Alapos takarítás a hosszan tartó tiszta lakás kulcsa

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

Alapos takarítás - Tippek, trükkök, hogy ne legyen nehézség!


Alapos takarítás után nem csak a lakás, de a mindennapok is ragyogni fognak

A takarítási feladatoka hajlamosak vagyunk szükséges rossznak megélni, pedig egy alapos takarítás nem csak a lakást, de a mindennapjaikat is megszépítheti. Senkinek sem jó egy koszos, a részletekben piszkos lakásban laknia, hiszen az otthont a nyugodtság és a tisztaság kell hogy jellemezze, hiszen mi is így tudunk a legfrissebbek, és a legkipihentebbek lenni. Alábbi tippjeinkben megmutatjuk hogyan lehet könnyedén véghez vinni az alapos takarítás feladatait a lakásban, hogy több időd maradhasson azokra a dolgokra amiket valóban élvezünk. 


Alapos takarítás – Frissítsd fel a mindennapokat

Az otthon a nyugodt, boldog, probléma mentes, pihentető légkörről kell hogy szóljon. A mindennapokban szükségünk van plusz erőre, melyet leginkább az otthonunkban töltött pihentető, kikapcsolódással teli óráknak köszönhetünk. Azért, hogy az otthona a lehető legpihentetőbb környezetet biztosítsa évente párszor nem árt elvégezni az Alapos takarítás feladatait. Tiszta otthon ugyanis sokkal pihentetőbb mintha folyamatosan a káosszal, és a kosszal kellene hadakozni, ráadásul sok időt is spórolhatunk meg a rendben tartott szekrényekkel, hiszen nem kell reggelente órákig keresgélni az éppen számunkra nélkülözhetetlen dolgokat. Próbálja meg idén is a tavaszi nagytakarítás során elvégezni az alapos takarítás feladatait, ezzel időt és energiát spórolva a mindennapokra.

 

Alapos takarítás – Mindennek legyen meg a helye

Egy alapos takarítás során fontos hogy legelőször tegyük rendbe a dolgainkat. Szelektáljuk a ruhatárat, és pakoljunk el szem elől minden olyat, ami nem fontos a mindennapi használathoz. Válasszunk apró tároló egységeket, melyekbe jól lehet rendszerezni az apróbb dolgokat, melyek könnyedén elveszhetnek a nagyobb tárolókban. Próbáljuk meg csak azokat a dolgokat tovább tárolni, melyekre valóban szükségünk van, és megszabadulni azoktól, melyekhez már évek óta nem nyúltunk. Ezzel nem csak sok helyet szabadíthatunk fel az alapos takarítás során, de sokkal könnyebb lesz a későbbiekben rendet tartani, és a káosszal is leszámolhatunk egy időre. A legfontosabb lépés azonban, hogy a maradó holmiknak találjunk egy végleges helyet a lakásban, így a későbbi rendrakások során egyszerűen mindent csak vissza kell helyezni a helyére, és nem kell reggelente fejvesztve keresgélni a dolgokat, hiszen minden ott lesz ahová való. 

 

Alapos takarítás – Apró helyek

A lakásban számos olyan nehezen elérhető apró hely, zug van, amit a rendszeres heti takarítás során nem jut időnk rendesen kitakarítani. Így az idők során a sok halogatásnak köszönhetően csak úgy rakódik le a por, és a kosz. Egy Alapos takarítás szuper lehetőség, hogy ezeket a zugokat is rendesen felfedezzük, és alaposan kitakarítsuk, ezzel megelőzve a szervezetünkre káros bacilusok elszaporodását  a lakásban. Egy alapos takarítás során semmi esetre se feledkezzünk meg ezekről a nehezen elérhető helyekről. 

 

Alapos takarítás – Sosem késő segítséget kérni

Egy szuper megoldás az alapos takarítás feladataink elvégzésére, ha profi szakemberekre bízza a munka oroszlán részét. Sokan nem tudják, de nem mindegy milyen felületet mivel tisztítanak, illetve melyik szenyeződés milyen tisztítószerekkel tűntethető el a legkönnyebben. Éppen ezért, ennek a tudásnak a birtokában a szakemberek sokkal gyorsabban képesek elvégezni az alapos takarítás feladatait mint eddig bárki bármikor a lakásában. Nem csak időt spórolhat, de a takarításra szánt időben új élményeket is gyűjthet hiszen lakása megbízható, profi takarítók kezében van.

 

Cégünk az Ön igényeihez teljes mértékben igazodva végzi el a takarítási feladatokat a lakásban, miközben kezeskedünk minden munkatársunkért. Referenciáink és a közel tíz éves fennállásunk garantálja a lehető legnagyobb szakértelmet és megbízhatóságot, amire az Ön lakókörnyezetének is szüksége van. Dolgozóink rendelkeznek a megfelelő szakmai hozzáértéssel, és minden olyan takarítási eszközzel, amelyek elengedhetetlenek a nagyobb munkálatok elvégzéséhez is.


Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen ajánlatot tőlünk mihamarabb, hogy az egész lakás ragyogóan tisztává váljon!

 

Alapos takarítás szuper könnyen profikkal

 

Szerző: KékHarmónia

Ossza meg!

Vissza: Takarító cég Budapest -...
címkék:

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Vegye könnyedén az otthon takarítás feladatait trükkjeink segítségével

Otthon takarítás - Okosan tippjeinkkel

Az otthon takarítás nem egy könnyű és egyszerű feladat. A napi rutin része, de sajnos sokan elkövetnek alapvető hibákat. Éppen ezért szeretnénk megmutatni hogyan ütemezheti be a mindennapok forgatagába az otthon takarítás egyszerű lépéseit, hogy egy fáradt...

Alapos takarítás után nem csak a lakás, de a mindennapok is ragyogni fognak

Alapos takarítás - Tippek, trükkök, hogy ne legyen nehézség!

A takarítási feladatoka hajlamosak vagyunk szükséges rossznak megélni, pedig egy alapos takarítás nem csak a lakást, de a mindennapjaikat is megszépítheti. Senkinek sem jó egy koszos, a részletekben piszkos lakásban laknia, hiszen az otthont a nyugodtság és a...

próbálja ki teljes lakástakarítás tippjeinket

Teljes lakástakarítás könnyedén

A teljes lakástakarítás képes kifogni az emberen. A sok lerakódott kosz a kevésbé látható helyeken ilyenkor válik jól láthatóvá, és bizony a nem takarított területeken olyan szennyeződések rakódhatnak le, amelyekkel az egyszerű takarítószerek nem tudnak...

Fővárosi lakástakarítás pillanatok alatt tippjeinkkel

Fővárosi lakástakarítás - Pillanatok alatt profikkal

A lakástakarítás sokaknak jelent problémát manapság, hiszen a rohanó világban, az egyre több munka, és szabadidős program mellett nem mindig jut idő a fővárosi lakástakarítás feladataira. Igen, elsősorban a fővárosban lehet probléma, hiszen itt annyi...