Tavaszi takarítás Budapesten: a tavaszi nagytakarítás lépései

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

Tavaszi takarítás Budapesten


Tavaszi takarítás Budapesten, lépésről lépésre

Nemsokára búcsút inthetünk a hideg télnek, ugyanis felváltja a remélhetőleg napsütéssel teli tavasz. A tavasz szó hallatán, biztosan önnek is csupa pozitív dolog jut az eszébe, ami nem véletlen. Nem is akarjuk nagyon elrontani ezt a reményteli várakozást, de arra szeretnénk azért emlékeztetni, hogy a napfényben bizony jobban meglátszanak a poros, koszos felületek, ezért sajnos elengedhetetlen egy tavaszi takarítás Budapesten, és más régiókban is.


A frissítő tavaszi takarítás Budapesten 

A tavaszi takarítás hallatán sokakat még a hideg is kirázza, hiszen ez a procedúra ténylegesen alapos munkát és több napos elfoglaltságot igényel. Ha valamikor, akkor ilyenkor a lakás összes szegletét ki kell takarítani. Azt is mondhatnánk, hogy a tavaszi takarítás a takarítás alapja, legfontosabb része. Ablakpucolás, függönymosás, porszívózás a kanapé és a szőnyegek alatt és sorolhatnánk. A tavaszi takarítás Budapesten több napot igénylő feladat, amihez akár profi segítséget is kérhet, IDE kattintva!

 

Tavaszi takarítás Budapesten lépésről-lépésre

Ahogy már fentebb is volt róla szó, a tavaszi takarítás Budapesten egy komplex, több napos munka, amihez ezért szükség van egy jól kidolgozott tervre. Ilyenkor nem elég csupán a rutin, mindennapos műveleteket elvégezni, kell időt szentelni a nagyobb lélegzetvételű feladatokra, és rendszerezésre, szelektálásra is. Mielőtt belevág érdemes tervet készíteni, hogy melyik nap, mely részeket, feladatokat végzi el, enélkül kapkodásba fulladhat az egész.

 

Tavaszi takarítás Budapesten: feladatok

A heti takarításkor elvégzett feladatokon túl, mint a portörlés, porszívózás, felmosás, ilyenkor minden apró részletet meg kell tisztítani. Mutatjuk, miket!

 • Ablakpucolás, függönymosás
 • Ágynemű lecserélése, matrac kiporszívózása
 • Kapcsolók, távirányítók, kilincsek fertőtlenítése, tisztítása
 • Polcok alapos takarítása, szekrény tetejének letörlése
 • Fiókok, szekrények kipakolása, áttörlése (főleg a konyhában)
 • Csillárok, karnisok, képek leporolása
 • Mozgatható bútorok alatti, mögötti terület takarítása
 • Mosó-, mosogatógépek belsejének fertőtlenítése
 • Sütő, mikrohullámú sütő, hűtő takarítása
 • Szemetesek, egyéb tárolók fertőtlenítése
 • Csempe alapos fertőtlenítése a konyhában, és fürdőszobában

 

Tavaszi takarítás Budapesten, kérjen segítséget!

Láthatja mennyi feladattal jár a tavaszi takarítás Budapesten, teljesen érthető, ha munkája, és mindennapi teendői mellett nincsen ideje ezeket elvégezni. Egyáltalán nem szégyen, ha segítséget kér, sőt sokkal jobb, mintha halogatná. Megbízható munkatársaink állnak rendelkezésére, akár otthona, akár irodája takarításáról van szó. A legmodernebb gépekkel, és a legjobb takarítószerekkel dolgozunk, garantáltan meg lesz elégedve az eredménnyel!

 

A tavaszi takarítás Budapesten nagy teher, amit szakképzett, leinformálható munkatársaink levehetnek a válláról, IDE kattintva kérje ajánlatunkat!
 

Ossza meg!

Vissza: Takarítás magányszemélyeknek...
címkék: nagytakarítás

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Tippek építkezésekhez

Tippek, hogy könnyebben menjen az építkezés!

Nem találta meg a megfelelő ingatlant, ezért úgy döntött, inkább megépítetti magának a tökéleteset, a saját elképzelései alapján? Egy építkezés nem kis feladat, és hosszú ideig is elhúzódhat, számtalan dologra oda kell figyelni a tervezéstől kezdve a...

Felújítás utáni nagytakarítás egyszerűen

Neked is meggyűlt a bajod a felújítás utáni nagytakarítással? Mutatjuk az okát, és a megoldást!

Véget ért a várva várt felújítás, örülnie kéne, de mégis úgy érzi, hogy összecsaptak a feje felett a hullámok? A csodás látvány helyett csak a káoszt, szemetet és a kosz látja mindenütt? Úgy érzi sosem lesz vége a felújításnak, mert a...

Nagytakarítás festés után: ezek a legjobb módszerek

Nagytakarítás festés után

A falak lefestésével még nem nyilváníthatja késznek a festési munkálatokat. Ugyanis vár még önre a nagytakarítás festés után, ami bár egyszerűnek tűnik, sajnos nem az. Rengeteg időbe, energiába, és tisztítószerbe is kerülhet, mire megszabadul a...

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten egyszerűen

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten

Az utóbbi években nagyon megugrott az építkezések száma. Mindenki építkezik, vagy legalább is felújít. Éppen ezért egyre fontosabb téma az építkezés utáni nagytakarítás Budapesten. Ugyanis, ha az épület, lakás, ház, iroda, vagy bármi egyéb épület...