Lakástakarítás, felújítás utáni takarítás a Kék Harmóniával: beszéljenek helyettünk referenciáink!

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

Lakástakarítás, felújítás utáni takarítás a Kék Harmóniával: beszéljenek helyettünk referenciáink!


Felújítás utáni nagytakarítás a 13. kerületben

Takarító cégként tudjuk, hogy mennyire fontos a megbízhatóság és a precíz munkavégzés, amelyek mindaddig csak üres szavak, amíg nincs mögöttük bizonyíték. Szeretnénk hát most bemutatni Önöknek egyik munkánkat, kitérve a takarítás részleteire! 


Felújítás utáni takarítás a 13. kerületben

Legszebb referencia munkáink közül való ez a 13. kerületi lakás, ahol az egymástól eltérő felületek eltérő bánásmódot is igényeltek a felújítás utáni takarítás során. Egész más jellegű takarítási technikát igényel ugyanis egy érdes csempe felülete, mint a téglafal, de ugyanígy mást egy eloxált fém kilincs vagy akár egy greslap – és ezekre csapatunknak különös figyelmet kellett fordítani a takarítás során.

 


Egyvalami azonban mégis közös volt ezekben a felületekben: a ráült építési törmelék és festékpor, vagyis maga a szennyeződés. Ám nem mindegy, melyik felületről mivel és hogyan próbáljuk meg a szennyeződést eltüntetni a felújítás utáni takarítás alkalmával. Legnagyobb kihívást a rászáradt festékpöttyök okozzák, főleg, ha azok a felületek apró repedéseibe, réseibe folytak bele. Általában a csempefelületekről legegyszerűbb eltávolítani a festékpöttyöket, mivel rövid meleg vizes áztatás után egy mosogató szivacs dörzsi felével könnyedén eltávolíthatóak. Ugyanez viszont nem mondható el, ha fa ajtókeretről, ajtóról, vagy greslapról van szó – amelyek a festés utáni nagytakarítás során komoly fejtörést okozhatnak a tulajdonosoknak. Ezeknél a felületeknél nem elég az áztatás, sem a dörzsölés, mert az apró porózus mélyedéseket nem éri el egyik eszköz sem. Ilyenkor a Brillance® termékcsalád professzionális tisztítószereit hívjuk segítségül, melyek között megtalálható például a greslap-tisztító is. 

 

 

Felújítás utáni nagytakarítás: van, amit nem lehet dörzsölni! 

A felújítások utáni nagytakarítások alkalmával sokszor találkozunk olyan felületekkel, amelyekkel óvatosan kell bánni, mert nem bírják a dörzsölést. A faajtó, a laminált padló, a bútorlapból készült szekrényajtók vagy bevonatos kilincsek, de akár a festett fém elemekből álló csillárok is okozhatnak meglepetést, ha nem szakszerűen bánunk velük a takarítás során. Minden esetben próbát kell végeznünk egy nem látható részen, hogy megtudjuk az adott felület hogyan reagál a tisztítószerre vagy a dörzsölésre. 

 

 

Feltáruló hibák a felújítás utáni nagytakarítások alkalmával: van, amit nem lehet eltűntetni…

Sokszor a takarítás során derül ki egy-egy kivitelezési hiba vagy sérülés, amit mások figyelmetlensége okozott, nem pedig a tisztítás. Ebbe a kategóriába tartozik, amikor lekoccan vagy megnyomódik egy ajtókeret a szállítás során, vagy összekarcolódik egy ablaküveg. Általában többször is át kell törölni egy felületet ahhoz, hogy meggyőződjünk a „folt” természetéről. Közelről nézve sokszor kiderül, hogy a „folt” örökre ottmarad, ugyanis az felületi sérülés, nem a felújítás során keletkezett, és nem eltávolítható szennyeződés. Ilyen estekben természetesen konzultálunk a tulajdonossal és hibalistát készítünk.  Ebben a gyönyörű lakásban nem találtunk ilyen jellegű hibát, de annál több érzékeny felületet pl. speciális bevonattal rendelkező kilincseket, melyekkel óvatosan kellett bánni, illetve gyönyörű mintázatú konyhacsempét, amelyen csak közelről lehetett látni a festékpöttyöket. 

 

 

A nehezen hozzáférhető helyek takarítása festés, felújítás után

Természetesen oda figyeltünk a rejtett, vagy nehezen hozzáférhető felületek tisztítására is, mert a festékpor nem válogat. Vízszintes és függőleges felületekre ugyanúgy leülepszik és ha egy kis vízzel találkozik – mint például a fürdőszobában – feltűnő szennyeződésmintázatot alkot, amit persze könnyebb is észrevenni. Az már egy másik kérdés, hogy hogyan takarítsuk el…

 

 

Ha Önnek is kihívást jelent a felújítás utáni takarítás keressen bennünket bizalommal! Kérje személyre szabott ajánlatunkat az alábbi gombra kattintva.

 

 

Segítséget kérjen tőlünk!

Ossza meg!

Vissza: Cikk kategória
címkék:

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Tippek építkezésekhez

Tippek, hogy könnyebben menjen az építkezés!

Nem találta meg a megfelelő ingatlant, ezért úgy döntött, inkább megépítetti magának a tökéleteset, a saját elképzelései alapján? Egy építkezés nem kis feladat, és hosszú ideig is elhúzódhat, számtalan dologra oda kell figyelni a tervezéstől kezdve a...

Felújítás utáni nagytakarítás egyszerűen

Neked is meggyűlt a bajod a felújítás utáni nagytakarítással? Mutatjuk az okát, és a megoldást!

Véget ért a várva várt felújítás, örülnie kéne, de mégis úgy érzi, hogy összecsaptak a feje felett a hullámok? A csodás látvány helyett csak a káoszt, szemetet és a kosz látja mindenütt? Úgy érzi sosem lesz vége a felújításnak, mert a...

Nagytakarítás festés után: ezek a legjobb módszerek

Nagytakarítás festés után

A falak lefestésével még nem nyilváníthatja késznek a festési munkálatokat. Ugyanis vár még önre a nagytakarítás festés után, ami bár egyszerűnek tűnik, sajnos nem az. Rengeteg időbe, energiába, és tisztítószerbe is kerülhet, mire megszabadul a...

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten egyszerűen

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten

Az utóbbi években nagyon megugrott az építkezések száma. Mindenki építkezik, vagy legalább is felújít. Éppen ezért egyre fontosabb téma az építkezés utáni nagytakarítás Budapesten. Ugyanis, ha az épület, lakás, ház, iroda, vagy bármi egyéb épület...