Vedd könnyedén a nagytakarítás építkezés után feladatait tippjeink segítségével

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

Nagytakarítás építkezés után könnyedén, tippjeink segítségével


Nagytakarítás építkezés után szakemberek segítségével

Az építkezések egyik nagy kihívása a nagytakarítás építkezés után, mivel a munkafolyamatok során olyan szennyeződések kerülhetnek a lakásba melyeket esetenként nagyon nehéz, és időigényes lehet eltávolítani a felületekről. Most megmutatjuk melyik közismert praktika mennyire válik be az építkezés utáni nagytakarítás során!


Nagytakarítás építkezés után: elég jók a házi praktikák?


Az építkezés sok porral, és kosszal jár ez köztudott, de sajnos bármennyire is próbálunk előre felkészülni a ránk váró feladatokra lélekben, érhetnek meglepetések miután minden munkás elhagyta a területet. Az építkezés során ugyanis sok felület hajlamos lehet elszíneződni, a festés során az ablaküveg és még akár a kerete is tele lehet apró festék cseppekkel, és szinte végtelen azon makacs szennyeződéseknek a listája melyek egy építkezés során keletkezhetnek a lakásban. Sokan a mindennapi takarítás során a természetes anyagokból készített tisztítószerekre esküsznek. A szódabikarbóna valóban kiválóan tűnteti el a makacs zsíros lerakódásokat a konyhában, és a citrom és ecet keveréke és kiválóan teljesít a fürdőszobában hosszú évek során lerakódott vízkővel szemben, azonban nem biztos, hogy megállják a helyüket egy építkezés utáni nagytakarítás esetében. Sajnos a festék foltokhoz nem elég erős maró hatásúak, és az esetleges elszíneződéseket is csak több hetes áztatás után tudnák hatékonyan eltűntetni. A mindennapokban valóban jó szolgálatot tesznek ezek az ősi, és nagyon közismert házi praktikák, azonban jobban tesszük, ha az építkezés utáni nagytakarítás alkalmával nem ilyen módszereket alkalmazunk.

 


Nagytakarítás építkezés után: mi van a drogériás tisztító szerekkel?


Valljuk be bár nagyon fontos az egészség tudatosság, de a mindennapos takarítás során nehezen tudunk lemondani az olcsó, de nagyon hatékonynak számító drogériákban fellelhető tisztítószerekről. Ha minden esetben betartjuk a használati utasítást nem károsíthatják egészségünket ezek a szerek, viszont valóban könnyedén fel tudják venni a versenyt az apróbb szennyeződésekkel. A nagytakarítás építkezés után azonban más helyzet... sajnos még ezek a szerek sem állják meg a helyüket, de valójában nem is erre a célra lettek kifejlesztve. Bár sokkal hatékonyabbak az építkezés utáni nagytakarítás során is mint a ház praktikák, mégis sokkal költségkímélőbb megoldások léteznek, amik sokkal kevesebb időt és energiát fognak felemészteni. Ha valaki nagyon elszánt akkor kipróbálhatja ezeket a tisztítószereket, de ha gyors, és hatékony szeretne lenni az ember, akkor más megoldás után kell néznie.

 


Nagytakarítás építkezés után: ez  a legjobb megoldás!


Fontos megérteni, hogy a nagytakarítás az építkezés után nem egy átlagos feladat, és a mindennap használt módszerek, és tisztítószerek, de még csak az eszközök sem alkalmasak arra, hogy ezekkel a specifikus szennyeződésekkel megbirkózzanak. Éppen ezért jó ötlet szakemberekre bízni a munka oroszlánrészét, hiszen így sok időt és energiát spórolhatunk meg vele. Csapatunk kifejezetten  az építkezések utáni nagytakarításra specializálódott, így könnyedén tűntetjükel a port, és még a legmakacsabb foltokat is az építkezés után. 

 

Nagytakarítás építkezés után – Miért a Kék Harmónia?

 
Cégünk az Ön igényeihez teljes mértékben igazodva végzi el a takarítási feladatokat a lakásban, miközben kezeskedünk minden munkatársunkért. Referenciáink és a közel tíz éves fennállásunk garantálja a lehető legnagyobb szakértelmet és megbízhatóságot, amire az Ön lakókörnyezetének is szüksége van. Dolgozóink rendelkeznek a megfelelő szakmai hozzáértéssel, és minden olyan takarítási eszközzel, amelyek elengedhetetlenek a nagyobb munkálatok elvégzéséhez is.

 

 
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen ajánlatot tőlünk mihamarabb, hogy az egész lakás ragyogóan tisztává váljon!

 

Nagytakarítás építkezés után könnyedén tippjeink segítségével

Ossza meg!

Vissza: Cikk kategória
címkék:

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Tippek építkezésekhez

Tippek, hogy könnyebben menjen az építkezés!

Nem találta meg a megfelelő ingatlant, ezért úgy döntött, inkább megépítetti magának a tökéleteset, a saját elképzelései alapján? Egy építkezés nem kis feladat, és hosszú ideig is elhúzódhat, számtalan dologra oda kell figyelni a tervezéstől kezdve a...

Felújítás utáni nagytakarítás egyszerűen

Neked is meggyűlt a bajod a felújítás utáni nagytakarítással? Mutatjuk az okát, és a megoldást!

Véget ért a várva várt felújítás, örülnie kéne, de mégis úgy érzi, hogy összecsaptak a feje felett a hullámok? A csodás látvány helyett csak a káoszt, szemetet és a kosz látja mindenütt? Úgy érzi sosem lesz vége a felújításnak, mert a...

Nagytakarítás festés után: ezek a legjobb módszerek

Nagytakarítás festés után

A falak lefestésével még nem nyilváníthatja késznek a festési munkálatokat. Ugyanis vár még önre a nagytakarítás festés után, ami bár egyszerűnek tűnik, sajnos nem az. Rengeteg időbe, energiába, és tisztítószerbe is kerülhet, mire megszabadul a...

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten egyszerűen

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten

Az utóbbi években nagyon megugrott az építkezések száma. Mindenki építkezik, vagy legalább is felújít. Éppen ezért egyre fontosabb téma az építkezés utáni nagytakarítás Budapesten. Ugyanis, ha az épület, lakás, ház, iroda, vagy bármi egyéb épület...