Így takarítsd ki villámgyorsan a fürdőszobádat!

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

Így takarítsd ki villámgyorsan a fürdőszobádat!


Így takarítsd ki villámgyorsan a fürdőszobádat!

Takarítani nem mindenki szeret, azonban ezt a folyamatot nem lehet kikerülni. Adunk néhány tippet, amivel villámgyorsan kitakaríthatod a fürdőszobádat!


 

 

 

A fürdőszoba rendben tartása 

 

A tavaszi nagytakarítások már véget értek, de a rendrakásnak, otthonunk tisztántartásának ezzel nem mondhatunk búcsút, hiszen a takarítás egy olyan folyamat, amit nem lehet kihagyni a mindennapokból. A fürdőszoba rendben tartását sokan a lista végére helyezik, pedig az egyik legtöbb higiéniát igénylő helyiség. Ha te is azok közé tartozol, akik nem szeretnek sok időt a fürdőszoba takarítással eltölteni, ezeket a tippeket érdemes alkalmaznod.

 

Pakold el a felesleges ruhadarabokat! 

 

Mindenképp azzal kell kezdened a takarítást, hogy elpakolod a felesleges ruhadarabokat, a szennyesbe vagy a szekrénybe. Így nemcsak könnyebben átlátható lesz a helyiség, de megóvod a ruhadarabjaidat attól, hogy esetleg valamilyen tisztítószer csöpögjön rájuk, ami miatt akár tönkre is mehetnek. Ezután érdemes a WC kitakarításával foglalkoznod, hiszen itt sokkal több időt kell hagyni a tisztítószereknek, mint a többi a lakás többi részében. Első lépésben törölgesd le kívülről, aztán jöhet a kefélés belülről. Végül jöhet az öblítés, majd önts a WC-be fertőtlenítőt vagy vízkőoldót. A tisztítószereket már ne öblítsd le, hanem hagyd állni, amíg takarítasz.

 

Foglalkozz az apróságokkal! 

 

Érdemes ezután körülnézned a helyiségben, ha kell esetleg függönyt cserélned, pókhálót leszedni, azt ilyenkor tedd meg. Takarításnál fentről haladj lefelé, hiszen így nem teszed tönkre a korábbi munkádat. Most már a kisebb dolgokkal is foglalkozhatsz. A polcokról pakolj le mindent, hiszen így kevesebb időd megy el vele, mintha egyesével vennéd le a tubusokat. Ha mindent lepakoltál, takarítsd le a tükröket, ezután jöhetnek a polcok. Ezután öblítsd ki a csapot és a kádat. Ha valamilyen szennyeződés megfogta a kádat, érdemes tisztítószert permetezni rá. Amíg a szer dolgozik, moss fel, ám ha sok haj van a padlón érdemes előtte felporszívózni vagy felsöpörni. Ha ezekkel is kész vagy nincs más hátra, mint kiöblíteni a kádat, majd lehúzni a WC-t.

Szerző: Kék Harmónia

Ossza meg!

Vissza: Cikk kategória
címkék: nagytakarítás, nappali, otthon, tisztaság, tisztítás, tisztítószer

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Tippek építkezésekhez

Tippek, hogy könnyebben menjen az építkezés!

Nem találta meg a megfelelő ingatlant, ezért úgy döntött, inkább megépítetti magának a tökéleteset, a saját elképzelései alapján? Egy építkezés nem kis feladat, és hosszú ideig is elhúzódhat, számtalan dologra oda kell figyelni a tervezéstől kezdve a...

Felújítás utáni nagytakarítás egyszerűen

Neked is meggyűlt a bajod a felújítás utáni nagytakarítással? Mutatjuk az okát, és a megoldást!

Véget ért a várva várt felújítás, örülnie kéne, de mégis úgy érzi, hogy összecsaptak a feje felett a hullámok? A csodás látvány helyett csak a káoszt, szemetet és a kosz látja mindenütt? Úgy érzi sosem lesz vége a felújításnak, mert a...

Nagytakarítás festés után: ezek a legjobb módszerek

Nagytakarítás festés után

A falak lefestésével még nem nyilváníthatja késznek a festési munkálatokat. Ugyanis vár még önre a nagytakarítás festés után, ami bár egyszerűnek tűnik, sajnos nem az. Rengeteg időbe, energiába, és tisztítószerbe is kerülhet, mire megszabadul a...

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten egyszerűen

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten

Az utóbbi években nagyon megugrott az építkezések száma. Mindenki építkezik, vagy legalább is felújít. Éppen ezért egyre fontosabb téma az építkezés utáni nagytakarítás Budapesten. Ugyanis, ha az épület, lakás, ház, iroda, vagy bármi egyéb épület...