Illatosítsd a levegőt a porszívód segítségével!

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

Illatosítsd a levegőt a porszívód segítségével!


Porszívó illatosító házilag

Hogyan lehet vegyíteni a kellemest a hasznossal? Illatosítsd a levegőt, miközben porszívózol! Így üthetsz két legyet egy csapásra! Megmutatjuk, mit is kell tenned.


 

 

 

 

 

 

 

Biztosan te is felfedezted már, hogy a porszívózás közben egy jellegzetes szag terjeng, ez pedig annak köszönhető, hogy a készülék visszafújja a levegőbe a mikroport, amennyiben nem speciális készülékkel rendelkezel, mely ezt megakadályozná. Ezek az apró szemcsék képesek átjutni a szűrön illetve a porzsákon, ezt visszajuttatva a levegőbe.

 

 

A jó hír, hogy van egy módszer, amivel a kellemetlen porszívó szag helyett kellemes, friss illatot juttathatsz a levegőbe, segítségével pedig még légfrissítőkre és egyéb illatosítókra sem lesz szükséged. Akár boltokban is hozzájuthatsz különféle porzsákba helyezhető illatrudak, illatzsákok, vagy akár felporszívózható illatgyöngyök, de ezeket akár te magad is helyettesítheted otthon, egyszerűen, illóolaj segítségével.

 

 

Szerezz be vattapamacsot vagy vattakorongot, pár cseppet csepegtess rá a kedvenc illatú illóolajodból, helyezd a porzsákba, az aroma pedig szépen el fog terjedni majd az egész lakásban.

Szerző: Kék Harmónia

Ossza meg!

Vissza: Cikk kategória
címkék: lakás, otthon, szoba, takarítás, természetes, tisztaság

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Tippek építkezésekhez

Tippek, hogy könnyebben menjen az építkezés!

Nem találta meg a megfelelő ingatlant, ezért úgy döntött, inkább megépítetti magának a tökéleteset, a saját elképzelései alapján? Egy építkezés nem kis feladat, és hosszú ideig is elhúzódhat, számtalan dologra oda kell figyelni a tervezéstől kezdve a...

Felújítás utáni nagytakarítás egyszerűen

Neked is meggyűlt a bajod a felújítás utáni nagytakarítással? Mutatjuk az okát, és a megoldást!

Véget ért a várva várt felújítás, örülnie kéne, de mégis úgy érzi, hogy összecsaptak a feje felett a hullámok? A csodás látvány helyett csak a káoszt, szemetet és a kosz látja mindenütt? Úgy érzi sosem lesz vége a felújításnak, mert a...

Nagytakarítás festés után: ezek a legjobb módszerek

Nagytakarítás festés után

A falak lefestésével még nem nyilváníthatja késznek a festési munkálatokat. Ugyanis vár még önre a nagytakarítás festés után, ami bár egyszerűnek tűnik, sajnos nem az. Rengeteg időbe, energiába, és tisztítószerbe is kerülhet, mire megszabadul a...

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten egyszerűen

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten

Az utóbbi években nagyon megugrott az építkezések száma. Mindenki építkezik, vagy legalább is felújít. Éppen ezért egyre fontosabb téma az építkezés utáni nagytakarítás Budapesten. Ugyanis, ha az épület, lakás, ház, iroda, vagy bármi egyéb épület...