Takarítás Budapest

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

A spriccelő flakon, praktikus segítség a takarításban


Praktikus spriccelő a természetes takarításhoz

Forrás: www.moksha.hu

Praktikus, egyszerű és talán az egyik leghasznosabb segítségünk lehet egy-egy nagyobb vagy gyors takarítás során is. Ráadásul nem kell kemikáliákkal teli vegyszereket vennünk a flakon miatt, hiszen üresen is kaphatunk ilyet, így ki tudjuk keverni a nekünk megfelelő természetes tisztítószert a takarításhoz.


 

 

 

 

 

Ha már nagytakarításban gondolkozunk, akkor mindenképp érdemes félre tennünk a kiürült spriccelő fejjel ellátott flakonokat, hiszen ezekben a megfelelő mértékben tudjuk az ecetet, és már is szert tettünk egy praktikus, olcsó, ám egyben hatékony tisztítószerre.

 

A citrom ereje

Takaríthatunk citromlével vagy akár egy félbevágott citrommal és a vízkőnek valamint a különféle zsíros lerakódásoknak már nyomát sem találjuk. Így ez egy igazán praktikus spriccoló tud lenni a környezettudatos nőknek és háziasszonyoknak.

 

Praktikus spriccelő flakon

 

Durva vegyszerek helyett kiválóan alkalmazható citrom vagy akár citromsav is remek alternatíva lehet takarításhoz. A citromlé hatékonyan vethető be szappanlerakódás és vízkő ellen. A citromlé kiváló zsíroldó hatással bír, a tűzhely makacs, zsíros szennyeződésein 10 percig érdemes hagyni, hogy feloldja a szennyeződéseket, majd utána letörölni. Ráadásul a citrom egyben természetes fertőtlenítő is, így munkalapok, konyhapult takarítására is használható.

 

A flakon praktikussága

A vegyszermentes takarításhoz gyártott spriccelő könnyen tűnhet jól marketingelt, szükségtelen tárgynak, de valójában ez egy ragyogó ötlet is egyben, mert egy edényben meg  lehet oldani a citromfacsarást és spriccelést. Remek érzés tudni, ha kevesebbet kell mosogatni, ráadásul keveset mosogatni legalább olyan környezettudatos, mint vegyszerek nélkül takarítani.

 

Éredekelnek a praktikus takarítási és javítási tippek? Akkor kattints ide és nézz szét a Kék Harmónia, profi takarítócég oldalán, ahol számos érdekes cikket olvashatsz a takarítással és tisztítással kapcsolatban!

 

Szerző: Sz.L

Ossza meg!

Vissza: Cikk kategória
címkék:

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Tippek építkezésekhez

Tippek, hogy könnyebben menjen az építkezés!

Nem találta meg a megfelelő ingatlant, ezért úgy döntött, inkább megépítetti magának a tökéleteset, a saját elképzelései alapján? Egy építkezés nem kis feladat, és hosszú ideig is elhúzódhat, számtalan dologra oda kell figyelni a tervezéstől kezdve a...

Felújítás utáni nagytakarítás egyszerűen

Neked is meggyűlt a bajod a felújítás utáni nagytakarítással? Mutatjuk az okát, és a megoldást!

Véget ért a várva várt felújítás, örülnie kéne, de mégis úgy érzi, hogy összecsaptak a feje felett a hullámok? A csodás látvány helyett csak a káoszt, szemetet és a kosz látja mindenütt? Úgy érzi sosem lesz vége a felújításnak, mert a...

Nagytakarítás festés után: ezek a legjobb módszerek

Nagytakarítás festés után

A falak lefestésével még nem nyilváníthatja késznek a festési munkálatokat. Ugyanis vár még önre a nagytakarítás festés után, ami bár egyszerűnek tűnik, sajnos nem az. Rengeteg időbe, energiába, és tisztítószerbe is kerülhet, mire megszabadul a...

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten egyszerűen

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten

Az utóbbi években nagyon megugrott az építkezések száma. Mindenki építkezik, vagy legalább is felújít. Éppen ezért egyre fontosabb téma az építkezés utáni nagytakarítás Budapesten. Ugyanis, ha az épület, lakás, ház, iroda, vagy bármi egyéb épület...