhúzódhat, számtalan dologra oda kell figyelni a tervezéstől kezdve a...

Felújítás utáni nagytakarítás egyszerűen

Neked is meggyűlt a bajod a felújítás utáni nagytakarítással? Mutatjuk az okát, és a megoldást!

Véget ért a várva várt felújítás, örülnie kéne, de mégis úgy érzi, hogy összecsaptak a feje felett a hullámok? A csodás látvány helyett csak a káoszt, szemetet és a kosz látja mindenütt? Úgy érzi sosem lesz vége a felújításnak, mert a...

Nagytakarítás festés után: ezek a legjobb módszerek

Nagytakarítás festés után

A falak lefestésével még nem nyilváníthatja késznek a festési munkálatokat. Ugyanis vár még önre a nagytakarítás festés után, ami bár egyszerűnek tűnik, sajnos nem az. Rengeteg időbe, energiába, és tisztítószerbe is kerülhet, mire megszabadul a...

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten egyszerűen

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten

Az utóbbi években nagyon megugrott az építkezések száma. Mindenki építkezik, vagy legalább is felújít. Éppen ezért egyre fontosabb téma az építkezés utáni nagytakarítás Budapesten. Ugyanis, ha az épület, lakás, ház, iroda, vagy bármi egyéb épület...