Vedd könnyedén a karácsonyi takarítást!

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!

Vedd könnyedén a karácsonyi takarítást!


Vedd könnyedén a karácsonyi takarítást!

Mindenkivel megesett már, hogy annyira elhúzódott a karácsonyi készülődés, takarítás, hogy kapkodás lett a vége. A kapkodásnak pedig idegeskedés, veszekedés, emiatt pedig már el is vesztette a Karácsony a valódi jelentőségét. Adunk néhány tippet, hogy újra nyugodtan, idegeskedés nélkül tudd várni a karácsonyi időszakot.  


 

 

 

 

A legfontosabb: tervezés!Hogy tökéletesen teljenek az ünnepek, számos dolognak rendben kell lennie. Bár mindennek az alapja a takarítás! Hiszen ezzel kezdjük, így indulunk neki a karácsonyi napoknak, a takarítás után jön csak a menü elkészítése, dekorálás stb. Fontos, hogy tudjuk, hogyan célszerű takarítani, hiszen ebben is felállíthatunk egy sorrendet, amit célszerű betartani, hiszen időt spórolhatunk vele!

Legelőször is rakj rendet a fürdőszobában! Érdemes ezzel kezdeni, hiszen amíg például hagyjuk hatni az ecetet a vízköves csaptelepeken, addig nyugodtan elindulhatunk például port törölni a többi szobában.


A portörlésnél a fentről lefelé szabályt kövesd mindig, így nem kell kétszer átmenned a már letakarított területen. Először szedd le a pókhálót, majd töröld át a képeket, a bútorok mögötti falat, majd a polcokat, bútorokat végül a padlót. (Jó tipp: Fabútorok karcainak eltüntetésére használhatsz dióbélt!)

Ezután jöhet a felmosás!
A konyha kitakarítására először én nem fordítok túl nagy hangsúlyt, mivel úgyis ott fogok eltölteni legalább 2 napot Karácsony előtt :) Így csak a lényeget teszem rendbe. Ráér majd az ünnepi menü elkészítése után tisztává varázsolni.

 Vond be a karácsonyi takarításba családod is!


Mindenképpen ütemezd be a takarítást, hogy ne az utolsó pillanatban kelljen kapkodnod. Ne akarj mindent egyedül csinálni, vond be a családod többi tagjait is! A legtöbb gyermek szívesen segítkezik például a lakás díszítésénél. Amíg lefoglaltad őt egy hasznos feladattal, addig te a takarítással haladhatsz! Tegyél be karácsonyi zenéket és így szuperül fogjátok magatokat érezni együtt. 

Szerző: VZs

Ossza meg!

Vissza: Cikk kategória
címkék:

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Általános nagytakarítás

Általános nagytakarítás

Az általános nagytakarítás minden lakásban elengedhetetlen, hiszen ezzel tesszük élhetővé az otthonunkat.  

Ne okozzon gondot az építkezés után nagytakarítás!

Építkezés után nagytakarítás könnyedén profik segítségével!

Szerencsére a gazdasági válság nyomai mára szinte teljesen eltűntek, ennek köszönhetően pedig manapság egyre többen fektetik megtakarításaikat ingatlanba. Sokan az újépítésű lakások helyett az építkezéseket, vagy felújításokat választják, ami igazán...

A lakástakarítás ősszel sosem volt egyszerűbb, mint trükkjeink segítségével

Lakástakarítás ősszel - Gyorsan és könnyen tippjeinkkel!

A tavaszi nagytakarítás általában nem szokott soha elmaradni, mert a tél végén mindenkinek jól esik egyik kicsit nyitni a tavaszi megújulás felé, és ebbe beletartozik a ház megújulása is. Azonban az iskolakezdés miatt, és a nyári szabadságok után a...