Hatékony tippek, amivel könnyebben el tudja végezni a takarítást!

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

2016.09.07.

Cikk kategória

Tippek a hatékony takarításhoz


Takarítási tippek

A takarítás sajnos senkinek sem tartozik a kedvenc feladatai közé, ez a folyamat azonban elkerülhetetlen, hiszen ezzel tesszük élhetővé az otthonunkat. Ha azonban a megfelelő trükköket alkalmazza, sokkal gyorsabban elvégezhet egyes feladatokat! 


Otthonunk folyamatos tisztántartása nem egyszerű feladat, a legtöbb ember pedig egyáltalán nem szeret takarítani. Olyan dolgukat fogunk most bemutatni, amik teljesen meg fogják könnyíteni a takarítás folyamatát!

 

Így szabadulhat meg könnyedén a makacs ételmaradékoktól!

A tárolót tegye ki a napra egy kis időre és öntsön bele citromlevet. Hagyja egy ideig állni, majd öblítse ki, így az edény nem marad piszkos, ráadásul ez a módszer a kellemetlen szagokat is eltünteti.

 

A kád tisztítása

A makacs szennyeződések megnehezítik a feladatodat a fürdőkád kitisztításában? Egy szuper készüléket alkothat, ami a segítségére lehet, ha egy fúrógépre egy kefefejet szerel!

 

Sütőtisztítás hatékonyan

Érdemes időnként a sütőben lévő szűrőt is megtisztítani, amit a legegyszerűbben úgy tud elvégezni, ha beteszi a mosogatógépbe.

 

Így tisztíthatja meg könnyedén a koszos cipőket!

A sportcipők fehér széle egy idő után beszürkül, és a szennyeződések sem kímélik. Könnyedén eltávolíthatja őket, ha egy vattapamacsra körömlakklemosót tesz, majd ezzel áttörlöd a cipőt.

 

Segítséget kérjen tőlünk!

 

Ossza meg!

Vissza: Cikk kategória
címkék: egyszerű, fürdőszoba, konyha, nagytakarítás, nappali, otthon, tisztaság, tisztítás, tisztítószer

Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Tippek építkezésekhez

Tippek, hogy könnyebben menjen az építkezés!

Nem találta meg a megfelelő ingatlant, ezért úgy döntött, inkább megépítetti magának a tökéleteset, a saját elképzelései alapján? Egy építkezés nem kis feladat, és hosszú ideig is elhúzódhat, számtalan dologra oda kell figyelni a tervezéstől kezdve a...

Felújítás utáni nagytakarítás egyszerűen

Neked is meggyűlt a bajod a felújítás utáni nagytakarítással? Mutatjuk az okát, és a megoldást!

Véget ért a várva várt felújítás, örülnie kéne, de mégis úgy érzi, hogy összecsaptak a feje felett a hullámok? A csodás látvány helyett csak a káoszt, szemetet és a kosz látja mindenütt? Úgy érzi sosem lesz vége a felújításnak, mert a...

Nagytakarítás festés után: ezek a legjobb módszerek

Nagytakarítás festés után

A falak lefestésével még nem nyilváníthatja késznek a festési munkálatokat. Ugyanis vár még önre a nagytakarítás festés után, ami bár egyszerűnek tűnik, sajnos nem az. Rengeteg időbe, energiába, és tisztítószerbe is kerülhet, mire megszabadul a...

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten egyszerűen

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten

Az utóbbi években nagyon megugrott az építkezések száma. Mindenki építkezik, vagy legalább is felújít. Éppen ezért egyre fontosabb téma az építkezés utáni nagytakarítás Budapesten. Ugyanis, ha az épület, lakás, ház, iroda, vagy bármi egyéb épület...