Budapest lakástakarítás - igazán könnyen házi megoldásokkal

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

Budapest lakástakarítás - Sosem volt még egyszerűbb


Kihagyhatatlan tippek - Budapest lakástakarítás

A lakástakarítást többféleképpen is el lehet végezni, de nem mindegy milyen módszereket, és vegyszereket használunk. Egészségünk megőrzés érdekében jobb ha természetes alapanyagokhoz nyúlunk. Vajon it találhatunk a konyhánkban, ami tökéletesen képes oldani a zsírt, és képes gyorsan eltüntetni a makacs lerakódásokat? Most megmutatjuk mit mire érdemes használni Budapest lakástakarítás során. 


Egy Budapest lakástakarítás nem egyszerű feladat, hiszen sokféle felület, és még több féle szennyeződés található szerte a lakásban. Egy háziasszonynak igazi kihívás minden felületre és koszra megtalálni a megfelelő tisztítószert, és egyközöket, főleg hogy ha az egészség megőrzés is fontos szempont a tisztítószer kiválasztásánál. A lakásban kevesen tudják, de számos olyan alapanyag fellelhető, melyek tökéletesek a takarítási feladatok ellátásához. Nem mindegy azonban, hogy milyen típusú szennyeződéshez melyiket is választjuk, azonban garantált, hogy sokkal egészségesebb ezen tisztítószerek használata, mint a boltban kapható erős vegyszereké, és sok esetben jobban is tisztítanak mint a bolti verziók. 

 

Budapest lakástakarítás – Egy igazi csodaszer


A legismertebb otthon is megtalálható természetes tisztítószer, az ecet. Nagy seígtséget jelenthet egy Budapest lakástakarítás során. Mindenki hallott már róla, azonban kevesen használjak, pedig valóban egy igazi sodaszerről beszélhetünk az ecet esetében. Az ecet leginkább a fürdőszobában jelenthet nagy segítséget. Képes akár egy éjszaka alatt eltváolítani a lerakódott, és nehezen eltávolítható vízkő nagyrészét, ezenkívül rendkívül jó szagtalanító hatással is bír. Ez utóbbi kifejezetten jól jöhet a penészes, dohos mosogépek takarításánál. Képes egy régóta nem használt, büdös szaggal rendelkező mosógépet új állapotúvá varázsolni akár egyetlen mosás után is. Elképesztő amit az ecet a fürdőszobában képes eltakarítani,ezért mindenképpen érdemes a makacsabb szennyeződések, vízkő, és szappanlerakódás esetén is használni. 

 

Budapest lakástakarítás – A foltok ellensége

A só kifejejezetten jól alkalmazható a lakás bizonyos pontjain takarítási céllal. Sok nagyobb galibából húzott már ki, amikor éppen kiborult a vörösbor a szőnyegre, vagy lecsöpögött a paradicsomszósz a kanapéra. A só képes kiszívni a foltokat a nehezen tisztítható kárpitokból is, persze csak ha azok felülete nedves. Elképesztő segítséget jelent egy  Budapest lakástakarítás során, főleg mióta gyerekek is laknak a házban, hiszen a foltoktól ennél könnyebben nem is lehetne megszabadulni. A nagy szemű sókat ajánlom mindnekinek vészhelyzetre, garantáltan nem fog cserben hagyni.

 

Budapest lakástakarítás – Frisseség mindenhol

A citromnak elképesztően jó illata van, ezért is szeretem annyira a lakástakarítás során alkalmazni. Ezen kívül fényessé teszi a felületeket, szanitereket, melyeket semmi mással nem tudtam eddig ennyire csillogóvá varázsolni. A citrom másik nagy előnye, hogy a makacsabb szennyeződésekkel, vízkőlerakódásokkal is képes könnyedén leszámolni egy Budapest lakástakarítás során. Lehetne ennél szuperebb, és természetesebb egy tisztítószer?

 

Budapest lakástakarítás – A legjobb megoldás

A takarítás sokszor kifoghat a háziasszonyokon, hiszen a sok mindennapi teendő mellett nem mindig marad idő, kedv, energia a nagytakarítás feladatainak elvégzésére. Ebben az esetben a legjobb választás egy Budapest lakástakarítás esetében egy profi szakemberekből álló csapat felfogadása, akik pontosan tudják mivel lehet a legkönnyebben eltüntetni a makacs szennyeződéseket és lerakódásokat. 

Cégünk az Ön igényeihez teljes mértékben igazodva végzi el a takarítási feladatokat a lakásban, miközben kezeskedünk minden munkatársunkért. Referenciáink és a közel tíz éves fennállásunk garantálja a lehető legnagyobb szakértelmet és megbízhatóságot, amire az Ön lakókörnyezetének is szüksége van. Dolgozóink rendelkeznek a megfelelő szakmai hozzáértéssel, és minden olyan takarítási eszközzel, amelyek elengedhetetlenek a nagyobb munkálatok elvégzéséhez is.


Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen ajánlatot tőlünk mihamarabb, hogy az egész lakás ragyogóan tisztává váljon!

 

Budapest lakástakarítás könnyedén

Ossza meg!

Vissza: Takarítás magányszemélyeknek...
címkék:

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Hétvégi irodatakarítás Budapesten a legnagyobb szakértelemmel

Hétvégi irodatakarítás Budapest

Az irodák takarítása ugyanannyira fontos, mint az otthonunké, hiszen itt is rengeteg időt töltünk el. Egészségünk megóvása, illetve a jó komfortérzetünk kialakítása miatt nagyon fontos az irodák rendszeres takarítása. De mikor kerítsenek erre sort, ha...

Hatékon irodaház takarítás Budapesten

Irodaház takarítás Budapesten

Ha takarításról van szó, sokan elsősorban az otthoni takarításra gondolnak, pedig a dolog itt nem ér véget. Az irodaház takarítás épp ugyanannyira fontos, mint az otthoni takarítás, ráadásul sokkal nagyobb szaktudást és professzionális eszközöket, illetve...

Hol található a legtöbb baktérium a lakásban?

Hol található a legtöbb baktérium a lakásban?

Takarítás során a legfontosabb feladat a harmonikus, tiszta környezet megteremtése mellett, hogy azokat a „helyeket” is megtisztítsuk, amin talán nem is látszik, hogy koszos… Pedig a legtöbb esetben éppen az ilyen felületeken tenyészik a legtöbb baktérium!

Takarítás digitalizálva: modern kütyük otthona kitakarítására

Takarítás digitalizálva: modern kütyük otthona kitakarítására

A világ rohamosan fejlődik, szinte nap mint nap jelennek meg újabb termékek, amelyek a digitalizáció segítségével megkönnyítik egy kicsit mindennapjainkat – és ez alól a takarítás sem kivétel. De valóban olyan jól teljesítenek ezek, mint ha te magad takarítanál?