Alapos takarítás a hosszan tartó tiszta lakás kulcsa

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

Alapos takarítás - Tippek, trükkök, hogy ne legyen nehézség!


Alapos takarítás után nem csak a lakás, de a mindennapok is ragyogni fognak

A takarítási feladatoka hajlamosak vagyunk szükséges rossznak megélni, pedig egy alapos takarítás nem csak a lakást, de a mindennapjaikat is megszépítheti. Senkinek sem jó egy koszos, a részletekben piszkos lakásban laknia, hiszen az otthont a nyugodtság és a tisztaság kell hogy jellemezze, hiszen mi is így tudunk a legfrissebbek, és a legkipihentebbek lenni. Alábbi tippjeinkben megmutatjuk hogyan lehet könnyedén véghez vinni az alapos takarítás feladatait a lakásban, hogy több időd maradhasson azokra a dolgokra amiket valóban élvezünk. 


Alapos takarítás – Frissítsd fel a mindennapokat

Az otthon a nyugodt, boldog, probléma mentes, pihentető légkörről kell hogy szóljon. A mindennapokban szükségünk van plusz erőre, melyet leginkább az otthonunkban töltött pihentető, kikapcsolódással teli óráknak köszönhetünk. Azért, hogy az otthona a lehető legpihentetőbb környezetet biztosítsa évente párszor nem árt elvégezni az Alapos takarítás feladatait. Tiszta otthon ugyanis sokkal pihentetőbb mintha folyamatosan a káosszal, és a kosszal kellene hadakozni, ráadásul sok időt is spórolhatunk meg a rendben tartott szekrényekkel, hiszen nem kell reggelente órákig keresgélni az éppen számunkra nélkülözhetetlen dolgokat. Próbálja meg idén is a tavaszi nagytakarítás során elvégezni az alapos takarítás feladatait, ezzel időt és energiát spórolva a mindennapokra.

 

Alapos takarítás – Mindennek legyen meg a helye

Egy alapos takarítás során fontos hogy legelőször tegyük rendbe a dolgainkat. Szelektáljuk a ruhatárat, és pakoljunk el szem elől minden olyat, ami nem fontos a mindennapi használathoz. Válasszunk apró tároló egységeket, melyekbe jól lehet rendszerezni az apróbb dolgokat, melyek könnyedén elveszhetnek a nagyobb tárolókban. Próbáljuk meg csak azokat a dolgokat tovább tárolni, melyekre valóban szükségünk van, és megszabadulni azoktól, melyekhez már évek óta nem nyúltunk. Ezzel nem csak sok helyet szabadíthatunk fel az alapos takarítás során, de sokkal könnyebb lesz a későbbiekben rendet tartani, és a káosszal is leszámolhatunk egy időre. A legfontosabb lépés azonban, hogy a maradó holmiknak találjunk egy végleges helyet a lakásban, így a későbbi rendrakások során egyszerűen mindent csak vissza kell helyezni a helyére, és nem kell reggelente fejvesztve keresgélni a dolgokat, hiszen minden ott lesz ahová való. 

 

Alapos takarítás – Apró helyek

A lakásban számos olyan nehezen elérhető apró hely, zug van, amit a rendszeres heti takarítás során nem jut időnk rendesen kitakarítani. Így az idők során a sok halogatásnak köszönhetően csak úgy rakódik le a por, és a kosz. Egy Alapos takarítás szuper lehetőség, hogy ezeket a zugokat is rendesen felfedezzük, és alaposan kitakarítsuk, ezzel megelőzve a szervezetünkre káros bacilusok elszaporodását  a lakásban. Egy alapos takarítás során semmi esetre se feledkezzünk meg ezekről a nehezen elérhető helyekről. 

 

Alapos takarítás – Sosem késő segítséget kérni

Egy szuper megoldás az alapos takarítás feladataink elvégzésére, ha profi szakemberekre bízza a munka oroszlán részét. Sokan nem tudják, de nem mindegy milyen felületet mivel tisztítanak, illetve melyik szenyeződés milyen tisztítószerekkel tűntethető el a legkönnyebben. Éppen ezért, ennek a tudásnak a birtokában a szakemberek sokkal gyorsabban képesek elvégezni az alapos takarítás feladatait mint eddig bárki bármikor a lakásában. Nem csak időt spórolhat, de a takarításra szánt időben új élményeket is gyűjthet hiszen lakása megbízható, profi takarítók kezében van.

 

Cégünk az Ön igényeihez teljes mértékben igazodva végzi el a takarítási feladatokat a lakásban, miközben kezeskedünk minden munkatársunkért. Referenciáink és a közel tíz éves fennállásunk garantálja a lehető legnagyobb szakértelmet és megbízhatóságot, amire az Ön lakókörnyezetének is szüksége van. Dolgozóink rendelkeznek a megfelelő szakmai hozzáértéssel, és minden olyan takarítási eszközzel, amelyek elengedhetetlenek a nagyobb munkálatok elvégzéséhez is.


Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen ajánlatot tőlünk mihamarabb, hogy az egész lakás ragyogóan tisztává váljon!

 

Alapos takarítás szuper könnyen profikkal

 

Szerző: KékHarmónia

Ossza meg!

Vissza: Takarító cég Budapest -...
címkék:

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Hétvégi irodatakarítás Budapesten a legnagyobb szakértelemmel

Hétvégi irodatakarítás Budapest

Az irodák takarítása ugyanannyira fontos, mint az otthonunké, hiszen itt is rengeteg időt töltünk el. Egészségünk megóvása, illetve a jó komfortérzetünk kialakítása miatt nagyon fontos az irodák rendszeres takarítása. De mikor kerítsenek erre sort, ha...

Hatékon irodaház takarítás Budapesten

Irodaház takarítás Budapesten

Ha takarításról van szó, sokan elsősorban az otthoni takarításra gondolnak, pedig a dolog itt nem ér véget. Az irodaház takarítás épp ugyanannyira fontos, mint az otthoni takarítás, ráadásul sokkal nagyobb szaktudást és professzionális eszközöket, illetve...

Hol található a legtöbb baktérium a lakásban?

Hol található a legtöbb baktérium a lakásban?

Takarítás során a legfontosabb feladat a harmonikus, tiszta környezet megteremtése mellett, hogy azokat a „helyeket” is megtisztítsuk, amin talán nem is látszik, hogy koszos… Pedig a legtöbb esetben éppen az ilyen felületeken tenyészik a legtöbb baktérium!

Takarítás digitalizálva: modern kütyük otthona kitakarítására

Takarítás digitalizálva: modern kütyük otthona kitakarítására

A világ rohamosan fejlődik, szinte nap mint nap jelennek meg újabb termékek, amelyek a digitalizáció segítségével megkönnyítik egy kicsit mindennapjainkat – és ez alól a takarítás sem kivétel. De valóban olyan jól teljesítenek ezek, mint ha te magad takarítanál?