Citrom, a háztartás egyik természetes csodaszere

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

Citrom, a háztartás egyik természetes csodaszere


Citrom, a háztartás egyik természetes csodaszere

5 egyszerű trükk, hogy hogyan használd a citromot a háztartásban, hiszen ez az egyik legtermészetesebb csodaszer otthonunk tisztántartásához.  


 

 

 

 

A fugatisztító citrom, mint természetes csodaszer

 
 
A fugák nagyon könnyen koszolódnak, de az egyik legjobb ellenszer rá nem más, mint a citrom!
Egy régi fogkefe segítségével újra visszahozhatod rég elvesztett, eredeti színét. Mártsd bele a citrom levébe a fogkefét és ezzel dörzsöld át a koszos felületeket.
 
 
 
 
Profi irodatakarítás Budapest és környékén! 

Citrommal a vízkő ellen

 
 
Vágd félbe a citromot és ezzel dörzsöld be a csaptelepeket, króm felületeket. Kicsit hagyd hatni, majd öblítsd le bő vízzel!
 
 

Citrom, nem csak természetes csodaszer a háztartásban, de illatosít is

 
 
Ha a házban, konyhában beülepedett, kellemetlen szagok vannak, nagyon könnyen kiűzheted, ha vágsz 1-2 karika citromot és megfőzöd őket forró vízben. 
Ha hűtőszekrényednek van rossz szaga, akkor tegyél egy kis tálkába szódabikarbónát. Ez elveszi a szagokat. De ha a szódabikarbónába teszel egy-két karika citromot is, akkor kellemes citrom illat fogja bejárni a hűtődet.
 
 

Citrom fehérítő helyett

 
 
Facsarj ki fél csésze citromlevet és ezt öntsd a fehérítő helyett a mosógépbe. Hófehérré varázsolja majd a ruháidat. Ha a folt nagyon makacs, akkor tegyél rá egy keveset és így dobd be a mosógépbe.
 
 
 
 

Citrom a konyha egyik természetes csodaszere is

 
 
A vágódeszkán rendkívül sok baktérium tud megtapadni, mindegy, hogy fa, vagy műanyag vágódeszkáról beszélünk. Havonta egyszer egy szelet citrommal dörzsöljük át a deszkát, így kifertőtlenítjük teljesen, még az apró kis láthatatlan vágásokat is.
A munkalapokra készíts egy kis citromlé és víz elegyet. Csodákat fog művelni! Tedd bele egy pumpás flakonba és fújd be az egész munkalapot vele, majd töröld szárazra papírtörlővel. 
 

Szerző: VZs

Ossza meg!

Vissza: Cikk kategória
címkék:

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Tippek építkezésekhez

Tippek, hogy könnyebben menjen az építkezés!

Nem találta meg a megfelelő ingatlant, ezért úgy döntött, inkább megépítetti magának a tökéleteset, a saját elképzelései alapján? Egy építkezés nem kis feladat, és hosszú ideig is elhúzódhat, számtalan dologra oda kell figyelni a tervezéstől kezdve a...

Felújítás utáni nagytakarítás egyszerűen

Neked is meggyűlt a bajod a felújítás utáni nagytakarítással? Mutatjuk az okát, és a megoldást!

Véget ért a várva várt felújítás, örülnie kéne, de mégis úgy érzi, hogy összecsaptak a feje felett a hullámok? A csodás látvány helyett csak a káoszt, szemetet és a kosz látja mindenütt? Úgy érzi sosem lesz vége a felújításnak, mert a...

Nagytakarítás festés után: ezek a legjobb módszerek

Nagytakarítás festés után

A falak lefestésével még nem nyilváníthatja késznek a festési munkálatokat. Ugyanis vár még önre a nagytakarítás festés után, ami bár egyszerűnek tűnik, sajnos nem az. Rengeteg időbe, energiába, és tisztítószerbe is kerülhet, mire megszabadul a...

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten egyszerűen

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten

Az utóbbi években nagyon megugrott az építkezések száma. Mindenki építkezik, vagy legalább is felújít. Éppen ezért egyre fontosabb téma az építkezés utáni nagytakarítás Budapesten. Ugyanis, ha az épület, lakás, ház, iroda, vagy bármi egyéb épület...