A hintőpor, mint háztartási eszköz - Takaríts hintőporral!

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

A hintőpor, mint háztartási eszköz - Takaríts hintőporral!


A hintőpor, mint háztartási eszköz - Takaríts hintőporral!

Nem is gondolnád, hogy a hintőpor, mint háztartási eszköz, tökéletesen beválik. Rengeteg tisztítószerről halhattál már, de a hintőpor biztosan nem a hétköznapi takarítási eszközök közé tartozik! Megmutatjuk, hogyan is alkalmazhatod, ezt a legtöbb háztartásban megtalálható eszközt.


 

A hintőpor alkalmazása

 

A hintőpor nedvességfelszívó hatása révén remek fertőtlenítő és gombaölő hatású lehet penészes felületeken, és alkalmazhatod a nedvesség által károsodott régi könyveken is.

 

A textíliákat szennyező zsírfoltok ellen is hatékony megoldás lehet, akár egy terítőről, egy szőnyegről, bútorkárpitról vagy a ruháidról legyen szó.

 

 

A szőnyegről, fotelról vagy kanapéról könnyen eltávolíthatod az olajos, zsíros foltokat a kellemetlen szagokkal együtt, ha jó alaposan megszórod hintőporral, hagyod hatni pár órán keresztül, vagy akár egy egész éjszakán át, majd felporszívózod a rajta maradt port.

 

A műveletet addig ismételd, amíg a kívánt hatást el nem éred, és a szennyeződés eltűnik. Ha a ruhádra csöppent valamilyen olaj, vagy zsíros anyag, szórd meg minél hamarabb hintőporral, dörzsöld be vele, majd dobd a mosógépbe mosásra.

 

 

Nem kell feltétlenül hintőport vásárolnod takarítási célra, de ha maradt egy kevés a flakonban, mindenképpen érdemes felhasználni a maradékot!

Szerző: Kék Harmónia

Ossza meg!

Vissza: Cikk kategória
címkék: bútor, egyszerű, folt, folttisztítás, takarítás, tisztaság, tisztítás, tisztítószer

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Tippek építkezésekhez

Tippek, hogy könnyebben menjen az építkezés!

Nem találta meg a megfelelő ingatlant, ezért úgy döntött, inkább megépítetti magának a tökéleteset, a saját elképzelései alapján? Egy építkezés nem kis feladat, és hosszú ideig is elhúzódhat, számtalan dologra oda kell figyelni a tervezéstől kezdve a...

Felújítás utáni nagytakarítás egyszerűen

Neked is meggyűlt a bajod a felújítás utáni nagytakarítással? Mutatjuk az okát, és a megoldást!

Véget ért a várva várt felújítás, örülnie kéne, de mégis úgy érzi, hogy összecsaptak a feje felett a hullámok? A csodás látvány helyett csak a káoszt, szemetet és a kosz látja mindenütt? Úgy érzi sosem lesz vége a felújításnak, mert a...

Nagytakarítás festés után: ezek a legjobb módszerek

Nagytakarítás festés után

A falak lefestésével még nem nyilváníthatja késznek a festési munkálatokat. Ugyanis vár még önre a nagytakarítás festés után, ami bár egyszerűnek tűnik, sajnos nem az. Rengeteg időbe, energiába, és tisztítószerbe is kerülhet, mire megszabadul a...

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten egyszerűen

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten

Az utóbbi években nagyon megugrott az építkezések száma. Mindenki építkezik, vagy legalább is felújít. Éppen ezért egyre fontosabb téma az építkezés utáni nagytakarítás Budapesten. Ugyanis, ha az épület, lakás, ház, iroda, vagy bármi egyéb épület...