Hogyan lehet spórolni a takarításon? Megmutatjuk!

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

Spórolj a takarításon néhány egyszerű módszerrel!


Spórolj a takarításon!

Szeretnél spórolni a takarításon? Nem olyan nehéz, ebben biztos lehetsz. Gondolj csak bele. Hány különböző tisztítószert használsz otthonod minden területén? És ezeken a területeken belül is hányféle dologra van külön tisztítószer használva? Pedig az egész házat ki lehetne takarítani természetes, házi szerekkel, tizedannyi pénzből.


Vízkőoldó, fertőtlenítő, duguláselhárító, vízlágyító, öblítőszer, zsírtalanító, ablaktisztító, wc tisztító.. Napestig sorolhatnám. És legalább ennyi mindent ki tudnál cserélni házi szerekre. Pedig a legtöbb tisztítószer tökéletesen helyettesíthető a háztartás egyik legfontosabb elemével, az ecettel. Egy liter ecet ára már olyan 100 és 150 forint körül mozog, mellyel szinte az összes tisztítószeredet száműzheted otthonodból, ezzel is igen sokat téve környezetedért és egészségedért. Belegondoltál már, mennyi adalékanyag, vegyszer és káros dolog található egy darab flakonba? Talán ideje lenne a váltáson gondolkozni.

 

Egy ecetes rongy segítségével szinte bármit ki tudsz takarítani a lakásban, a konyhapulttól kezdve a WC-ig, hisz fertőtlenít, vízkőtlenít és zsírtalanít. A konyhában használhatód a hűtő, a gáztűzhely, a mosogató és a pult takarításához, de akár a mosogatáshoz is bevetheted. Ha a fürdőszobában szeretnéd élvezni tisztító hatását, vesd be a vízkő eltávolításhoz a csempéről, a kádról, a csapokról, sőt, akár a penésztől is megszabadulhatsz segítségével.

 

Az ablakpucolás is egyszerűbb ecetes víz segítségével, melyet némi gyógyszertári alkohollal keversz be. A csíkmentes ragyogás garantált. De azért a megfelelő szellőztetésre figyelj oda a használata közben. Ha eldugult a lefolyó, hatásos egyveleg az ecet szódabikarbónával vegyítve.

 

 

Az ecet mellett a szódabikarbóna is sikeresen bevethető a háztartásban. Odaégett az edény? Rossz szag terjeng a hűtőben vagy a szemetesben? Szeretnél egy jó súrolószert? A szódabikarbóna tökéletes megoldást jelent ezekre a problémákra. A koszos szőnyegeknél is bevetheted, csak szórd be vele egyenletesen, seprűvel dolgozd bele a port a szálak közé, majd úgy negyed óra múlva porszívózd ki. Az eredmény egy tiszta, illatosabb szőnyeg.

 

Az ecet és a szódabikarbóna mellett a citrom is kiváló tisztítószer. Habár a citrom a három közül a legnagyobb költségű, mégis sok szempontból érdemesebb beruházni rá. Eltűnteti a makacs foltokat, emellett a mikrohullámú sütőt is könnyedén kitisztíthatod vele. A friss citrom illat biztosan kárpótol a költségekért, plusz a levegőt is fertőtleníti, természetes módon.

 

A citrom és szódabikarbóna keveréke egy kenhető pasztát képez, mellyen bármilyen kosztól megszabadulhatsz pillanatok alatt.

Szerző: Kék Harmónia

Ossza meg!

Vissza: Cikk kategória
címkék: szoba, szőnyeg, szőnyegtisztítás, takarítás, természetes, tisztaság, tisztítás, tisztítószer, üvegfelület, vegyi anyagok, vegyszer, vegyszerek

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Tippek építkezésekhez

Tippek, hogy könnyebben menjen az építkezés!

Nem találta meg a megfelelő ingatlant, ezért úgy döntött, inkább megépítetti magának a tökéleteset, a saját elképzelései alapján? Egy építkezés nem kis feladat, és hosszú ideig is elhúzódhat, számtalan dologra oda kell figyelni a tervezéstől kezdve a...

Felújítás utáni nagytakarítás egyszerűen

Neked is meggyűlt a bajod a felújítás utáni nagytakarítással? Mutatjuk az okát, és a megoldást!

Véget ért a várva várt felújítás, örülnie kéne, de mégis úgy érzi, hogy összecsaptak a feje felett a hullámok? A csodás látvány helyett csak a káoszt, szemetet és a kosz látja mindenütt? Úgy érzi sosem lesz vége a felújításnak, mert a...

Nagytakarítás festés után: ezek a legjobb módszerek

Nagytakarítás festés után

A falak lefestésével még nem nyilváníthatja késznek a festési munkálatokat. Ugyanis vár még önre a nagytakarítás festés után, ami bár egyszerűnek tűnik, sajnos nem az. Rengeteg időbe, energiába, és tisztítószerbe is kerülhet, mire megszabadul a...

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten egyszerűen

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten

Az utóbbi években nagyon megugrott az építkezések száma. Mindenki építkezik, vagy legalább is felújít. Éppen ezért egyre fontosabb téma az építkezés utáni nagytakarítás Budapesten. Ugyanis, ha az épület, lakás, ház, iroda, vagy bármi egyéb épület...