iroda- és intézmény takarítás

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

Iroda- és intézmény takarítás

A céges helyiségek takarítása rendkívül fontos, nemcsak a munkatársak komfortérzete és egészsége, de az ügyfelek és partnerek szempontjából is. Ha rendezett, tiszta környezetben dolgozunk és fogadjuk üzleti partnereinket, a légkör már az első perctől kellemesebb, mintha egy ujjnyomos ajtón át egy porcicákkal teli, rendezetlen irodába érkeznének. Mi segítünk Önöknek megteremteni a harmóniát irodájukban és intézményükben!

 

Precíz irodatakarítás

Cégünk nagy múlttal rendelkezik különböző irodatakarítási projektek terén. Felkészült és rugalmasan kihelyezhető, elhivatott csapattal várjuk a megrendelőink megkeresését, legyen szó akár egy-egy irodahelyiség, akár nagyobb irodaház takarításáról is.

 

Munkánkat a gyorsaság, hatékonyság és rugalmasság jellemzi, megrendelőink egyéni irodatakarítási igényeit maximálisan figyelembe vesszük. Szeretnénk, ha munkánk eredménye valódi értéket jelentene Önnek és kollégáinak, ezért lakástakarítási szolgáltatásainkat olyan munkatársaink végzik, akik tapasztaltak ezen a téren és akik egyedi irodatakarítási igényeket is teljesíteni tudnak.

 

Intézménytakarítás

Az intézmények takarítása kiemelten fontos feladat. Különösen igaz ez az egészségügyi és az oktatási intézmények esetében, hiszen itt nemcsak sok ember, de adott esetben sok beteg ember, illete gyermek fordul meg. Ezen intézmények területét ezért nagy körültekintéssel és alapossággal kell takarítani, fertőtleníteni.

 

Cégünk sokéves tapasztalattal rendelkezik kórházak, iskolák és egyéb intézmények takarítása terén. Csapatunk nemcsak felkészült, de munkatársaink számos intézmény tisztántartásában vettek már részt és vesznek részt ma is, ennek köszönhetően pedig rendelkeznek az intézményi épületek szakszerű takarításához szükséges tudással és rutinnal.

 

Megbízható takarító csapat

Tisztában vagyunk vele, hogy az irodatakarítás és intézménytakarítás kifejezetten bizalmi feladatok, hiszen az ügyfél gyakran nem is tartózkodik a helyiségben a takarítás alatt. Éppen ezért cégünk csak megbízható, stabil munkatársakkal dolgozik.

 

Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink értékelik irodatakarítási szolgáltatásaink magas színvonalát, melyet mi sem mutat jobban, mint hogy 2015-ben megkaptuk a “Megbízható Cég Tanúsítványt” is. 

 

Kérje ajánlatunkat!

 


Ossza meg!

Vissza: Főoldal
címkék:

Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Szeretnéd idén pihenéssel tölteni a tavaszi nagytakarítás idejét? Dobd el a felmosórongyot, élvezd a szép időt – aztán pedig a tisztaságot és harmóniát, amit megteremtünk otthonodban! Ismerd meg megbízható takarító cégünket, és bízd ránk a tavaszi nagytak

Tavaszi nagytakarítás Budapesten – profi takarító cég segítségével

Szeretnéd idén pihenéssel tölteni a tavaszi nagytakarítás idejét? Dobd el a felmosórongyot, élvezd a szép időt – aztán pedig a tisztaságot és harmóniát, amit megteremtünk otthonodban! Ismerd meg megbízható takarító cégünket, és bízd ránk a tavaszi nagytakarítást.

Tavaszi nagytakarítás tippek

Tavaszi nagytakarítás-terv: Így készülhetsz fel profin a tavaszi nagytakarításra!

Mielőtt beköszönt a kánikula – és sokaknak az iskolaszünet – érdemes minden évben egy nagyobb, átfogó tavaszi nagytakarítást tartani otthonodban, amely egész nyárra képes megalapozni a harmóniát. Ez nem ritkán egy egész, vagy akár több napos...

Vegye könnyedén az otthon takarítás feladatait trükkjeink segítségével

Otthon takarítás - Okosan tippjeinkkel

Az otthon takarítás nem egy könnyű és egyszerű feladat. A napi rutin része, de sajnos sokan elkövetnek alapvető hibákat. Éppen ezért szeretnénk megmutatni hogyan ütemezheti be a mindennapok forgatagába az otthon takarítás egyszerű lépéseit, hogy egy fáradt...

Alapos takarítás után nem csak a lakás, de a mindennapok is ragyogni fognak

Alapos takarítás - Tippek, trükkök, hogy ne legyen nehézség!

A takarítási feladatoka hajlamosak vagyunk szükséges rossznak megélni, pedig egy alapos takarítás nem csak a lakást, de a mindennapjaikat is megszépítheti. Senkinek sem jó egy koszos, a részletekben piszkos lakásban laknia, hiszen az otthont a nyugodtság és a...