Csaptelep tisztítása - Nincs jobb módszer a vízkő eltávolítására

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

Így tisztítsd meg a csaptelepet a legegyszerűbben


Így tisztítsd meg a csaptelepet a legegyszerűbben

Rengeteg korábbi cikkünk szólt már arról, hogyan lehet a leggyorsabban és leghatékonyabban kitakarítani, mindezt természetes szerekkel. Ez a megoldás is hasonló, és biztos vagyok benne, hogy nem gondoltál volna rá! Így tisztítsd meg a csaptelepet a legegyszerűbben.


 

 

Használj műanyag fóliát vagy zacskót!

 

Használj egy régi fogkefét, ezt mártsd bele egy kis vízbe, majd szódabikarbónába. Így könnyebben rátapad. A szódabikarbónás fogkefével óvatosan dörzsöld át a csaptelepet és a zuhanyrózsát, majd ha végeztél, akkor se távolítsd el róla a szódabikarbónát.

 

A következő lépéshez szükséged lesz egy műanyag zacskóra, vagy egy nagyobb darab műanyag fóliára. Formálj bele egy kis mélyedést, amibe bele tudsz önteni egy kis ecetet, éppen annyit, hogy a csaptelephez vagy a zuhanyrózsához illesztve beborítsa a vízköves részt.

 

 

Ezt amennyire erősen csak tudod, rögzítsd, kötözd oda, vagy használj gumigyűrűt. Legalább 30 percig hagyd, hogy hasson a szer, ha lehet, várj 1 órán át. Amikor eltávolítottad a zacskót, dörzsöld át a felületet újra a fogkefével, majd alaposan öblítsd le. Meg fogsz lepődni, milyen gyönyörű végeredményt érhetsz el ezzel a módszerrel.

 

Akár zacskó nélkül is hatékony lehet a megoldás, ha van lehetőséged lecsavarni a zuhanyfejet. Ekkor nincs más dolgod, mint a fogkefés szódabikarbónás súrolás után egyszerűen beletenni a fejet egy ecettel megtöltött tálkába. Hagyd itt is a tálkában legalább fél-1 órán keresztül.

Szerző: Kék Harmónia

Ossza meg!

Vissza: Cikk kategória
címkék: egyszerű, természetes, tisztaság, tisztítás, tisztítószer

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Tippek építkezésekhez

Tippek, hogy könnyebben menjen az építkezés!

Nem találta meg a megfelelő ingatlant, ezért úgy döntött, inkább megépítetti magának a tökéleteset, a saját elképzelései alapján? Egy építkezés nem kis feladat, és hosszú ideig is elhúzódhat, számtalan dologra oda kell figyelni a tervezéstől kezdve a...

Felújítás utáni nagytakarítás egyszerűen

Neked is meggyűlt a bajod a felújítás utáni nagytakarítással? Mutatjuk az okát, és a megoldást!

Véget ért a várva várt felújítás, örülnie kéne, de mégis úgy érzi, hogy összecsaptak a feje felett a hullámok? A csodás látvány helyett csak a káoszt, szemetet és a kosz látja mindenütt? Úgy érzi sosem lesz vége a felújításnak, mert a...

Nagytakarítás festés után: ezek a legjobb módszerek

Nagytakarítás festés után

A falak lefestésével még nem nyilváníthatja késznek a festési munkálatokat. Ugyanis vár még önre a nagytakarítás festés után, ami bár egyszerűnek tűnik, sajnos nem az. Rengeteg időbe, energiába, és tisztítószerbe is kerülhet, mire megszabadul a...

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten egyszerűen

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten

Az utóbbi években nagyon megugrott az építkezések száma. Mindenki építkezik, vagy legalább is felújít. Éppen ezért egyre fontosabb téma az építkezés utáni nagytakarítás Budapesten. Ugyanis, ha az épület, lakás, ház, iroda, vagy bármi egyéb épület...