Lakásfelújítás utáni nagytakarítás ennyire még sosem volt egyszerű

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!

Lakásfelújítás utáni nagytakarítás könnyedén szakemberek bevonásával


Tippek, hogy könnyebben menjen a lakásfelújítás utáni nagytakarítás

A lakásfelújítás utáni nagytakarítás sok kihívást tartogat, hiszen a makacs szennyeződésekkel, és a sok lerakódott porral nagyon nehéz felvenni a harcot. Miért fordítanál heteket a takarításra, mikor egy kis odafigyeléssel a munkafolyamatok során sok szennyeződéstől kímélheted meg az új burkolatokat, és felületeket a lakásban. Tippjeink segítségével nagyban lerövidítheted a lakásfelújítás utáni nagytakarítás időtartamát.


Lakásfelújítás utáni nagytakarítás – Az okos tervezés az alapja mindennek


Minden építkezés és felújítás első munkafolyamata az alapos tervezés. Ne csak a kivitelezést, de az egyes folyamatok menetét is tervezd meg alaposan. Ilyenkor még lehetőséged van olyan védelmi elemeke is betervezni a munkafolyamatokba, melyek segítségével nagyban lerövidítheted a lakásfelújítás utáni nagytakarítás időtartamát. A tervezés során ügyelj rá, hogy a sok kosszal járó munkákat az előtt végezzék el mielőtt már elkészült a festés, és burkolat a padlón. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy először lerakják a vadi új parkettát, vagy a padló burkolatokat, és csak utána állnak neki festeni. Ez a lakásfelújítás utáni nagytakarítás szempontjából egy nagyon rossz döntés, hiszen a festés során bármennyire is alaposan takarjátok le a már elkészült felületeket, szinte lehetetlen megakadályozni, hogy apró festék cseppek átjussanak a takaró fólián. Éppen ezért fontos lépés a tervezés, mert ha jól csoportosítod az elvégzendő munkákat sok kaparástól, és súrolástól menteheted meg magad a lakásfelújítás után.

 


Lakásfelújítás utáni nagytakarítás – Kivitelezés


Hiába a sok tervezés, és a mentő ötletek a por és a szennyeződések elkerülésére, ha utána senki sem alkalmazza őket. A felújítási munkákat végző szakemberek hajlamosak megfeledkezni a védelemről, és sokukra igaz, hogy festésnél, csempe vágásnál, vagy akár a bontási folyamatban nem járnak el elég körültekintően, és olyan makacs foltokat hagynak a munka végeztél maguk után, melyeket a későbbiekben képtelenség lesz majd eltakarítani. A kivitelezés során azt javasoljuk, senki se hagyja a lakásfelújítást végző szakemberekre a védelem kiépítésének feladatát, hiszen nem ők fognak majd később ott lakni, és a lakásfelújítás utáni nagytakarítás sem az ő feladatuk lesz majd, így számukra nem olyan fontos ez a feladat, mint Önöknek. Természetesen ezen állítások nem minden kivitelező cégre igazak, de jobb előre felkészülni, mint a lakásfelújítás utáni nagytakarítás során szembesülni az esetlegesen eltakarítatlannak minősülő szennyeződésekkel.

 


Lakásfelújítás utáni nagytakarítás – Miután véget ért a felújítás


A lakásfelújítás utáni nagytakarítás elkerülhetetlen, bármennyire nem szereti senki sem a munkálatoknak ezen részét. Már közel a cél, és a teljes berendezés kiépítése előtt már csak a nagytakarítás van hátra. Sokaknak meggyűlik a bajuk a lakásfelújítás utáni nagytakarítás feladataival, hiszen az általános tisztítószerek, melyeket mindennap használunk ezekkel a makacs szennyeződésekkel szemben sok esetben teljesen hatástalanok. A Kék Harmónia csapata azonban szakszerű vegyszerekkel, és felszereléssel képes felvenni a harcot a lakásfelújítás utáni nagytakarítás során a szennyeződésekkel, és akár még festékfoltokkal szemben is. A por általában a legnagyobb probléma, hiszen semmilyen védő fólia nem nyújt menekvést előle, és ilyenkor a munkálatok befejezése után általában vastag porréteg fed mindent. A por nem egészséges, és mivel egyre többen allergiások rá minél előbb szeretnénk teljes mértékben megszabadulni tőle a lakásban. Erre is tökéletes megoldást tudnak nyújtani a Kék Harmónia szakemberi, hogy Önnek már tényleg csak a lakás berendezésének megtervezésével kelljen foglalkoznia

 

Lakásfelújítás utáni nagytakarítás  – Miért a Kék Harmónia?


Cégünk az Ön igényeihez teljes mértékben igazodva végzi el a takarítási feladatokat a lakásban, miközben kezeskedünk minden munkatársunkért. Referenciáink és a közel tíz éves fennállásunk garantálja a lehető legnagyobb szakértelmet és megbízhatóságot, amire az Ön lakókörnyezetének is szüksége van. Dolgozóink rendelkeznek a megfelelő szakmai hozzáértéssel, és minden olyan takarítási eszközzel, amelyek elengedhetetlenek a nagyobb munkálatok elvégzéséhez is.

 

 
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen ajánlatot tőlünk mihamarabb, hogy az egész lakás ragyogóan tisztává váljon!

Lakásfelújítás utáni nagytakarítás egyszerűen tippjeink segítségével

 

Ossza meg!

Vissza: Takarító cég Budapest -...
címkék:

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Általános nagytakarítás

Általános nagytakarítás

Az általános nagytakarítás minden lakásban elengedhetetlen, hiszen ezzel tesszük élhetővé az otthonunkat.  

Olcsó és gyors lakástakarítás tippek mindenkinek

Gyors lakástakarítás - Tippek, hogy Önnek is könnyen menjen

Mindenki egy gyors lakástakarításra vágyik, azonban sok esetben napokat vesz igénybe mire képesek vagyunk a teljes lakást kitakarítani. Általában mire a végére érnek a folyamatnak, már kezdhetik is az elejéről, és egy soha véget nem érő körforgásban...

Takarítás télen - Könnyedén profik segítségével

Vegye könnyedén a takarítás télen feladatokat profi szakemberek segítségével

A takarítás télen nem egyszerű feladat, hiszen a hideg időben nem túl sok kedve van az embernek neki állni az ablakpucolásnak, vagy a nagyobb házkörüli feladatoknak. Azonban a makacs szennyeződések, és a baktériumok megtelepedése ellen nem árt ebben az...

Ne spóroljon  a téli nagytakarítás feladatainak elvégzésén, mert sok baktérium veszélyeztethet

Téli nagytakarítás - Az új évet egy tiszta lakásban kell elkezdeni

A tél leginkább a a karácsonyi időszakra összpontosul, pedig után is érdemes belevetni magunkat a téli nagytakarítás feladataiba. Fontos, hogy ilyenkor se hanyagolja el, hiszen 3-4 hónap alatt, amíg a tél tart elképesztő mennyiségű kosz, és szennyeződés...