Lakástakarítás gyorsan, precízen és rugalmasan

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

Lakástakarítás

Otthonunk tisztán tartása egy folyamatos feladat, hiszen lakásunk helyiségeiben nap mint nap zajlik az élet. Munkája vagy gyermekei mellett nincs ideje és energiája a lakástakarításra? Mi segítünk Önnek megteremteni a harmóniát otthonában!

 

Precíz lakástakarítás

Cégünk nagy múlttal rendelkezik különböző lakástakarítási projektek terén. Felkészült és rugalmasan kihelyezhető, elhivatott csapattal várjuk a megrendelőink megkeresését, legyen szó akár kislakás, akár nagyobb családi ház takarításáról is.

 

Munkánkat a gyorsaság, hatékonyság és rugalmasság jellemzi, megrendelőink egyéni lakástakarítási igényeit maximálisan figyelembe vesszük. Szeretnénk, ha munkánk eredménye valódi értéket jelentene Önnek, ezért lakástakarítási szolgáltatásainkat olyan munkatársaink végzik, akik tapasztaltak ezen a téren és akik egyedi lakástakarítási igényeket is teljesíteni tudnak.

 

Megbízható lakástakarítás – a takarítócsapat

Tisztában vagyunk vele, hogy a lakástakarítás egy bizalmi feladat. Éppen ezért cégünk csak megbízható, stabil munkatársakkal dolgozik. Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink értékelik lakástakarítási szolgáltatásaink minőségét, melyet mi sem mutat jobban, mint hogy 2015-ben megkaptuk a “Megbízható Cég Tanúsítványt” is. 

Ha szeretné a lakástakarítást – a szezonális nagytakarítást vagy a mindennapos feladatokat is – egy profi, megbízható csapatra bízni, kérje ajánlatunkat!

 

Kérje ajánlatunkat!


Ossza meg!

Vissza: Főoldal
címkék:

Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Budai lakások takarítása

Takarítás Budán

A takarítás nagyon fontos dolog, elengedhetetlen része a mindennapi életnek, azonban a rohanó világunkban előfordul, hogy nem jut rá kellő idő. Önnek is segítségre van szüksége a takarításban? Mi segíthetünk: takarítás Budán, szakképzett, tapasztalt...

Hatékony takarítási módszer

Takarítás Budapesten

Mindenki szereti a rendet és a tisztaságot. De a mai rohanó világunkban, lássuk be nem egyszerű a takarítás Budapesten. A hétköznapok a munkáról és egyéb ügyek elintézőről szólnak, haza érve már a legtöbbünknek semmi energiája kitakarítani az egész...

Hatékony téli nagytakarítás lépései

Téli nagytakarítás Budapesten

Lassan újabb évszakváltáshoz közeledünk, az ősz után a tél következik. Télen az ünnepek miatt nem lehet kihagyni a téli nagytakarítást. Ez nem a legkellemesebb dolog a karácsonnyal kapcsolatban, sokakat még a gondolatától is ráz a hideg, de mind jól tudjuk,...

Őszi nagytakarítás lépései Budapesten

Őszi nagytakarítás Budapesten

Tagadhatatlanul beköszöntött az ősz, és vele együtt a hidegebb idő. Ez azt jelenti, hogy egyre kevesebb időt tudunk eltölteni a szabadban. Nincs is jobb időpont a lakás rendbetételére. Vágjon bele ön is: őszi nagytakarítás Budapesten, ezek a legfontosabb lépések.