Milyen gyakran érdemes takarítani?

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

Milyen gyakran érdemes takarítani?


Milyen gyakran érdemes takarítani?

Rengetegen képesek túlzásba esni, ha a takarításról van szó. Akadnak azonban olyanok is, akik képtelenek rászánni magukat az otthonuk folyamatos rendben tartására. Adunk néhány tippet, amivel könnyedén be tudod osztani az idődet! 


 

 

 

 

A takarítással is könnyen túlzásba lehet esni, ám akadnak olyanok is, akik nem tudják sűrűn rászánni magukat. Gyakran a hétköznapokban nem jut idő arra, hogy minden elöl hagyott holmit visszapakoljunk az eredeti helyére, ezért általában egyre több teendő zúdul a nyakunkba hétvégén.

 

A heti feladatok 

 

A söprést érdemes hetente többször elvégezni, míg a porszívózást felmosást általában elég hetente egyszer. A portalanítást és nagymosást is jobb, ha hétvégén végzed el. A fürdőszoba tisztítása attól függ, hogy hány ember és milyen gyakorisággal használja. A törölközőket cseréld sűrűn, hiszen minél többször használod, annál gyorsabban használódik. Ha nem szárad meg teljesen, könnyedén elkezdhet büdösödni, ami annak a jelen, hogy megjelennek a penészek és a gombák a szövetszálak között.

 

A havi feladatok 

 

Havonta érdemes ágyneműt mosni és ezzel együtt a függönyöket is. Az elhalt bőr, szőr, izzadság az ágynemű szálai között kiváló melegágy az atkáknak, amik könnyedén allergiához vezetnek. Az apróságokra sem árt odafigyelni, mint a kapcsolók, kilincsek áttörölgetése.

 

Nagytakarítás 3 havonta 

 

Amennyiben hétvégén ki tudod takarítani a lakást, akkor az igazi nagytakarítást elég körülbelül 3 havonta elvégezned. Ilyenkor a szokásos teendők mellett a ruhásszekrényt, konyhaszekrényt sem árt átválogatni, selejtezni. Ilyenkor húzd elő a bútorokat is, mosd le az ablakokat. Háromhavonta a hűtő leolvasztása, kitakarítása is javasolt, hiszen az ételeink többségét itt tároljuk, ezért nem mindegy, hogy milyen állapotban van.

Szerző: Kék Harmónia

Ossza meg!

Vissza: Cikk kategória
címkék: ablak, fürdőszoba, konyha, nagytakarítás, nappali, otthon

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Tippek építkezésekhez

Tippek, hogy könnyebben menjen az építkezés!

Nem találta meg a megfelelő ingatlant, ezért úgy döntött, inkább megépítetti magának a tökéleteset, a saját elképzelései alapján? Egy építkezés nem kis feladat, és hosszú ideig is elhúzódhat, számtalan dologra oda kell figyelni a tervezéstől kezdve a...

Felújítás utáni nagytakarítás egyszerűen

Neked is meggyűlt a bajod a felújítás utáni nagytakarítással? Mutatjuk az okát, és a megoldást!

Véget ért a várva várt felújítás, örülnie kéne, de mégis úgy érzi, hogy összecsaptak a feje felett a hullámok? A csodás látvány helyett csak a káoszt, szemetet és a kosz látja mindenütt? Úgy érzi sosem lesz vége a felújításnak, mert a...

Nagytakarítás festés után: ezek a legjobb módszerek

Nagytakarítás festés után

A falak lefestésével még nem nyilváníthatja késznek a festési munkálatokat. Ugyanis vár még önre a nagytakarítás festés után, ami bár egyszerűnek tűnik, sajnos nem az. Rengeteg időbe, energiába, és tisztítószerbe is kerülhet, mire megszabadul a...

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten egyszerűen

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten

Az utóbbi években nagyon megugrott az építkezések száma. Mindenki építkezik, vagy legalább is felújít. Éppen ezért egyre fontosabb téma az építkezés utáni nagytakarítás Budapesten. Ugyanis, ha az épület, lakás, ház, iroda, vagy bármi egyéb épület...