Környezetbarát takarítási tippek

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

Környezetbarát takarítási tippek


Környezetbarát takarítási tippek

Aki ügyel a környezettudatosságra, nemcsak a táplálkozásra és a kozmetikumaira ügyel, de a tisztítószereit is úgy válogatja meg, hogy azok a lehető legkevesebb vegyszert tartalmazzák. A következő tisztítószerek nem terhelik a környezetedet és az egészségedet sem károsítják.


 

Mosószóda

 

Környezetbarát, hiszen olyan folyamatokkal állítják elő, melyeknek nincsenek káros mellékhatásai. Erősen szennyezett ruhák és felületek tisztítására is alkalmas, tisztító, zsíroldó, vízlágyító hatásának köszönhetően. Ha egy liter forró vízben feloldasz 3 evőkanál mosószódát, a legzsírosabb tűzhely is ragyogni fog. Ezt a keveréket felhasználhatod a wc, csempe, rongyok, szivacsok tisztán tartására. A felmosáshoz is tökéletes választás.

 

Szódabikarbóna

 

Hasonlít a mosószódához. Meleg vízben jól oldódik. Súrolószerként is kiváló egy kis kevés víz hozzáadásával és környezetbarát, hiszen a vegyszereket is helyettesíti. Felhasználható a konyhában, hiszen minden zöldségféle gyorsabban puhul tőle. Segítségével a túlsózott ételek kellemetlen íze is elvehető. A lefolyó tisztán tartására is alkalmas. Még a fából készült munkapultot és a vágódeszkákat is kíméletesen tisztítja.

 

Mosószappan

 

Ha csökkented a mosópor mennyiségét, máris rengeteget tehetsz a környezetedért.  

 

Ecet

 

Az ecetről már régóta tudjuk, hogy nem csupán a főzéshez hasznosítható. Fertőtlenítő- és vízkőoldószer. Az öblítővízbe keverve lágyítja a mosott ruhát és élénkíti a színeket. A finom üvegpoharakról és porcelánokról is hatékonyan eltávolítja a zsíros szennyeződéseket. A fali csempék tisztántartására is tökéletes választás.

 

Bórax

 

A bórax egy színtelen, kristályos anyag. Gyengén zsíroldó és fertőtlenítő hatású. Segítségével eltávolíthatók a makacs foltok, a fertőző szennyeződések és ablakmosáshoz is tökéletes. A rovarok ellen is bevethető.

Szerző: Kék Harmónia

Ossza meg!

Vissza: Cikk kategória
címkék: takarítás, természetes, tisztaság, tisztítás

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Tippek építkezésekhez

Tippek, hogy könnyebben menjen az építkezés!

Nem találta meg a megfelelő ingatlant, ezért úgy döntött, inkább megépítetti magának a tökéleteset, a saját elképzelései alapján? Egy építkezés nem kis feladat, és hosszú ideig is elhúzódhat, számtalan dologra oda kell figyelni a tervezéstől kezdve a...

Felújítás utáni nagytakarítás egyszerűen

Neked is meggyűlt a bajod a felújítás utáni nagytakarítással? Mutatjuk az okát, és a megoldást!

Véget ért a várva várt felújítás, örülnie kéne, de mégis úgy érzi, hogy összecsaptak a feje felett a hullámok? A csodás látvány helyett csak a káoszt, szemetet és a kosz látja mindenütt? Úgy érzi sosem lesz vége a felújításnak, mert a...

Nagytakarítás festés után: ezek a legjobb módszerek

Nagytakarítás festés után

A falak lefestésével még nem nyilváníthatja késznek a festési munkálatokat. Ugyanis vár még önre a nagytakarítás festés után, ami bár egyszerűnek tűnik, sajnos nem az. Rengeteg időbe, energiába, és tisztítószerbe is kerülhet, mire megszabadul a...

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten egyszerűen

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten

Az utóbbi években nagyon megugrott az építkezések száma. Mindenki építkezik, vagy legalább is felújít. Éppen ezért egyre fontosabb téma az építkezés utáni nagytakarítás Budapesten. Ugyanis, ha az épület, lakás, ház, iroda, vagy bármi egyéb épület...