Filléres módszerek a tavaszi nagytakarításhoz – Készülj fel rá már most!

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

4 olcsó háziszer a tavaszi nagytakarításhoz, melyek megkönnyítik a munkát


Filléres módszerek a tavaszi nagytakarításhoz – Készülj fel rá már most!

Hamarosan végre lemondhatunk a hatalmas kabátokról, jön a sok napsütés és a jó idő. Az első tavaszi napsugarak meghozzák a jókedvet, és ilyenkor esedékes a márciusi nagytakarítás is. Azonban most felejtsd el a boltokban kapható drága kemikáliákat, és vesd be a legjobb módszereket, melyek nem csak hatásosak, de természetesek is!


 

Citrom

 

A citrom, amellett, hogy természetes, rengeteg jó tulajdonsággal rendelkezik. Kiváló szagtalanító, mosásnál bevethető, mint fehérítő, kellemes illatot ad, fertőtlenít, és hatékony tisztítószer. Vágódeszka hal- és hagymaszagának eltávolításához, vagy zsíros szennyeződések eltávolításához csak vágj félbe egy citromot, majd dörzsöld át vele a felületet, ez a módszer a vízkőlerakódásoknál is megoldást nyújt. És biztos lehetsz benne, hogy száz százalékig természetes.

 

Ecet

 

Az ecet minden háziasszony legjobb barátja. Erős szaga ellenére is. Szinte bármely területen bevethető, mint tisztítószer, és természetesen ez az anyag is környezetbarát. A penészfoltok ellen az egyik leghatékonyabb megoldás.

 

Mosásnál öblítőként alkalmazva tisztává és hófehérré varázsolja a ruhát, remek fertőtlenítő, és szagtalanító. Ha fele víz, fele ecet arányú keverékbe áztatod mosás előtt a ruhákat, eltávolíthatod vele a makacsabb foltokat, szennyeződéseket. Nem mellesleg a gépednek is nagyon jót tesz, és nem kell attól sem tartanod, hogy ecetszagú lesz a ruha. Csak a szokásos mosóporod illatát fogod érezni.

 

Szódabikarbóna

 

A szódabikarbónát nem csak a sütésnél használhatod, hisz megállja a helyét más területek is. Kíméletes, ámbár igen hatékony súrolószert készíthetsz belőle, mely hasznos lehet ezüst ékszerek és tárgyak megtisztításához, és a mosogatószerek hatékonyságát is növeli.

 

A szódabikarbóna tisztítóhatása mellett szagtalanító hatással is rendelkezik. Dörzsöld be vele a szagtalanítani kívánt felületet, mely nemcsak a szennyeződést, a kellemetlen szagokat is elűzi, mint például a hal, vagy a hagymaszagot.

 

Mosószóda

 

Mosószódát szinte bármely boltban beszerezhetsz, egyáltalán nem drága, és hatékony segítség a tavaszi nagytakarításnál. Mosásnál, amellett, hogy vízlágyító, hatékonyan távolítja el a foltokat, megelőzi a vízkőlerakódást, jól bevethető tinta, vörösborfoltok, zsíros szennyeződések ellen, és az izzadságszagot is kiűzi a ruhából.

 

Ezeken felül még használhatod mosogatáshoz, a fürdőszoba kellékeinek, felületeinek, illetve a WC tisztításához, általános fertőtlenítéshez. Tölts meg egy szórófejes flakont vízzel, majd tegyél hozzá két-három evőkanál mosószódát. Használatakor azonban érdemes gumikesztyűt használni, ugyanis önmagában használva irritálhatja a bőrt, ennek ellenére a környezetre nincs káros hatással, használd bátran.

Szerző: Kék Harmónia

Ossza meg!

Vissza: Cikk kategória
címkék:

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Tippek építkezésekhez

Tippek, hogy könnyebben menjen az építkezés!

Nem találta meg a megfelelő ingatlant, ezért úgy döntött, inkább megépítetti magának a tökéleteset, a saját elképzelései alapján? Egy építkezés nem kis feladat, és hosszú ideig is elhúzódhat, számtalan dologra oda kell figyelni a tervezéstől kezdve a...

Felújítás utáni nagytakarítás egyszerűen

Neked is meggyűlt a bajod a felújítás utáni nagytakarítással? Mutatjuk az okát, és a megoldást!

Véget ért a várva várt felújítás, örülnie kéne, de mégis úgy érzi, hogy összecsaptak a feje felett a hullámok? A csodás látvány helyett csak a káoszt, szemetet és a kosz látja mindenütt? Úgy érzi sosem lesz vége a felújításnak, mert a...

Nagytakarítás festés után: ezek a legjobb módszerek

Nagytakarítás festés után

A falak lefestésével még nem nyilváníthatja késznek a festési munkálatokat. Ugyanis vár még önre a nagytakarítás festés után, ami bár egyszerűnek tűnik, sajnos nem az. Rengeteg időbe, energiába, és tisztítószerbe is kerülhet, mire megszabadul a...

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten egyszerűen

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten

Az utóbbi években nagyon megugrott az építkezések száma. Mindenki építkezik, vagy legalább is felújít. Éppen ezért egyre fontosabb téma az építkezés utáni nagytakarítás Budapesten. Ugyanis, ha az épület, lakás, ház, iroda, vagy bármi egyéb épület...