Lakástakarítás gyorsan, precízen és rugalmasan

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!

Lakástakarítás

Otthonunk tisztán tartása egy folyamatos feladat, hiszen lakásunk helyiségeiben nap mint nap zajlik az élet. Munkája vagy gyermekei mellett nincs ideje és energiája a lakástakarításra? Mi segítünk Önnek megteremteni a harmóniát otthonában!

 

Precíz lakástakarítás

Cégünk nagy múlttal rendelkezik különböző lakástakarítási projektek terén. Felkészült és rugalmasan kihelyezhető, elhivatott csapattal várjuk a megrendelőink megkeresését, legyen szó akár kislakás, akár nagyobb családi ház takarításáról is.

 

Munkánkat a gyorsaság, hatékonyság és rugalmasság jellemzi, megrendelőink egyéni lakástakarítási igényeit maximálisan figyelembe vesszük. Szeretnénk, ha munkánk eredménye valódi értéket jelentene Önnek, ezért lakástakarítási szolgáltatásainkat olyan munkatársaink végzik, akik tapasztaltak ezen a téren és akik egyedi lakástakarítási igényeket is teljesíteni tudnak.

 

Megbízható lakástakarítás – a takarítócsapat

Tisztában vagyunk vele, hogy a lakástakarítás egy bizalmi feladat. Éppen ezért cégünk csak megbízható, stabil munkatársakkal dolgozik. Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink értékelik lakástakarítási szolgáltatásaink minőségét, melyet mi sem mutat jobban, mint hogy 2015-ben megkaptuk a “Megbízható Cég Tanúsítványt” is. 

Ha szeretné a lakástakarítást – a szezonális nagytakarítást vagy a mindennapos feladatokat is – egy profi, megbízható csapatra bízni, kérje ajánlatunkat!

 

Kérje ajánlatunkat!


Ossza meg!

Vissza: Főoldal
címkék:

Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Általános nagytakarítás

Általános nagytakarítás

Az általános nagytakarítás minden lakásban elengedhetetlen, hiszen ezzel tesszük élhetővé az otthonunkat.  

Olcsó és gyors lakástakarítás tippek mindenkinek

Gyors lakástakarítás - Tippek, hogy Önnek is könnyen menjen

Mindenki egy gyors lakástakarításra vágyik, azonban sok esetben napokat vesz igénybe mire képesek vagyunk a teljes lakást kitakarítani. Általában mire a végére érnek a folyamatnak, már kezdhetik is az elejéről, és egy soha véget nem érő körforgásban...

Takarítás télen - Könnyedén profik segítségével

Vegye könnyedén a takarítás télen feladatokat profi szakemberek segítségével

A takarítás télen nem egyszerű feladat, hiszen a hideg időben nem túl sok kedve van az embernek neki állni az ablakpucolásnak, vagy a nagyobb házkörüli feladatoknak. Azonban a makacs szennyeződések, és a baktériumok megtelepedése ellen nem árt ebben az...

Ne spóroljon  a téli nagytakarítás feladatainak elvégzésén, mert sok baktérium veszélyeztethet

Téli nagytakarítás - Az új évet egy tiszta lakásban kell elkezdeni

A tél leginkább a a karácsonyi időszakra összpontosul, pedig után is érdemes belevetni magunkat a téli nagytakarítás feladataiba. Fontos, hogy ilyenkor se hanyagolja el, hiszen 3-4 hónap alatt, amíg a tél tart elképesztő mennyiségű kosz, és szennyeződés...