Vedd könnyedén a nagytakarítás építkezés után feladatait tippjeink segítségével

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!

Nagytakarítás építkezés után könnyedén, tippjeink segítségével


Nagytakarítás építkezés után szakemberek segítségével

Az építkezések egyik nagy kihívása a nagytakarítás építkezés után, mivel a munkafolyamatok során olyan szennyeződések kerülhetnek a lakásba melyeket esetenként nagyon nehéz, és időigényes lehet eltávolítani a felületekről. Most megmutatjuk melyik közismert praktika mennyire válik be a nagytakarítás építkezés után esetében.


Nagytakarítás építkezés után – Házi praktikák természetes alapanyagokkal


Az építkezés sok porral, és kosszal jár ez köztudott, de sajnos bármennyire is próbálunk előre felkészülni a ránk váró feladatokra lélekben, érhetnek meglepetések miután minden munkás elhagyta a területet. Az építkezés során ugyanis sok felület hajlamos lehet elszíneződni, a festés során az ablaküveg és még akár a kerete is tele lehet apró festék cseppekkel, és szinte végtelen azon makacs szennyeződéseknek a listája melyek egy építkezés során keletkezhetnek a lakásban. Sokan a mindennapi takarítás során a természetes anyagokból készített tisztítószerekre esküsznek. A szódabikarbóna valóban kiválóan tűnteti el a makacs zsíros lerakódásokat a konyhában, és a citrom és ecet keveréke és kiválóan teljesít a fürdőszobában hosszú évek során lerakódott vízkővel szemben, azonban nem biztos, hogy megállják a helyüket egy nagytakarítás építkezés után esetében. Sajnos a festék foltokhoz nem elég erős maró hatásúak, és az esetleges elszíneződéseket is csak több hetes áztatás után tudnák hatékonyan eltűntetni. A mindennapokban valóban jó szolgálatot tesznek ezek az ősi, és nagyon közismert házi praktikák, azonban jobban tesszük, ha a nagytakarítás építkezés után alkalmával nem ilyen módszereket alkalmazunk.

 


Nagytakarítás építkezés után – Drogériás tisztítószerek


Valljuk be bár nagyon fontos az egészség tudatosság, de a mindennapos takarítás során nehezen tudunk lemondani az olcsó, de nagyon hatékonynak számító drogériákban fellelhető tisztítószerekről. Ha minden esetben betartjuk, a használati utasítást nem károsíthatják egészségünket ezek a szerek, viszont valóban könnyedén fel tudják venni a versenyt az apróbb szennyeződésekkel. A Nagytakarítás építkezés után során azonban sajnos még ezek a szerek sem állják meg a helyüket, de valójában nem is erre a célra lettek kifejlesztve. Bár sokkal hatékonyabbak még az építkezés utáni nagytakarítás során is mint a ház praktikák, mégis sokkal költségkímélőbb megoldások léteznek, amik sokkal kevesebb időt és energiát fognak felemészteni. Ha valaki nagyon elszánt akkor kipróbálhatja ezeket a tisztítószereket, de ha gyors, és hatékony szeretne lenni az ember, akkor más megoldás után kell néznie.

 


Nagytakarítás építkezés után – A legjobb megoldás


Fontos megérteni, hogy a nagytakarítás építkezés után nem egy átlagos feladat, és a mindennap használt módszerek, és tisztítószerek, de még csak az eszközök sem alkalmasak arra, hogy ezekkel a specifikus szennyeződésekkel megbirkózzanak. Éppen ezért jó ötlet szakemberekre bízni a munka oroszlánrészét, hiszen így sok időt és energiát spórolhatunk meg vele. A Kék Harmónia csapata kifejezetten építkezések utáni nagytakarításra specializálódtak, így könnyedén tűntetik el a port, és még a legmakacsabb foltokat is az építkezés után. 

 

Nagytakarítás építkezés után – Miért a Kék Harmónia?

 
Cégünk az Ön igényeihez teljes mértékben igazodva végzi el a takarítási feladatokat a lakásban, miközben kezeskedünk minden munkatársunkért. Referenciáink és a közel tíz éves fennállásunk garantálja a lehető legnagyobb szakértelmet és megbízhatóságot, amire az Ön lakókörnyezetének is szüksége van. Dolgozóink rendelkeznek a megfelelő szakmai hozzáértéssel, és minden olyan takarítási eszközzel, amelyek elengedhetetlenek a nagyobb munkálatok elvégzéséhez is.

 

 
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen ajánlatot tőlünk mihamarabb, hogy az egész lakás ragyogóan tisztává váljon!

 

Nagytakarítás építkezés után könnyedén tippjeink segítségével

Ossza meg!

Vissza: Takarító cég Budapest -...
címkék:

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Általános nagytakarítás

Általános nagytakarítás

Az általános nagytakarítás minden lakásban elengedhetetlen, hiszen ezzel tesszük élhetővé az otthonunkat.  

Ne okozzon gondot az építkezés után nagytakarítás!

Építkezés után nagytakarítás könnyedén profik segítségével!

Szerencsére a gazdasági válság nyomai mára szinte teljesen eltűntek, ennek köszönhetően pedig manapság egyre többen fektetik megtakarításaikat ingatlanba. Sokan az újépítésű lakások helyett az építkezéseket, vagy felújításokat választják, ami igazán...

A lakástakarítás ősszel sosem volt egyszerűbb, mint trükkjeink segítségével

Lakástakarítás ősszel - Gyorsan és könnyen tippjeinkkel!

A tavaszi nagytakarítás általában nem szokott soha elmaradni, mert a tél végén mindenkinek jól esik egyik kicsit nyitni a tavaszi megújulás felé, és ebbe beletartozik a ház megújulása is. Azonban az iskolakezdés miatt, és a nyári szabadságok után a...