Mosás természetes anyagokkal rengeteget spórolva - Ugyanolyan hatékonyan!

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

Mosás természetesen - És még spórolhatsz is!


Mosás olcsóbban - Ugyanolyan hatékonyan!

Talán eddig csak a drága öblítőket és mosóporokat alkalmaztad, hisz fogalmad se volt róla, mennyit lehetne spórolni akár a mosáson is. Eddig! És mi a legjobb? Hogy mindezt természetes anyagokkal érheted el! 


 

 

Moss olcsóbban - ugyanolyan hatékonyan!

 

A mosás nem olcsó dolog, ha azt nézzük, hogy egy nagyobb csomag mosópor is 5-6 ezer forintnál kezdődik. Egy márkás mosókapszula is 2500 forintba kerülhet. Holott a mosószóda kilója csupán 2-3 ezer forint, a mosódió fél kilója is csak 2 ezer forint, és akár fél évig is elég. Érdemes megbarátkozni a mosószóda használatával, még ha nem is szeretnél teljesen megválni a hagyományos mosószer használatától, ugyanis ha fele-fele arányban elkevered, úgy is sokkal tovább fog kitartani a mosóporod, a ruháid pedig ugyanolyan tiszták lesznek. A sötét ruháknál azonban más a helyzet. Itt kell használatba venni a mosódiót, melyet nem nehéz használni, emellett környezetbarát, mégis rendkívül hatékonyan tisztítja, illetve lágyítja a ruhákat. Innentől kezdve el is lehet felejteni a drága mosóporokat és öblítőket. Az ecetről pedig már sokat beszéltünk, így nem kell bemutatni. Természetesen a mosásnál is rendkívül jól alkalmazható. Tökéletes szer vízlágyításhoz, ezért öblítő helyett nyugodtan használhatod, a ruhák nem lesznek ecetszagúak, sőt, a színüket is jobban megőrzik, emellett a vasalás is könnyebbé válik.

 

 

Spórolj a vízzel is!

 

Sokat spórolhatsz a vízfogyasztáson is, ha például a mosógépet tényleg csak teletömve indítod el, hogy minél kevesebb víz fogyjon a használatakor, a csapokba pedig lehet tenni egy dugót, vagy egy kisebb lavórt, így a kézmosás után visszamaradt vizet is használhatod a WC leöblítéséhez. Ha kádad van, akkor innen is ki tudod merni a vizet, bár az igazi spórolásnál a kád helyett ajánlatosabb a zuhanyozás.

 

 

Teszteld az eredményeket!

 

Ha nem hinnéd, hogy valóban nagyobb összegeket tudsz spórolni ezeken az apróságnak tűnő dolgokon, vegyél elő egy füzetet, és innentől kezdve kezdd el feljegyezni a kiadásaidat, külön az élelmiszerre, a szépségápolásra, a takarításra, a szórakozásra és a benzinre. Nézd meg a hónap végén, hogy mire, mennyit költöttél, így láthatod, honnan kéne, és honnan tudsz még lefaragni. Ezzel tudatosabb vásárlásra leszel ösztönözve, mellyel sokat teszel majd háztartásodért. Kezd a spórolást első lépésként a mosásnál! Most már tudod, mit kell tenned! :)

Szerző: Kék Harmónia

Ossza meg!

Vissza: Cikk kategória
címkék: környezet, természetes, tisztaság, tisztítás, tisztítószer, vegyi anyagok, vegyszer, vegyszerek

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Tippek építkezésekhez

Tippek, hogy könnyebben menjen az építkezés!

Nem találta meg a megfelelő ingatlant, ezért úgy döntött, inkább megépítetti magának a tökéleteset, a saját elképzelései alapján? Egy építkezés nem kis feladat, és hosszú ideig is elhúzódhat, számtalan dologra oda kell figyelni a tervezéstől kezdve a...

Felújítás utáni nagytakarítás egyszerűen

Neked is meggyűlt a bajod a felújítás utáni nagytakarítással? Mutatjuk az okát, és a megoldást!

Véget ért a várva várt felújítás, örülnie kéne, de mégis úgy érzi, hogy összecsaptak a feje felett a hullámok? A csodás látvány helyett csak a káoszt, szemetet és a kosz látja mindenütt? Úgy érzi sosem lesz vége a felújításnak, mert a...

Nagytakarítás festés után: ezek a legjobb módszerek

Nagytakarítás festés után

A falak lefestésével még nem nyilváníthatja késznek a festési munkálatokat. Ugyanis vár még önre a nagytakarítás festés után, ami bár egyszerűnek tűnik, sajnos nem az. Rengeteg időbe, energiába, és tisztítószerbe is kerülhet, mire megszabadul a...

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten egyszerűen

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten

Az utóbbi években nagyon megugrott az építkezések száma. Mindenki építkezik, vagy legalább is felújít. Éppen ezért egyre fontosabb téma az építkezés utáni nagytakarítás Budapesten. Ugyanis, ha az épület, lakás, ház, iroda, vagy bármi egyéb épület...