Így ápold házi csodaszerekkel bútoraidat

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

Bútorápolók házilag


Így ápold házi csodaszerekkel bútoraidat

A fából készült bútorok igen érzékenyek, ezért nem mindegy, hogy milyen bútorápolót használunk. A fából készült bútorokat célszerű rendszeresen ápolni, így eltüntethetjük a karcolódásokat, és megóvhatjuk őket a kéz- és pohárlenyomatoktól is. A fabútorok tisztítását gézzel, puha, szöszmentes textillel vagy gyapjúanyaggal hajtsuk végre, így nem karcolódik meg a bútor. Cikkünkben bemutatunk három természetes anyagot, ami kiváló a fából készült bútorok karban tartására.


Az olívaolaj kiválóan alkalmas erre a célra. Portalanítás után egy tiszta, száraz, valaha pólóként szolgáló rongyra öntöttünk egy keveset, szépen, egyenletesen bekentük az asztallapot, majd rongyunk nem olajos részével fényesítettünk.

Pácolt fafelületek ápolásakor három deci lenmagolaj és egy teáskanál só keverékéből pár cseppet dörzsöljünk szét egy gyapjúdarab segítségével. Kíméletes ápolást nyújt még, ha 1 liter vízben fél dekagramm búzakorpát felfőzünk, átszűrjük, és ezzel kezeljük a bútort.

Rendszeres bútorápolással láthatatlanná tehetjük az apró karcolások nyomait. Világos fára használjuk egy teáskanál ecet és egy teáskanál olaj, sötét bútorokra pedig vörösbor és olaj hasonló arányú keverékét. A diófa bútorok karca megfelezett dióbéllel eltüntethető.

Szerző: Kék Harmónia

Ossza meg!

Vissza: Cikk kategória
címkék: izé

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Tippek építkezésekhez

Tippek, hogy könnyebben menjen az építkezés!

Nem találta meg a megfelelő ingatlant, ezért úgy döntött, inkább megépítetti magának a tökéleteset, a saját elképzelései alapján? Egy építkezés nem kis feladat, és hosszú ideig is elhúzódhat, számtalan dologra oda kell figyelni a tervezéstől kezdve a...

Felújítás utáni nagytakarítás egyszerűen

Neked is meggyűlt a bajod a felújítás utáni nagytakarítással? Mutatjuk az okát, és a megoldást!

Véget ért a várva várt felújítás, örülnie kéne, de mégis úgy érzi, hogy összecsaptak a feje felett a hullámok? A csodás látvány helyett csak a káoszt, szemetet és a kosz látja mindenütt? Úgy érzi sosem lesz vége a felújításnak, mert a...

Nagytakarítás festés után: ezek a legjobb módszerek

Nagytakarítás festés után

A falak lefestésével még nem nyilváníthatja késznek a festési munkálatokat. Ugyanis vár még önre a nagytakarítás festés után, ami bár egyszerűnek tűnik, sajnos nem az. Rengeteg időbe, energiába, és tisztítószerbe is kerülhet, mire megszabadul a...

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten egyszerűen

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten

Az utóbbi években nagyon megugrott az építkezések száma. Mindenki építkezik, vagy legalább is felújít. Éppen ezért egyre fontosabb téma az építkezés utáni nagytakarítás Budapesten. Ugyanis, ha az épület, lakás, ház, iroda, vagy bármi egyéb épület...