Ezek a legjobb módszerek dugulás ellen!

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

A legjobb módszerek dugulás ellen!


Bemutatjuk a legjobb módszerek dugulás ellen!

A dugulás sajnos sohasem jön jókor, ezért nem árt felkészülni az ilyen helyzetekre. Bemutatjuk a legjobb módszereket a dugulás ellen, érdemes őket alkalmaznia! 


A konyhai és a fürdőszobai lefolyók sajnos nagyon könnyedén eltömődhetnek. Ha eldugul a lefolyó az sohasem jó, azonban nem kell rögtön szerelőt hívnia, érdemes először néhány jól ismert házi praktikát kipróbálni! Sokat tehet azzal, ha duguláskor szétszereli a szifont, és alaposan kitisztítja, esetleg kipiszkálja a dugulást okozó szennyeződést is. Azonban mindenképp figyeljen arra, hogy mi hogyan állt, és úgy is szerelje össze.

 

A szódabikarbóna a lefolyócsövek karbantartásában is segítségére lehet. Pár evőkanállal tegyen egy kevés forrásban lévő vízbe, majd ezt a keveréket öntse a lefolyóba. Még hatékonyabb, ha ecettel kombinálja, hiszen így a kellemetlen szagok is eltűnnek.

 

Ha eldugult a WC, a pumpa a legjobb megoldás, főleg a makacs dugulás ellen. A háztartásban megtalálható trisó is megoldást jelent. Talán nem is gondolná, de a pezsgőtabletta is segíthet. Csupán bele kell dobni a lefolyóba, hagyni kb 15 percig hatni, és már meg is szűnik a dugulás.

 

Ha nem segítettek az előző módszerek, használjon lefolyótisztító szert, de ezt általában egy éjszakán át érdemes hatni hagyni, majd reggel forró vízzel leöblíteni.

 

Segítséget kérjen tőlünk!

 

Ossza meg!

Vissza: Cikk kategória
címkék: fürdőszoba, konyha, otthon, takarítás, természetes, tisztaság, tisztítás, tisztítószer

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Tippek építkezésekhez

Tippek, hogy könnyebben menjen az építkezés!

Nem találta meg a megfelelő ingatlant, ezért úgy döntött, inkább megépítetti magának a tökéleteset, a saját elképzelései alapján? Egy építkezés nem kis feladat, és hosszú ideig is elhúzódhat, számtalan dologra oda kell figyelni a tervezéstől kezdve a...

Felújítás utáni nagytakarítás egyszerűen

Neked is meggyűlt a bajod a felújítás utáni nagytakarítással? Mutatjuk az okát, és a megoldást!

Véget ért a várva várt felújítás, örülnie kéne, de mégis úgy érzi, hogy összecsaptak a feje felett a hullámok? A csodás látvány helyett csak a káoszt, szemetet és a kosz látja mindenütt? Úgy érzi sosem lesz vége a felújításnak, mert a...

Nagytakarítás festés után: ezek a legjobb módszerek

Nagytakarítás festés után

A falak lefestésével még nem nyilváníthatja késznek a festési munkálatokat. Ugyanis vár még önre a nagytakarítás festés után, ami bár egyszerűnek tűnik, sajnos nem az. Rengeteg időbe, energiába, és tisztítószerbe is kerülhet, mire megszabadul a...

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten egyszerűen

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten

Az utóbbi években nagyon megugrott az építkezések száma. Mindenki építkezik, vagy legalább is felújít. Éppen ezért egyre fontosabb téma az építkezés utáni nagytakarítás Budapesten. Ugyanis, ha az épület, lakás, ház, iroda, vagy bármi egyéb épület...