Budapest lakástakarítás - igazán könnyen házi megoldásokkal

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

Budapest lakástakarítás - Sosem volt még egyszerűbb


Kihagyhatatlan tippek - Budapest lakástakarítás

A lakástakarítást több féle képpen is el lehet végezni, de nem mindegy milyen módszereket, és vegyszereket használunk. Egészségünk megőrzés érdekében jobb ha természetes alapanyagokhoz nyúlunk. Vajon it találhatunk a konyhánkban ami tökéletesen képes oldani a zsírt, és képes gyorsan eltüntetni a makacs lerakódásokat? Most megmutatjuk mit mire érdemes használni Budapest lakástakarítás során. 


Egy Budapest lakástakarítás nem egyszerű feladat, hiszen sokféle felület, és még több féle szennyeződés található szerte a lakásban. Egy háziasszonynak igazi kihívás minden felületre és koszra megtalálni a megfelelő tisztítószert, és egyközöket, főleg hogy ha az egészség megőrzés is fontos szempont a tisztítószer kiválasztásánál. A lakásban kevesen tudják, de számos olyan alapanyag fellelhető, melyek tökéletesek a takarítási feladatok ellátásához. Nem mindegy azonban, hogy milyen típusú szennyeződéshez melyiket is választjuk, azonban garantált, hogy sokkal egészségesebb ezen tisztítószerek használata, mint a boltban kapható erős vegyszereké, és sok esetben jobban is tisztítanak mint a bolti verziók. 

 

Budapest lakástakarítás – Egy igazi csodaszer


A legismertebb otthon is megtalálható természetes tisztítószer, az ecet. Nagy seígtséget jelenthet egy Budapest lakástakarítás során. Mindenki hallott már róla, azonban kevesen használjak, pedig valóban egy igazi sodaszerről beszélhetünk az ecet esetében. Az ecet leginkább a fürdőszobában jelenthet nagy segítséget. Képes akár egy éjszaka alatt eltváolítani a lerakódott, és nehezen eltávolítható vízkő nagyrészét, ezenkívül rendkívül jó szagtalanító hatással is bír. Ez utóbbi kifejezetten jól jöhet a penészes, dohos mosogépek takarításánál. Képes egy régóta nem használt, büdös szaggal rendelkező mosógépet új állapotúvá varázsolni akár egyetlen mosás után is. Elképesztő amit az ecet a fürdőszobában képes eltakarítani,ezért mindenképpen érdemes a makacsabb szennyeződések, vízkő, és szappanlerakódás esetén is használni. 

 

Budapest lakástakarítás – A foltok ellensége

A só kifejejezetten jól alkalmazható a lakás bizonyos pontjain takarítási céllal. Sok nagyobb galibából húzott már ki, amikor éppen kiborult a vörösbor a szőnyegre, vagy lecsöpögött a paradicsomszósz a kanapéra. A só képes kiszívni a foltokat a nehezen tisztítható kárpitokból is, persze csak ha azok felülete nedves. Elképesztő segítséget jelent egy  Budapest lakástakarítás során, főleg mióta gyerekek is laknak a házban, hiszen a foltoktól ennél könnyebben nem is lehetne megszabadulni. A nagy szemű sókat ajánlom mindnekinek vészhelyzetre, garantáltan nem fog cserben hagyni.

 

Budapest lakástakarítás – Frisseség mindenhol

A citromnak elképesztően jó illata van, ezért is szeretem annyira a lakástakarítás során alkalmazni. Ezen kívül fényessé teszi a felületeket, szanitereket, melyeket semmi mással nem tudtam eddig ennyire csillogóvá varázsolni. A citrom másik nagy előnye, hogy a makacsabb szennyeződésekkel, vízkőlerakódásokkal is képes könnyedén leszámolni egy Budapest lakástakarítás során. Lehetne ennél szuperebb, és természetesebb egy tisztítószer?

 

Budapest lakástakarítás – A legjobb megoldás

A takarítás sokszor kifoghat a háziasszonyokon, hiszen a sok mindennapi teendő mellett nem mindig marad idő, kedv, energia a nagytakarítás feladatainak elvégzésére. Ebben az esetben a legjobb választás egy Budapest lakástakarítás esetében egy profi szakemberekből álló csapat felfogadása, akik pontosan tudják mivel lehet a legkönnyebben eltüntetni a makacs szennyeződéseket és lerakódásokat. 

Cégünk az Ön igényeihez teljes mértékben igazodva végzi el a takarítási feladatokat a lakásban, miközben kezeskedünk minden munkatársunkért. Referenciáink és a közel tíz éves fennállásunk garantálja a lehető legnagyobb szakértelmet és megbízhatóságot, amire az Ön lakókörnyezetének is szüksége van. Dolgozóink rendelkeznek a megfelelő szakmai hozzáértéssel, és minden olyan takarítási eszközzel, amelyek elengedhetetlenek a nagyobb munkálatok elvégzéséhez is.


Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen ajánlatot tőlünk mihamarabb, hogy az egész lakás ragyogóan tisztává váljon!

 

Budapest lakástakarítás könnyedén

Ossza meg!

Vissza: Takarító cég Budapest -...
címkék:

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Általános nagytakarítás

Általános nagytakarítás

Az általános nagytakarítás minden lakásban elengedhetetlen, hiszen ezzel tesszük élhetővé az otthonunkat.  

próbálja ki teljes lakástakarítás tippjeinket

Teljes lakástakarítás könnyedén

A tejes lakástakarítás képes kifogni az emberen. A sok lerakódott kosz a kevésbé látható helyeken ilyenkor válik jól lthatóvá, és bizony a nem takartott területeken olyan szennyeződések rakódhatnak le, melyekkel az egyszer takarítószerek nem tudnak elbánni....

Fővárosi lakástakarítás pillanatok alatt tippjeinkkel

Fővárosi lakástakarítás - Pillanatok alatt profikkal

A lakástakarítás sokaknak jelent problémát manapság, hiszen a rohanó világban, az egyre több munka, és szabadidős program mellett nem mindig jut idő a fővárosi lakástakarítás feladataira. Igen, elsősorban a fővárosban lehet probléma, hiszen itt annyi...

Kihagyhatatlan tippek - Budapest lakástakarítás

Budapest lakástakarítás - Sosem volt még egyszerűbb

A lakástakarítást több féle képpen is el lehet végezni, de nem mindegy milyen módszereket, és vegyszereket használunk. Egészségünk megőrzés érdekében jobb ha természetes alapanyagokhoz nyúlunk. Vajon it találhatunk a konyhánkban ami tökéletesen képes...