Otthon takarítás még sosem volt ennyire egyszerű! Próbálja ki tippjeinket!

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

Otthon takarítás - Okosan tippjeinkkel


Vegye könnyedén az otthon takarítás feladatait trükkjeink segítségével

Az otthon takarítás nem egy könnyű és egyszerű feladat. A napi rutin része, de sajnos sokan elkövetnek alapvető hibákat. Éppen ezért szeretnénk megmutatni hogyan ütemezheti be a mindennapok forgatagába az otthon takarítás egyszerű lépéseit, hogy egy fáradt munkanap után mindig szép, tiszta és pihentető környezet várja otthon. Ne okozzon gondot az otthon takarítás feladatainak elvégzése, kövesse tippjeinket és csinálja innentől kezdve jól. 


Otthon takarítás – Mindennapi rutin

Az otthon takarítás feladatait mindenki kedves szerint végzi, ami a valóságban azt jelenti, hogy szeretjük addig tolni a takarítási feladatokat amíg csak lehet. Ez sok esetben okoz óriási, megoldhatatlant káoszt, főleg ha gyerekek is vannak a háztartásban. Nem egyszerű a mindennapi rutinban helyet találni a takarítási feladatoknak, pedig az apróságoknak igen is érdemes. Ha mindennap csak egy kis takarítást végzünk el az otthon takarítás feladatai közül hétvégére sokkal kevesebb marad majd, és sokkal több időnk maradhat a pihenésre. Ismerős az az érzés, amikor hétvégén le kell mondani egy programot, mert úszik a lakás? Ezzel a tippel ezt az érzést örökre elfelejtheti. 

 

Otthon takarítás – Apró feladatok

A mindennapi rutinba pont belefér néhány nagyon egyszerű feladat, így sokkal könnyebb lehet az otthon takarítás , és tisztán tartás. Olyanokra kell gondolni, mint a fogkrém lemosása este a tükörről, vagy a mosdókagylóról, egy gyors mosás az este folyamán, vagy a ruhák összehajtogatása. Ha mindig a reggel kivett ruhát a szekrénybe vagy a szennyesbe rakjuk vissza este, akkor ezzel sem kell később törődni, és nem lesz káosz a lakásba. Mindig ha elveszünk valamit egy polcról, akkor rakjuk a helyére, legyen az egy tányér, vagy egy könyv. Ezzel sok időt spórolhatunk, hiszen nem kell a hétvégi nagytakarítás során megküzdeni a káosszal. A tányérok elmosogatása sem vesz el sok időt, viszont tényleg látványos eredményt érhetünk el vele, és lehúzhatjuk az otthon takarítás feladatai közül. 

 

Otthon takarítás – Hétvégi nagytakarítás

A hétvégi nagytakarítás alatt sem kell egész napon át tartó takarításra gondolni. Ez leginkább azokat az Otthon takarítás feladatokat foglalja magába, melyekre sem időnk, nem energiánk nem volt a hét folyamán. Ilyenkor kell sort keríteni a porszívózásra, a konyha teljes kitakarítására, és a wc, zuhanyzó, teljes vízkőtlenítésére. Érdemes ilyenkor vasalni, és a rendetlenséget okozó tárgyakat rendszerezni, és helyet találni nekik a szekrényben. Ha valóban sikerült a kisebb Otthon takarítás feladatokat elvégezni hétközben, a hétvégéi takarítás pár óránál nem fog többet igénybe venni, így egyetlen programot sem kell majd amiatt lemondani, mert úszik a lakás, és nyugodt szívvel fogadhat hírtelen beeső vendégeket, hiszen mindig lesz tiszta tányér, és sosem kell szégyenkeznie a káosz miatt, ami a lakásban uralkodik. 

 

Otthon takarítás – Kell egy kis segítség?

Egy szuper megoldás az otthon takarítás feladataink elvégzésére, ha profi szakemberekre bízza a munka oroszlán részét. Sokan nem tudják, de nem mindegy milyen felületet mivel tisztítanak, illetve melyik szenyeződés milyen tisztítószerekkel tűntethető el a legkönnyebben. Éppen ezért, ennek a tudásnak a birtokában a szakemberek sokkal gyorsabban képesek elvégezni az otthon takarítás feladatait mint eddig bárki bármikor a lakásában. Nem csak időt spórolhat, de a takarításra szánt időben új élményeket is gyűjthet hiszen lakása megbízható, profi takarítók kezében van.

 

Cégünk az Ön igényeihez teljes mértékben igazodva végzi el a takarítási feladatokat a lakásban, miközben kezeskedünk minden munkatársunkért. Referenciáink és a közel tíz éves fennállásunk garantálja a lehető legnagyobb szakértelmet és megbízhatóságot, amire az Ön lakókörnyezetének is szüksége van. Dolgozóink rendelkeznek a megfelelő szakmai hozzáértéssel, és minden olyan takarítási eszközzel, amelyek elengedhetetlenek a nagyobb munkálatok elvégzéséhez is.


Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen ajánlatot tőlünk mihamarabb, hogy az egész lakás ragyogóan tisztává váljon!

 

Otthon takarításkönnyedén szuper tippekkel!

 

Szerző: KékHarmónia

Ossza meg!

Vissza: Takarító cég Budapest -...
címkék:

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Hétvégi irodatakarítás Budapesten a legnagyobb szakértelemmel

Hétvégi irodatakarítás Budapest

Az irodák takarítása ugyanannyira fontos, mint az otthonunké, hiszen itt is rengeteg időt töltünk el. Egészségünk megóvása, illetve a jó komfortérzetünk kialakítása miatt nagyon fontos az irodák rendszeres takarítása. De mikor kerítsenek erre sort, ha...

Hatékon irodaház takarítás Budapesten

Irodaház takarítás Budapesten

Ha takarításról van szó, sokan elsősorban az otthoni takarításra gondolnak, pedig a dolog itt nem ér véget. Az irodaház takarítás épp ugyanannyira fontos, mint az otthoni takarítás, ráadásul sokkal nagyobb szaktudást és professzionális eszközöket, illetve...

Hol található a legtöbb baktérium a lakásban?

Hol található a legtöbb baktérium a lakásban?

Takarítás során a legfontosabb feladat a harmonikus, tiszta környezet megteremtése mellett, hogy azokat a „helyeket” is megtisztítsuk, amin talán nem is látszik, hogy koszos… Pedig a legtöbb esetben éppen az ilyen felületeken tenyészik a legtöbb baktérium!

Takarítás digitalizálva: modern kütyük otthona kitakarítására

Takarítás digitalizálva: modern kütyük otthona kitakarítására

A világ rohamosan fejlődik, szinte nap mint nap jelennek meg újabb termékek, amelyek a digitalizáció segítségével megkönnyítik egy kicsit mindennapjainkat – és ez alól a takarítás sem kivétel. De valóban olyan jól teljesítenek ezek, mint ha te magad takarítanál?